Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A new life

#1
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto creat de Masashi Kishimoto şi nu fac profit de pe urma acestora.
Heii, dragi mei. Asa cum va asteptati am aparut cu un nou fic. Dar nu unul oarecare. Ci unul in colaborare cu prietena mea buna, Ralu. Pentru care am un respect enorm, si pe care o iubesc.

Deci cum v-am spus este in colaborare. Tot ce va pot spune este ca Ema v-a trai niste schimbari. Unele pot spune,foarte dure si care o vor schimba complet. Ve-ti vedea pe parcurs. Enjoy it!


Capitolul I

,, Me. Only in this world.”


Cine sunt? Poate ca ar trebui sa las aceste detali pentru altcineva. De ce v-ar interesa pe voi despre mine? Ma cunoasteti? Nu! Ma sititi de acum cateva secunde, pe cand alti ma stiu de sute de ani. Si cand ma refer la sute de ani, chiar vorbesc serios. De ce zic sute de ani? Simplu. Nu sunt om. Sau poate sunt, dar nu ma consider ca ceilalti. Viata mea, este una prelungita daca pot spune asa. De ce am acest ,,privilegiu"? Pentru ca am eternitatea, dar numai daca imi administrez la fiecare 3 ani un ser pe care il pot lua numai dintr-un sigur loc. Unul sigur si in care nu multa lume s-ar duce. De ce tocmai acolo? Pentru ca daca ar afla toti oameni ar face ca mine, dar nu le recomand acest lucuru. Viata infinita nu este una pe care ti-ai dori, chiar daca o doresti, patetic. O sa te plictisesti peste 50 de ani, cand nu vei mai avea ce sa faci. Totul o sa-ti fie moton si o sa ti se pare ca nu se mai sfarseste aceasta infinitate, cum exact asa se si intampla.
Pot renunta simplu la aceasta portiune a vietii eterne, lucru care l-am facut deja. Nu e chiar simplu, pentru ca incepi sa obosesti la fel cu oboseste un om normal, tu nefiind obisnuit cu acest sentiment. Acel ser iti ofera mai multe avantaje, recunosc. Putere, mentinere, si tot restul de stari posibile si imposibile. Sa nu credeti cumva ca poti zbura daca iei acel ser. Nu! Nicidecum! Sunteti niste fraieri daca crede-ti asta.

- Heii. Ciudato, fi atenta pe unde mergi! tipa o creatura ( deoarece oameni pentru mine sunt niste creaturi). Se pare ca fiind prinsa in revederea vietii mele, am lovit o creatura. Ce lucru nu? Da-l dracu! Mortii masii! De ce s-a nascut? Ca sa ma incurce pe mine? Probabil, dar nu stie cu cine se pune. Emma Uchiha este numele meu. Va mirati nu? Se pare ca Itachi nu este asa de bun pe cum credea satul Konoha. Se pare ca a uitat sa mai ucida pe cineva, pe mine. Cum? Simplu, se pare ca in aceea zi nefericita pentru rudele mele eu am fost plecata ca nebuna prin pesteri si uite asa am scapat.
Ciudata! Cuvantul ce mereu imi vine in minte cand ma gandesc la mine. Comportament iresponsabil, bacjocoritor, egoista, rea, rece, toate starile negative le gasesti la mine. Pana si sa-mi tai venele sunt in stare. Motivul normal pentru care oameni isi taie venele sunt starile proaste, dar eu o fac din pura placere. Nu ma doare, si daca da nu-mi pasa. Durerea imi face placere. Durerile pe care mi le provoc, sau le provoc imi fac placere. Aspectul meu denota ca sunt o ciudata. Parul meu care odata era saten acum este negru cu aspect neingrijit, emo. Ochi caprui mereu acoperiti cu un strat strident de creion dermatograf si de rimel ma faceau sa par mai mult ca o drogata. Casa mea? Nu aveam. Fugara! Bani mei? Furam bani ca sa-mi i-au mancare, sau chiar furam si mancare. Fugara, saraca, ciudata, independenta, orfana. Cuvintele care ma definesc. Cuvinte ce mi se adresez singura.
Ce fac eu acum? Incerc sa-mi caut un loc. Unde? Nu stiu! Ce simple imi sunt intrebarile. Gasesc raspuns la orice. Nu exista ceva ce nu poate fi rezolvat, cel putin la mine. Daca ceva imi intra in cap il duc la bun sfarsit chiar si cu pretul unor vieti. Viata e una, si trebuie traita. Indiferent de ce faci o traiesti si vei regreta mereu fiecare pas, privire si gest pe care il faci, dar peste ani. Acum viata nu-mi pasa. Are o neimportanta mult prea mare pentru mine.

- Ma scuza-ti, pe unde trebuie sa o i-au ca sa ajung in Konoha? intreb o doamna mai invarsta care nu-mi raspunde. E a dracu sa fi!! Ce, te pui cu mine? Ei bine ai sa vezi tu, imi spun indreptandu-ma nervoasa spre acea baba si ridicand-o in aer.Femei!! tip eu la ea. Zi-mi unde mata este Konoha!!!

- Ajutor!!! Ma omoara!!!!

- Gatu mati!! Taci babaciune!!! Unde e Konoha? o intreb avand acelasi ton grav.

- Trei mile de aici, raspunde scurt dupa care o las sa cada pe nisip si pornesc spre desertul din fata mea. Satul nisipului era cel din care plecam. Cel din care am plecat pe drumul meu. Singurul meu drum.

Sper ca va placut.

Ema Uchiha --> Gfx it's made by me.
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]



Răspunsuri în acest subiect
A new life - de .: Em :. - 13-07-2011, 12:33 PM
RE: A new life - de Ġ'♥.' - 13-07-2011, 12:37 PM
RE: A new life - de Piersicuta - 13-07-2011, 05:41 PM
RE: A new life - de Mada Shine - 13-07-2011, 07:38 PM
RE: A new life - de hiimera - 13-07-2011, 08:43 PM
RE: A new life - de Ġ'♥.' - 18-07-2011, 11:18 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)