Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#54
Iti multumesc, scumpa mea, ca aio comentat si, de asemenea, iti multumesc ca ai ramas fidela acestui fic, apreciez enorm.
A trecut ceva timp de cand am postat ultima data, deci o voi face, tocmai acum, imi cer scuze...:o3
Sper sa fiu iertata pentru intarzierea prelungita.
Va doresc o lecturare placuta:


*

Eram acasa acum, la marele conac, si tocmai imi dadeam hainele jos. Ma dusesem in baie, nedorind sa ii mai atrag atentia contelui. Ma temeam ca ii mai vin idei si de data asta.Abia ma mai tineam pe picioare, sa ma mai vrea si acum si putea sa ma omoara de-a dreptul, ca nici mul nu mai aveam la cat de rau ma simteam. Da, avea dreptate in privinta faptului ca mai bine ma doare catva timp decat sa trebuiasca sa ma trateze un doctor. Ma sprijinisem de peretele rece si ramasesem asa, gol cum eram. Nu eram in stare sa mai fac alta miscare, ma simteam prea rau.
Durerea era parca si mai mare acum, de parca am fi repetat actiunea. Ma ingrozea. Ma plangeam ca un prost de acest lucru, ca un copil. De ce ma vrusese pe mine?! De ce imi facuse mie asta?! Fara sa-mi dau seama, ma apucasera nervii, eram furios. Nu ar fi trebuit sa ma faca pe mine al sau! Si trebuia sa reluam legaturile de dinainte, nu trebuia sa ma las prada dragostei. Eram doar un pictor si ma aflam aici doar pentru a picta, nu pentru a ma culca cu el, cu atat mai putin cu cat eram baiat!
Hotarasem sa n-o mai fac cu el, sa pun punct la ceea ce se intamplase si, daca se poate, sa si plec. Insa frumusetea locurilor parca nu-mi dadea voie sa plec fara a o picta, fara a o tine minte pentru totdeauna. Mi-am zambit in acel moment si am sarit in sus ca ars cand se auzi un tunet puternic. Nu apucasem sa imi iau hainele pe mine, ci doar un capotel pufos. Eric intra in camera si se lipi de mine, incepand sa ma sarute apasat, salbatic, muscandu-ma. Nu intelegeam ce e cu el, asa ca mi-am pus mainile pe pieptul lui, impingandu-l cu forta de langa mine. Fara sa vreau, incepusem sa tremur. Nu eram prea bine facut, insa eram frumos. Nu m-as fi putut impotrivi lui si de-asta ma temeam, mi-era frica de-a binelea.
- Te-as ruga sa te porti cuviincios, i-am spus incet si am trecut pe langa el, insa inainte sa ies din camera m-a prins de mana si m-a lipit de un zid, incepand sa ma sarute apasat iarasi, profitand de buzele mele deschise astfel ca limba lui ajunsese in lacasul meu umed, insa mi-am strans buzele, muscandu-l. Imi luase mainile si mi le ridicase sus, izbind cu ele de usa, apoi isi presa iarasi buzele peste ale mele... Insa era altfel. Era altfel in adevaratul sens al cuvantului, nu avea mirosul lui, comportamentul, caldura, nimic!
- Caleb, am auzit o voce din partea cealalta a usii, voce care ii apartinea lui Eric. Brusc, cateva lacrimi se scursera pe fata mea. Ce era cacealmaua asta? Nu pricepeam si ma ingrijora. Cine era cel pe care nu-l vedeam, dar care profita de faptul ca era intuneric pentru a ma cerceta fara ca eu sa ma impotrivesc? Daca stateam bine sa ma gandesc, era ceva mai mare si decat contele in sine. Usa baii se deschise si brunetul intra cu o lampa in mana, facand lumina.
Ramase masca in momentul in care ma vazuse lipit de zid acolo, plangand, si cu sange curgandu-mi de la buzele ranite de catre cel ce crezusem ca era el. Cealalta persoana se indeparta de mine si se apleca cuviincios in fata contelui, iar acesta se apropie si il lovi cu putere peste fata cu palma, apoi il izbi in zid.
- Eric, nu, lasa-l! am spus alarmat cand am vazut ca acel barbat care era si ceva mai batran scancea lipit de zidul rece, tremurand. Ochii ii sclipeau nervosi, insa era supus. Eric se apropie de el, insa eu l-am prins speriat de incheietura mainii.
- Iesi afara si sa nu te mai vad vreodata in casa asta sau te ucid! ii spuse barbatului de vreo treizeci-patruzeci de ani, iar acesta iesi supus, fara insa a-si cere scuze sau orice altceva. Bruentul se apropie apoi de mine si ma lua in barate, mainile incolacindu-i-se in jurul taliei mele. Imi cauta buzele, iar eu, parca uitand ce gandisem cand fusem singur in camera, i le-am oferit fara sa ma gandesc prea mult, tinandu-le usor lipite de ale sale pentru cateva momente. Ti-a facut ceva? ma intreba si lua un prosop cu care incepu sa ma stearga pe parul ud, apoi ma lua in brate ca pe un copil, trecand in camera unde dormisem in urma cu o noapte.
- Ah... M-a... Am crezut ca erai tu.. .Dar era brutal, m-a sarutat si m-a muscat si m-a izbit de zid, i-am explicat in timp ce ma asezase in pat si se puse si el stand turceste, incepand apoi sa-mi stearga parul ud usor. Eric, am rostit si se uita fix in ochii mei albastrii pentru cateva momente, apoi imi prinse barbia intr-o doua degete, incercand sa ma sarute, dar m-am intors, nedandu-i voie. Ma asculti? am intrebat si dadu afirmativ din cap, iar eu mi-am fixat iarasi privirea intr-a sa. Era usor uimit sau poate chiar ingrjiorat. Nu ma mai saruta... Si nu imi mai purta de grija. Poate ca tie iti plac baietii... Poate ca am facut acele lucruri, insa nu trebuie sa se repete, a fost gresit si dureros si suntem baieti amandoi. Incercam sa explic cat mai bine se poate sa inteleaga si sa inceteze cu toate acele lucruri, iar el ma privea calm.
- S-a intamplat ceva anume? m-a intrebat oftand, dar continuand sa-mi stearga parul incet de tot, facandu-ma sa zambesc. Macar nu era suparat.. Sau macar nu arata.
- Nu, nu s-a intamplat nimic anume. Dar a fost gresit. Si eu eram obisnuit sa o fac cu femei, nu cu barbati. Am inteles, s-a intamplat o data si mi-ai zis ca nu a fost vorba doar de placere... Placerea ta, ma rog, tot nu vreau sa se repete. Vreau, te rog, o camera separata daca mai vrei sa iti pictez tablourile, daca nu voi pleca si asta a fost. Ai fost primul si ultimul si asa va ramane in veci, dar nu se va ma intampla asta, nu trebuie si e gresit, ma intelegi?
Se ridicase de pe pat si arunca prosopul pe suprafata acestuia, plecand nervos din camera.
- Stai tu aici, spuse oftand oarecum dezamagit. Am incercat sa ma impotrivesc, insa nu ma asculta, asa ca am renuntat.Desi aveam parul ud, nu ma idoream sa-l usuc. Era bine ce facusem, ca renuntasem la apropierea dintre noi, altfel riscam sa ajung sa-l plac. Desi parea a fi prea tarziu, imi placea. Daca la inceput nutream doar respect pentru el si doar o relatie amicala, acum era mult mai mult, stiam asta. Ceea ce se intamplase nu putea fi trecut cu vederea asa de usor.
Pana sa-mi dau seama, lacrimi fierbinti imi curgeau pe chipul palid si oftam de fiecare data cand revedeam tot ceea ce se intamplase intre noi. Ma afectase chiar asa de mult oare? Sau era doar prostia mea copilareasca si durerea asta? De fapt... De fapt nu durea asa tare, dar dramatizam eu tot ceea ce s-a intamplat, insa nu stiam de ce. Am oftat si m-am afundat in perne. De ce ma afectase asa de mult aceasta mica explicatie pe care i-o dadusem?
Nici macar nu fusese o cearta sau mai stiu eu ce, doar ii spusesem si se suparase, apoi plecase. Doar atat, doar o chestie banala. Am oftat si m-am ridicat din pat, dorind sa ies si sa-mi cer scuze. Ma codeam..Si nu stiam de ce. Desi nu eram o persoana curioasa de fel, observasem pe masa un caiet invelit in piele si pe el scria cu un scris inclinat si cursiv '' Jurnal ''. Era un lucru intim, constientizam asta, insa nu m-am putut abtine si l-am luat in mana, asezandu-ma la masa. L-am deschis unde era semnul de carte, si anume la ziua de ieri. Era exact dupa ce ma avusese, fiindca scria si despre asta.
Citeam in gandul meu cuvintele frumos scrise, zambind si totusi trist, inca plangand.

'' Astazi, 12 mai, s-a intamplat cel mai frumos lucru din viata mea. Nu-mi vine sa cred, insa am reusit sa-l am pe pictorul care le-a pus pe toate femeile pe jar. Nu ma asteptam sa fie atat de frumos, insa e. Are un par lungut si blond, balai, parfumat, matasos, frumos, ochii precum lacul acela din varful muntelui unde stateam si citeam cand eram mic, precum cerul sau florile de miozot, asa de furmos e. Are tenul alb si pielea fina, un trup incantator, micut, tocmai bun de posedat. Atingerile lui imi dau fiori, ma fac sa vreau sa urlu de placere. Buzele sale pe care le-am sarutat de prea putine ori ma cheama de fiecare data sa le dezmierd, limba fina se joaca cu a mea, daruita mie... Deja ma simt ciudat, niciodata nu mi-a mai placut asa un baiat. A trecut mult timp de cand nu am mai fost cu un baiat, de cand mi-am zis sa pun punct, insa cu el nu pot, nu! Acum ne aflam la conacul din munti, vreau sa-mi deseneze peisajele si ii vreau portretul, sa fie al meu pentru eternitate. Frumusetea si puritatea lui m-au trezit la viata, mi-au trezit la viata instinctele, m-au incitat.
Tocmai l-am avut...Acum doarme. E incantator de dulce, e un ingeras adevarat. Am fost prost, l-am avut pe pian fiindca am vazut ca ii place, dar ma tem ca a fost prea dur pentru el. M-am miscat mai incet decat niciodata, desi trupul cerea sa fiu rapid. I-am daruit placere, dar si durere, si imi pare rau. A fost intaia oara pentru el si a reactionat chiar bine. Acum astept sa se trezeaasca. Merg sa-l sarut si sa-l mangai, ma cheama, nu-i pot rezista. Chiar si in somn e cea mai frumoasa fiinta pe care am vazut-o vreodata, e divin, incantator... Vreau sa imi spuna ca nu e nimic in neregula ca s-a intamplat asta... Sa ma faca fericit, asta vreau. Poate e prea repede, insa cred ca m-am indragostit de el... De prima data. ''


Cuvintele sale ma facusera sa tremur, iar lacrimile continuau sa imi curga pe chip. M-am ridicat de pe scaun, dorind sa il gasesc si sa imi cer iertare din partea lui, insa barbatul pe care Eric il daduse afara cu putin timp inainte intra in camera mea inainte sa pot face ceva si inchise usa. Nu era incuiata, dar ma temeam ca nu puteam ajunge la ea...
Barbatul ce ma lovise mai devreme se afla acum in camera mea si se apropia cu pasi repezi de mine. Imi inghitisem orice cuvant si el continua sa se apropie cu o sclipire nebuna in ochi. Desi era destul de departe de mine, ii puteam foate bine simti alcoolul pe care-l emana in jurul sau. Era inalt si bine lucrat si se parea ca avea sa profite de constitutia mea fragila, de mine, de faptul ca nu ma puteam apara. Pe masura ce se apropia eu ma departam, astfel incat ajunsesem lipit de peretele din spatele meu.
- Eric! am strigat cat am putut de tare, ingrozit. Stiam ce avea sa ma astepte daca nu ar fi aparut contele la timp si eram ingrozit de tot ceea ce insemna sa simt din nou acele lucruri. Eram uimit sa vad cum un barbat de treizeci de ani sau poate chair si mai mult sa vrea un copil de nouasprezece. Tremuram de frica si nu stiam cum sa fac sa scap, asa ca am incercat sa trec, sa ma ferestc, insa era in zadar, caci m-a prins de ceafa si m-a tras iar, izbindu-ma de perete. Mi-am luat o palma peste fata si ochii au inceput sa dea drumul altor lacrimi. Eric, te implor! am strigat din nou din toti rarunchii, dorind sa-l vad pe brunet cum apare, insa se parea invan tot ceea ce se intampla.
M-a lovit si a doua oara, apoi m-a prins de parul lungut, dand cu mine in pat, si se puse deasupra mea, incepand sa se frece de mine. Mi-a dat rapid capotul jos de pe mine si apoi si-a desfacut pantalonii, scotandu-si de acolo organul tare pe care-l pozitiona la intrarea din trupul meu...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)