Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zuzulete și Clorura magică ;3

#4
La cererea publicului. Bun, la ce temă aţi ales, sincer, mă aşteptam la desene mai fabuloase, aţi dezamăgit Ang-ul, sad. Mă refer la faptul că tema este foarte variată, voi v-aţi limitat la muzică din ce văd.

În legătură cu primul desen: E destul de drăguţ ca realizare tehnică and stuff, it's above all it's random I see, but [there's always a 'but']. Nu prea înţeleg conceptul. Văd acolo elemente de muzică, mozaicuri, frunze, flori, o feţişoară, an 'Art ? ' şi nu înţeleg semnul întrăberii, deci nici tu nu ştii dacă desenul tău are vreo legătură cu tema. *laughs* În partea stângă sus observ că te-ai cam plictisit şi ai tras o măzgălitură naşpa. Mă rog, e abstract, asta e clar.

Dacă luăm în considerare al doilea desen: Aici sunt total dezamăgită, nu îmi place deloc modul în care ai lucrat, pare făcut în grabă. Nu îmi amintesc ca vreuna din voi să deseneze aşa, to be honest. Cel puţin aici înţeleg conceptul, te-ai axat în special pe muzică. Dar nu înţeleg nimic, aia vrea să fie o chitară, dar nu seamănă, nu înţeleg ce treabă are crucea, nu e un element care să ţină de artă. În partea de sus văd o...ureche cu nişte pierce-uri ?! Şi nişte litere dezordonate care formează cuvântul Music. Anyhow, don't mind me but I don't like it at all. =/

Prin urmare, nici unul dintre desene nu m-a impresionat, sau măcar mi-a plăcut. Dar o să aleg primul desen fiindcă este mai reuşit din punct de vedere al realizării şi e mai plăcut ochiului decât al doilea, deşi oarecum al doilea se înscrie mai mult în temă.
Baftă amândurora, spor la desen şi multă imaginaţie! Aştept şi alte dueluri, poate cine ştie, una din voi se duelează şi cu mine. xD

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Răspunsuri în acest subiect
Zuzulete și Clorura magică ;3 - de Daria - 25-08-2011, 08:59 PM
RE: Zuzulete și Clorura magică ;3 - de Ang. - 28-08-2011, 04:57 PM
RE: Zuzulete și Clorura magică ;3 - de Ana - 12-12-2011, 10:01 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)