Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul ? ^___^
Da
85.71%
60 85.71%
Nu
5.71%
4 5.71%
Cat de cat
8.57%
6 8.57%
Total 70 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Boys' love

#4
Cap 5: Sentaro Accepta

Razele blande ale soarelui patrundeau usor prin perdeaua alba, dispersandu-se in intreaga incapere si mangaind chipul ingerasului ce refuza sa deschida ochii, pentru a intampina o noua zi. Alarma sacaitoare a ceasului de pe noptiera, incepuse sa sune, enervandu-l si indemnandu-l pe baiat sa isi astupe capul cu o perna. Pe usa camerei isi facuse aparitia Shiori, care incerca sa-si trezeasca fratiorul pentru a merge la liceu. Desi cu greu, blondul se ridicase din pat, mergand greoi spre baie. Isi racoreste chipul cu putina apa rece, apoi paseste in bucatarie, unde sora lui ii pregatea micul dejun. Ziua precedenta nu a fost una stralucita din punctul de vedere al blondului, insa nu avea de gand sa se planga. De paisprezece ani, nu s-a plans niciodata sorei lui mai mari daca a avut vreo problema, ci si le-a rezolvat singur, dar la problema aceasta nu stia cum sa reactiuneze. Pentru un moment s-a gandit daca nu totul a fost doar o prostie si ar trebui sa lase totul balta. Poate Raito a si uitat deja. In fond, amandoi sunt baieti, iar fiind de acelasi sex nici nu ar trebui sa existe o atractie intre ei.
In timp ce manca se gandea daca ar trebui sa fie sau nu furios pe saten. Ce ar face daca l-ar vedea din nou? L-ar lovi pentru ceea ce i-a facut, sau va pleca privirea si va merge mai departe fara macar sa ii adreseze un cuvant ?
Insa gandurile baiatului au fost intrerupte de vocea sorei lui, care il anuntase ca va pleca la lucru si il sfatuieste sa mearga la scoala. Blondul a dat nepasator din cap in semn afirmativ, apoi continua sa manance. De indata ce Shiori a iesit pe usa apartamenului, blondul se ridica de la masa, se aseaza pe canapea si da drumul televizorului, schimband haotic canalele. Astazi nu avea de gand sa puna piciorul in scoala, asa ca isi luase o cutiuta de inghetata din frigider, si o lingurita, apoi se aseaza din nou pe suprafata moale. In timp ce isi savura inghetata, la un moment de neatentie, scapase putina pe el. A tresarit cand pielea i-a fost atinsa de substanta rece, si privea se prelingea usor pe abdomen in jos.
"Cine naiba ma pune sa raman in boxeri dupa ce ma trezesc? Parca-s idiot! " Gandi baiatul luand bucatica de inghetata care nu s-a topit, lingand-o apoi de pe degete.
Dintr-o data se auzi o bataie usoara in usa apartamentului. Blondul se ridica incet de pe suprafata moale, mergand incet spre usa. De indata ce o deschide, in apartament intra o fata de aceeasi varsta si inaltime cu baiatul. Trasarurile fetei erau fine, obrajii mereu rosii, iar buzele mereu apetisante. Ochi caprui de o culoare intensa, parul castaniu si lung pana la solduri, iar formele corpului semanau cu a unui manechin, foarte bine conturate si frumoase. Era imbracata cu un maieu negru, mulat pe corp, cu un decolteu generos ce scotea in evidenta bustul fetei bine dezvoltat si o pereche de blugi trei-sfert. In picioare avea o pereche de sandale negre, legate la glezne.
-Ayumi? Ce cauti aici?
Desi era uimit de prezenta fetei la el acasa, acesta o pofti inauntru, servind-o cu suc.
-Am venit sa vad ce faci... Raspunse fata privind apoi "hainele" baiatului care lipseau. Vad ca iar vei lipsi de la scoala. Continua satena.
-Mdea... Cam asa ceva. Scuza-mi "aparitia" dar de dimineata sunt prea lenes sa ma imbrac.
Blondul s-a trantit pe canapea, facandu-i semn fetei sa faca acelasi lucru. Satena s-a conformat, asezandu-se langa el. Fata era una dintre cele mai populare din liceu . Nu exista baiat in acea institutie, care sa nu o placa, cel putin asa spuneau zvonurile. Se pare ca satena era destul de atrasa de Sen: il privea des si parea interesata. Blondul isi daduse seama de asta inca de la inceput, insa a preferat sa nu spuna nimic. La un moment dat, baiatul s-a apropiat si mai mult de Ayumi, luand-o usor de dupa gat, si intreband-o de ce il priveste mereu insistent, dar ea evita sa raspunda si schimba subiectul, parand agitata, asa ca blodul o prinse usor de obraji, acaparandu-i buzele rosii intr-un sarut. Obrajii fetei au capatat o culoare si mai aprinsa, atunci cand limba baiatului se strecura incet printre buze, explorand in voie gura satenei. Acesta a intins-o pe canapea, alungindu-si corpul peste al ei, incepand sa-i sarute gatul, apoi i-a ridicat incet maieul negru, descoperind un corp perfect, si sanii bine dezvoltati acoperiti de un sutien rosu, baiatul a continuat, sarutandu-i sanii, insa cad sa indeparteze materialul rosu, baiatul a trezarit, atunci cand in fata lui a vazut o persoana.
-Raito ?! Pe chilotii bunicii ! Ce cauti zici?! Spuse blondul uimit, ridicandu-se de pe fata.
-Am zis sa trec si eu pe la tine ... Si vad ca esti cam ocupat. Replica satenul privind-o pe fata care si-a imbracat repede maieul ce era cazut pe jos, dupa care a luat-o la fuga, disparand pe scarile blocului.
Raito se aseza pe canapea, iar blondul s-a indreptat spre bucatarie, revenind in scurt timp cu doua doze de beri. Una i-a aruncat-o satenului in brate, iar cealalta a tinut-o el. S-a asezat si el pe suprafata moale, deschizandu-si doza si sorbind lichidul rece.
-Sen... Tu nu bei ! Spuse Rai lunadu-i cutia de bere din mana.
-Poftim ?! Se rasti baiatul, incruntandu-se.
-Esti minor si nu ai voie alcool ! Punct.
Blondul rosti cateva injuraturi printre dinti, apoi isi lua cutia cu inghetata si lingura, incepand din nou sa manance enervat. Raito se purta mai rau decat un frate mai mare, care isi face griji pentru sanatatea fratiorului sau.
In timp ce isi savura inghetata, il privea pe saten, gandindu-se la momentele in care o saruta pe Ayumi. Sentimentele lui nu s-au schimbat deloc in acele momente, oare simtea altceva atunci cand e sarutat de Raito? Asta vroia sa afle, insa nu stia cum. Privirea lui era inca indreptata spre adolescent, iar gandul ii zbura tot mai departe. Satenul, vazand asta, isi lasa cutia de bere pe masa si se apropie mai mult de chipul blondului. Sen vazand asta stia ca avea sa fie sarutat, dar si-a inchis ochii strans si parea ca ii este frica, dar defapt el astepta acest sarut pentru a vedea daca simte ceva sau nu pentru saten.
Insa Raito, vazandu-l pe baiat mai mult speriat, a preferat sa-i sarute scurt buzele.
-Nu as vrea sa te demoralizez total... Asa ca mai bine o iau incet. Replica satenul intorcandu-se la bere.
-De parca nu m-ai traumatizat ieri pentru toata viata... Spuse blondul aproape soptind.
-Poftim? Ai zis ceva?
Insa baiatul raspunse simplu si scurt pintr-un raspuns negativ, continuand sa-si manance inghetata. Dupa un scurt timp Raito se intorse-se din nou spre Sen, care statea rezemat de bratul canapelei, punandu-si bratele de-o parte si de alta a trupului baiatului.
-Eh? Ce e ? Intreaba blondul incercand sa-si fereasca privirea de a satenului.
Insa Raito il apucase pe baiat de barbie, incepand sa-i sarute usor buzele moi. Sen nu se opunea, dar inca nici nu participa la saruturi. Tinea ochii strans inchisi, si incet, incet, participa si el la saruturile scurte, continuand apoi cu saruturile mai lungi...
-Hmmm... Vad ca progresam, spuse Raito zambind.


Dap...Stiu ca aici l-am cam inmuiat pe Raito, insa o sa vedeti de ce in capitolul urmator ^___^ sau poate v-ati dat seama deja dc...39
Chu pupic
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Boys' love - de Yaoi Queen - 01-07-2008, 05:01 PM
RE: ღღBoys' Loveღღ [ ***Yaoi***(+18)Warning *-boy x boy-* explicit content ] - de Yaoi Queen - 05-07-2008, 10:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.560 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 167.995 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.954 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 115.695 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.794 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.576 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)