Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#73
Va multumesc enorm pentru comentarii! :X:X Da,da, Gab\' se simte bine vazand ca va place ceea ce scrie, da, da! ^:)^ Gab\' va e recunoscatoare! :*:*
next, da,da :


*

Ma trecuse un fior. \"Vom face noi ceva cu stramtoarea... Curand.\". Imediat, cuvintele sale capatasera sens in mintea mea si devenisem rosu. Mana sa se afla intre picioarele mele acum, la locul stramt, dupa cum el spusese, si isi trecea degetul usor peste acesta, facandu-ma sa gem usor, strangandu-mi ochii.
- Esti sigur ca nu... Nu e prea... Devreme... ? gemusem eu arcuindu-ma, agatandu-ma de el si mi-am ascuns chipul rosu, sa nu care cumva sa ma vada, fiindca ma temeam sa nu rada, desi era putin probabi sa faca acest lucru, fiindca nici nu rasese pana acum vreodata de mine si nici nu ma asteptam sa o faca prea curand.
- Oricand e prea devreme si totusi prea tarziu, spuse el intr-un chip ganditor, facandu-ma sa casc ochii. Imediat incepuse sa rada si ma saruta pe buzele ce ramasesera intredeschise din cauza uimirii. Crezi ca esti gata? intreba intr-un final si limba sa patrunse in interiorul gurii mele, chemandu-ma la joaca. In momentul in care i-am atins limba, aceasta se retrase, chemandu-ma dupa ea, ajungand eu in lacasul sau umed.
Pozitia nu ma avantaja, fiindca stateam chircit sub el si cu genunchii flexati, lipiti de pieptul lui musculos, frumos. Sarutul nostru insa continua, din cand in cand schimbandu-ne pozitia pentru a lua si ceva aer, altfel am fi continuat sa ne sarutam fara vreo problema.
- Cred... Ca pot, am spus intr-un final, iar degetul sau ce se afla la intrarea din trupul meu patrunse usor inainte. Il simteam cum se adanceste si imi simteam inima incepand sa bata din ce in ce mai tare, precum si tot sangele navalindu-mi in obraji din cauza a ce facea. Era usor jenant acel lucru, insa el nu parea deranjat in niciun fel, continuand calm acele miscari, patrunzand in mine pana ce am scos un scancet.
- Te doare? intreba si am dat negativ din cap, dupa care l-am impins usor cu bratele inainte. Cum genunchii mei nu au mai fost supusi presiunii, i-am desfacut usor. Eric isi puse mana pe gamba mea, tragandu-mi piciorul spre el si mi-l saruta usor, facandu-mi inima sa bata si mai tare. Imediat, acesta imi fu asezat pe umarul baiatului si celalalt in jurul taliei sale, in timp ce mainile lui magice imi mangaiau coapsa pe interior fara pic de rusine.
Nu prea intelegeam cum poate el sa fie atat de degajat, pur si simplu fara nici macar un gest ca s-ar rusina de un lucru ca ala. Eram curios pentru el cum fusese prima data. Dar nu intelegeam de ce... Si nu-mi placea. Curiozitatea omoara pisica, iar eu nu voiam sa demonstrez adevarul acestei zicale.
I-am prins buzele intr-un sarut lung inainte sa imi gandesc miscarea, astfel ca ma trezisem cu limba sa fina si dulce in interiorul gurii mele, explorandu-ma si subjucandu-ma, tragandu-ma in jocul sau pervers si uimitor de dulce. Imediat, gandul mi-a sarit la Lucas. De ce tocmai acum sarise la Lucas?! Doar ma mai sarutasem cu Eric si nu simtisem nimic. De ce tocmai acum?!
In loc de Eric, deasupra mea se afla Lucas. Am scos un tipt in acel moment si am sarit din pat, apoi brunetul reveni in fata mea, cu ochii aceia ciocolatii si frumosi privindu-ma atent, putin speriat de ceea ce facusem.
- Micutule, e totul in regula? intreba asezandu-ma iarasi pe asternutul moale si pufos. Caleb, ce e cu tine? ma intreba ingrijorat strangandu-ma la piept.
Ii simteam pielea calda lipita de a mea, ii furam caldura, il strangeam in brate cum ma strangea si el pe mine. Abia mai tarziu realizasem ca plang, fiindca mi-am simtit fata uda. Lacrimi sarate imi curgeau pe obrajii rumeni din cauza a ceea ce s-a intamplat mai devreme intre noi, umezindu-i, lasand santuri pe acestia.
- Lucas... am mormait arcuindu-ma sub Eric. Acesta ma ridica in bratele sale, ajungand sa stau cu picioarele in jurul taliei sale si cu mainile in jurul gatului sau. Capul statea pe antebratul meu, dupa gatul sau, iar lacrimile mele curgeau pe spatele lui, in timp ce el ma mangaia usor, facandu-ma sa fiu trecut de fiori incantatori, si totusi eram prea trist...
- Ce e cu el? intreba sarutandu-mi umarul, iar eu m-am uitat fix la el, saruatandu-l pentru un scurt moment. M-am dat jos apoi, inca tremurand. Caleb, spuse in soapta, prinzandu-ma de mana, apoi imi dadu un sarut pe buze, tragandu-ma iar in bratele lui, in aceeasi pozitie. Caleb, esti palid, nu-mi place, rosti si eu mi-am inchis ochii.
Cum mi i-am deschis si am privit in coltul camerei, l-am vazut pe Lucas al meu, stand acolo, in umbra, privindu-ma. Ochii ii sticleau si in ei puteam citi iubirea pe care mi-o impartasea. Era fericit, ceea ce ma facu sa zambesc, cu toate ca plangeam acum din cauza vederii sale. Voiam sa-l strang in brate, insa... Nu puteam.
Brusc, imaginea sa disparuse, iar Eric ma privea ingrijorat, cu aceiasi ochi frumosi pe care-i avusese intotdeauna si care ma faceau sa imi revin in mare parte din accesul pe care-l avusesem. Pur si simplu nu-mi venea sa cred. Oare eram nebun? De ce il vedeam pe Lucas? Era normal? Lucas era mort de ceva timp, iar eu continuam sa-l vad si sa-l simt... Si Eric al meu nu stia nimic!

Cand ma calmase in sfarsit, Eric isi reluase pozitia deasupra mea, la fel de confortabil ca si pana atunci, facandu-ma sa tremur usor, in timp ce el incepuse sa ma sarute usor pe buze, gustandu-le calm si cu aceeasi dulceata specifica lui. In ciuda faptului ca eram groaznic de speriat din pricina vederii lui Lucas, ceea ce nu s-ar fi intamplat daca nu eram asa.... paranoic, nu m-am impotrivit, ci chiar mi-am intredeschis buzele, dandu-i voie sa-mi guste delicatetea acestora acestora.
Limba fina imi mangaia cu finete buzele, ajungand la dintii pe care ii strabatu multumit, parca vrand sa ma lase fara. Ma uimea cum se comporta el cu un baiat, fiindca nici eu nu eram tandru in asa mod cu o femeie macar.
- Dulceata mea scumpa...
Imi placea la nebunie cand imi zicea asa, ma simteam important in viata lui, la fel cum era si el de important in viata mea. Poate ca el nu-si dadea seama si tot ceea insemna pentru mine, insa sigur era foarte mult. Il aveam in acelasi timp si ca tata, si ca prieten. Faptul ca era atat de bland ma facea sa ma indragostesc si mai tare, de parca n-ar fi fost de-ajuns.
Am deschis gura sa spun ceva, insa cuvintele nu voiau sa iasa parca, si ramasesem ca un cascat, nestiind ce sa spun. Imediat, limba lui mi se strecura in gura, cautand-o pe a mea cu blandetea de care daduse dovada de fiecare data cand ne sarutaseram. Mereu ma gusta cu aceeasi dorinta arzatoare pe care i-o impartaseam si eu, de altfel.
M-am supus sarutului sau, miscandu-mi la unison buzele cu cele ale sale, creand o minunata contopire mai presus de orice. Eric era mirific, era un inger adevarat, cineva care aparuse in viata mea parca numai pentru a face bine. Ma tinea in brate si ma strangea cu mana stanga la pieptul sau, in timp ce cea dreapta se afla intre picioarele mele, cerandu-mi prin mangaieri tandre sa mi le desfac, in ciuda tremurului meu fizic ce trada nelinistea.
In ciuda faptului ca ma temeam groaznic de acea durere ce aveam s-o simt in momentul in care avea sa fie in mine, m-am supus, desfacandu-mi usor membrele inferioare Nu am incercat sa ma impotrivesc in niciun fel, fiindca stiam prea bine ca nu avea sa ma raneasca sau sa-si bata joc de mine prin cine stie ce mod, deoarece el nu era asa, el nu ma ura sau ma voia doar pentru placere. Sau poate doar atat insemnam?
Cu toate astea, parca il voiam acolo, sa-l simt si sa il tin in brate in timp ce se adanceste si...
\"Drace!\". Probabil deja eram rosu, iar el observase asta, caci zambea. Cu toate acestea, nu am incercat sa-l opresc, desi deja eram jenat de momentele acelea. Incepusem sa tremur, dar Eric nu se arata deranjat deloc si incepuse sa se frece usor de mine, soptindu-mi numele de multe ori. Simteam fiori de fiecare data cand auzeam \"Caleb\" de pe buzele sale carnoase. Ochii sai ciocolatii se fixara in cei ai mei, de culoarea albastra precum apa marii, iar limba sa mi se plimba usor pe obraz.
- Pielea ta miroase a cirese, dulceata mea!
Dupa ce imi spuse asta, limba imi ajunse in gura si incepu sa se joace pe acolo, in timp ce trupul sau se stabili intre picioarele mele, incolacindu-mi-le cu mana libera in jurul taliei lui. Imediat, l-am simtit atingandu-ma usor cu organul tare peste cel al meu, si imi prinse mandria in mana, incepand s-o mangaie, s-o atinga o data cu a sa.
Gura dulce ii coborase pe gatul meu, incepand sa-mi linga si sa-mi suga pielea fina de-acolo, provocandu-mi gemete din ce in ce mai puternice. Ma simteam bine simtindu-l imbraisandu-ma si sarutandu-ma in acel mod, insa din nou ma ingrijorau servitorii sai, care probabil ca discutau de fiecare data cand eu scoteam vreun sunet de acest gen sau cand se vedea ceea ce faceam. Eram sigur ca atunci cand bunica mea va auzi ce am devenit, ma va uri, insa nu mai conta, Eric era mult mai important pentru mine decat oricine altcineva.
I-am soptit numele, dupa care mi-am inchis ochii, lasandu-ma prada buzelor ce mi se plimbau cu repeziciune pe piept, saruandu-mi-l, iar mana ce imi mangaia o data cu membrul sau, si pe al meu.
\"Prea tarziu sa se opreasca....\"
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)