Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Apartamentul dragostei [Yuri +18]

#1
Heii, lome am rasarit si eu aici cu un fic din nou in colaborare, cu Puffarina mea. Sper sa va placa.

Apartamentul dragostei


Prolog



- Să împart un apartament cu o altă colegă de liceu? Ei, nu e chiar aşa de neplăcut. Ce poate sa se întâmple? Întrebă fata privind spre mama ei care şedea la o masă îngustă dintr-un restaurant chinezesc.
- Fata mea ar fi bine să socializezi si tu, si chiar este bine. Oricum ai intrat la liceul care ai vrut deci ce ar mai conta? Îi răspunde calm acesta chemând chelnerul şi comandând o porţie de suşhi.
,, Daca ai şti tu mamă cât socializez. Cu câţi din lumea asta vorbesc pe facebook poate ai tace.” Îşi spune fata in sinea ei in timp ce o afirmă pe mama ei. ,, O colegă, o prietenă, hmm nu-i rău.”



Capitolul I:

,, Colega”

Chelsa Ainston


O zi frumoasă. Prima zi in care incep clasa a 10 a. Şaisprezece ani, in floarea vârstei, desigur cu bune şi rele, nu? Doar nu suntem ingeri precum ne cred părinţi noştrii. Toţi suntem tineri şi ştim sa profităm de vârstă, ştim să ne dezlănţuim. Chefuim în fiecare wekend şi nu există petrecere de la care să lipsesc. Ca să ai prieteni trebuie să ştii cum să te porţi şi cum să petreci. Eşti exclus dintre noi dacă eşti de tipul celor tocilari şi care nu ştiu ce este acea o petrecere.
Fiecare wekend e prevăzut cu o porţie mare de petrecăreală. Fiecare zi e mai simplă dacă ai pe cineva lângă tine. Dar nu există o astfel de problemă pentru mine. Mi-am făcut prietenii incă de când am venit. Am ştiut cum să mă port cu ei, să nu-i dau de gol şi să le fiu alături. Genul de persoană ce nu poate să lipsească din clubul bârtfelor si care să nu afle că avem o nouă colegă deabia transferată. Eh, poate voi scăpa de tocilara cu care am fost pusă in apartament şi care aproape o luam la bătaie din cauza unui incident cu placa de intins părul. O poveste lungă, şi n-am chef să mi-o readuc in minte.
Îmi ridic capul de pe pernă si privesc spre uşa ce se deschide şi pe ea îşi face apariţta noua mea colegă. Doamne să nu fie tocilară, te rog eu, îmi spun inainte să văd cine era acea persoană. Deschid ochii şi in faţa mea se pare că nu este decât fata cea nouă, presupun, deoarece n-am mai văzut-o până acum in liceu. O privesc atent si dau din cap in semn de salut la care acesta nu ezită să-mi răspunda plus cu un zâmbet pe faţă.
Tipa e okey, după părerea mea nu o să aibă probleme cu integrarea in societate. Este frumoasă şi posibil ca mulţi tipi să se uite după ea. Părul acela blond ar ieşi in evidenţă foarte uşor, ochii verzi te-ar putea pândii si ademenii in universul nesfârşit al minţii ei. Înaltă, frumos structurată. Forme bine definite, sânii de marime medie, picioare lungi şi frumoase, tot ce are nevoie un tip. No problem. O să fie bomba liceului, printre noi, desigur.
Rafinată, imbrăcată cu stil. In picoare purta o pereche de UGG-uri gri din lână ( cel puţin aşa cred ) nişte colaţii ce ii pun picioarele lungi in evidenţă, un maieun alb lung şi o camaşă cu mânecile ridicate si în carouri. Ţinută foarte bine aleasă, se pare că anu ăsta o să fie mult mai bine decât cel precendent plus că am o colegă se pare destul de treabă.
Mă ridic din pat si dau bretonul din ochii, incercând să-mi ajut colega. Aceasta îmi spune un simplu ,, Mulţumesc” urmat de un zâmbet absolut drăgălaş şi ne punem pe ridicat genţile cu care a venit.
După o muncă de-a dreptul obositoare ne trântim fiecare în patul ei şi răsuflăm uşurate că greul s-a dus. Privesc tavanul şi îmi spun că anu ăsta voi avea ce să fac. O să fie cel mai genial an din câţi am avut....

Colega de camera.
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]



Răspunsuri în acest subiect
Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de .: Em :. - 14-07-2011, 05:19 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Addeh - 15-07-2011, 11:39 AM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 15-07-2011, 12:47 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 15-07-2011, 04:06 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 19-07-2011, 07:16 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de North - 19-07-2011, 08:29 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Daria - 15-12-2011, 09:47 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)