Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea care trebuie iubită (+18)

#1
Cea care trebuie iubită

Capitolul I



Scriu din camera mea mică. Scriu pentru că altceva nu ştiu ce aş putea face. Trebuie să destănui cuiva toate gândurile mele. O să ţi le destăinui ţie, dragă foaie de hârtie, tu, care nu o să mă critici, nu o să îmi spui că am greşit şi nici nu te vei uita cu scârbă la mine după ce voi termina tot de povestit. Eu te cunosc pe tine, draga mea foaie albă, dar tu pe mine nu. Ar trebui să mă prezint. Numele meu este Amanda. Cred că acesta este cel mai bun nume pe care părinţii mei l-au fi putut alege pentru mine. Semnificaţia lui mă defineşte: "cea care trebuie iubită" . Am şaptesprezece ani, acum, însă atunci când au început toate probleme eram mult mai tânără, mai naivă şi credeam că tot ce zboară se mănâncă.

Totul a început când prietena mea cea mai bună, Ana, m-a invitat să merg cu ea la o petrecere la care veneau, se pare, baieţi mult mai mari ca noi, din clasele a XIII-a. Pe atunci nu aveam decât cincisprezece ani. Nu eram încă destul de dezvoltată pentru vârsta mea, sânii, în comparaţie cu cei a altor fete, erau mult mai mici şi nu eram nici prea înaltă. Chiar dacă majoritatea prietenelor mele îşi începuse deja viaţa sexuală, iar unele din ele dacă nu o făcuse se "atingeau", iar eu eram într-o lume total paralelă cu a lor.

Lumea mea era toată roz şi pufoasă, creasem un zid imens în jurul meu şi lumea din afară, un zid pe care nimeni nu reuşise să îl spargă până atunci. Visam încă cu ochii deschişi la un prinţ care venea călare pe un cal alb, îşi declara iubirea lui eternă, promitea să aibă grijă de mine, eu mă aruncam ca oarbă în braţele lui, am fi plecat împreună în lume şi am fi trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi. Era frumos să pot visa aşa, dar dacă stau să mă gândesc la bine la tot ceea ce visam... da, eram o copilă proastă pe atunci.

Cu câteva ore înainte de petrecere Ana a venit la mine acasă pentru a mă aranja. Nici nu ştiu de ce eram prietenă cu ea, avea o influenţă negativă asupra mea, ştiam asta, însă eram atât de proastă încât nu schimbam nimic. Era îmbrăcată ca ultima curvă, dar deja mă obişnuisem cu aceasta. Lucrurile ce o caracterizau pe Ana erau: personalitate impulsivă, se îmbrăca ca o depravată, se machia foarte strident, nu ştia să se cenzure şi, şi-o trăgea cu cine apuca, pe unde apuca - adică, nu că ar mai fi contat oricum ţinând cont că prima ei experinţă a fost intr-o noapte, cu un tip agăţat la o petrecere ieftină, într-o toaletă publică, uitasem să adaug: la treisprezece ani -, era numită "curva tuturor", dar nu îi păsa de acest lucru.

Niciodată nu era mulţumită de felul în care mă îmbrăcam, de felul în care mă comportam şi nu suporta că eram timidă. Eram deja îmbrăcată când a venit ea, însă, bineînţeles că domnişoarei nu i-a plăcut.
- Ce mama dracului sunt astea dupa tine? Mergi la o înmormantare? Arâţi ca o maică nefutută de ani buni.
Da... acelaşi lucru păţeam de fiecare dată. M-a pus de m-am dezbrăcat şi a trebuit să mă îmbrac aşa cum a vrut ea: cu o fustă scurtă, neagră, mulată, în care dacă mă aplecam mi se vedeau chiloţii din dantelă, într-un maieu roşu din dantelă şi cu lenjerie de aceeaşi culoare. Mereu spunea:
- Nu ştii prin ce pat ajungi, însă tu trebuie să fii mereu pregătită. De aceea tot timpul când ieşeam cu ea trebuia să port lenjerii foarte scumpe, din dantelă, mătase, sau orice alt material care dezvăluia cât mai mult. Eram o proastă, stiu. O proastă pentru că ascultam de o curvă ca ea, din păcate nu prea aveam în cotro.

Am plecat repede de acasă pentru că, spunea ea, eram deja în întârziere. Nu pricepeam cum puteai să spui că eşti în întârziere atunci când te duceai la o petrecere care dura toată noaptea şi, pe lângă asta, când era aproape de sfârşit se mai trezeau nişte drogaţi să vină tocmai când lumea pleca şi totul o lua de la capăt.

Poate vă întrebaţi cum de aveam voie să plec aşa de târziu la petreceri de genul acesta şi însoţită de persoane de calibrul Anei. Nu, nu aveam nişte părinţi degeneraţi, drogaţi sau alte chestii de genul acesta. Stătea singură pentru că ai mei erau plecaţi tot timpul din oraş pentru afaceri şi nu prea se oboseau să se intereseze şi de soarta mea. Într-un fel îi învinovăţesc pentru toate lucrurile rele, urâte şi scârboase prin care am fost nevoită să trec.

Cel puţin locul în care ne duceam de această dată era decent. Aveam în faţă o vilă superbă, de trei etaje, din care intrau şi ieşeau persoane ca pe bandă rulantă. M-a apucat de braţ şi am intrat amândouă. Acesta era "ritualul" nostru, considera că dacă intra de mână cu o fată baieţii vor crede că e lezbiană şi vor da orice numai ca ea să le-o sugă măcar o singură dată. Era stupid, enervant, frustrant, dar mă conformam. Imediat ce s-a văzut înăuntru s-a desprins de mine şi s-a dus direct la băiatul care se afla în faţa ei. Îşi poziţionă genunchiul între picioarele lui şi început să îl sărute, în timp ce genunchiul făcea cunoştiinţă cu următoarea "victimă". Aşa făcea cu toţi băieţii pe care vroia să îi treacă pe lista de "şi cu ăsta m-am futut". Mă uitam scârbită la ei. Simţeam că o să vomit în curând şi mă gândeam ce faţă ar face dacă chiar s-ar întâmpla acest lucru, când gândurile mele au fost întrerupte de o mână care aterizase pe umărul meu. Mi-am întors capul repede. Eram speriată, dar încercam să menţin un zâmbet plăcut pe buze, asta trebuia să fac tot timpul ca să nu par că aş fi o virgină toantă - de fapt, chiar asta eram.
- Te-am speriat? întrebă băiatul din faţa mea.
- Puţin, am recunoscut, iar apoi i-am zâmbit dulce.
- Ce caută o fată ca tine aici, întrebă în timp ce mă studia atent. Nu cred că ai ce căuta la petreceri de genul. Locul tău e într-un local stilat, nu într-o casă de drogaţi.
- Am venit cu o prietenă, am spus în timp ce încercam să schiţez zâmbet. Nu sunt sigură aici. Mi-am îndreptat degetul spre Ana care mai avea puţin şi şi-o trăgea cu tipul ăla acolo, pe perete, de faţă cu toţi.
- Aia... prietena ta?
Am zâmbit şi nu am mai spus nimic.
Am văzut cum Ana se desprinde de noua ei victimă, o ia de mână şi vine lângă mine. Îi aruncă câteva priviri tăioase băiatului din faţa mea, mă apucă de încheietura mâinii şi mă trase după ea.

Am făcut un gest rapid cu mâna, în semn de "La revedere". Credeam că o să mergem acasă, dar nu s-a întâmplat aşa. Am urcat până la etajul trei al vilei şi am intrat, toţi trei, în primul dormitor ce l-am găsit gol.
- Stai acolo, uită-te şi învaţă, îmi spuse Ana arântând spre scaunul ce se află lângă pat. M-am aşezat speriată, încercând să nu îmi imaginez ceea ce urma să se întâmple.
Băiatul se aşeză pe pat, în fund. Mâinile ei au început să urce pe pulpele lui până când au ajuns la cureau blugilor. A desfăcut-o cu mare dibăcie, aruncându-o undeva prin cameră. Apoi deschise un nasture de la blugi, apoi pe al doilea, urmând să deschidă fermoarul. Când am înţeles ceea ce avea de gând să facă, să-mi arate, m-am ridicat brusc pentru a pleca cât mai repede de acolo.
- Stai jos! am auzit-o urlând. Să nu îndrăzneşti să mai scoţi un sunet, uită-te şi învaţă şi tu ceva folositor măcar o dată în viaţă. După ce că eşti virgină mea eşti şi a naibii de proastă!
Atitudinea ei mă speria. Nu vroiam să mă bată, din nou. Da, mai luasem bătaie de la ea din cauză că am refuzat o partidă în trei. M-am aşezat, din nou, la locul meu şi am privit în continuare ce făcea.

A deschis fermoarul şi a tras de blugi până când au atins podeaua. A tras de bata boxerilor negri, a aruncat o privire înăuntru, a scos un "Ooo..." şi, a făcut o faţă de om mullţumit. Băgă mâna dreaptă înăuntru şi scoase sexul întărit al băiatului. Când am vazut chestia aia mare şi groasă în mâna ei am simţit cum mi se face greaţă. Îşi apropie capul şi mai mult de sexul lui. Îşi umezi buzele cu limba şi îi aruncă o privire perversă. Scoase limba, uşor, din gură, având mai multă salivă pe ea şi atinse capul sexului. El tresări. Saliva se scurgea usor, spre bază de unde îl ţinea cu mâna. Înainte ca dâra de salivă să îi atingă mâna, o linse uşor cu limba. Începu să facă cerculeţe cu limba, de sus în jos, în timp ce el gâfâia şi scotea din când în când câte un "ah" prelung. Apoi, de la bază, în sus, îl linse bine şi umezi tot locul. Îşi apropie şi mai mult capul şi îl băgă uşor în gură, mai întâi numai capul organului, apoi începând să coboare uşor, spre bază. Începu să facă mişcări sus-jos, întâi mai lente, apoi din ce în ce mai repezi, iar apoi să i-o sugă cu poftă.

Băiatul care stătea pe pat era în culmea extazului. Gâfâia mai tare decât înainte şi de cate ori gura ei ajungea la baza penisului lui scotea, acum, câte un "ah", tare, clar si lung. Îl muscă uşor, făcându-l să o apuce de păr şi să controleze el mişcările gurii ei. Se mişcau repede, iar el se încorda şi mai tare. La un moment dat se opri şi începu să i-o frece cu mâna, în timp ce cu limba îi atingea din când în când capul, făcând cerculeţe. "Mai am puţin şi vin", l-am auzit spunând. Auzind asta, începu să o frece şi mai repede, luându-o şi în gură, lucrând în simultan. L-am văzut cum geme de plăcere, cum îşi încordează toţi muşchii şi cum gura ei se umplu de un lichid albicios pe care îl înghiţi pentru a continua să i-o sugă. Băiatul căzu pe spate, iar ea se ridică de jos, ştergând cu limba lichidul alb ce îi rămăsese în colţul gurii. Mă luă de mână şi, am ieşit împreună din cameră, lăsându-l singur, gâfâind pe pat.
[/align]


Orice sfat/critica e bine venit(a).
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.



Răspunsuri în acest subiect
Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 19-05-2011, 08:34 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 20-05-2011, 12:27 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 21-05-2011, 08:10 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 21-05-2011, 09:35 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 22-05-2011, 12:07 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 22-05-2011, 02:38 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 26-05-2011, 11:31 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 27-05-2011, 12:02 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 30-05-2011, 08:14 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 30-05-2011, 09:12 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Kayla. - 01-06-2011, 07:26 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de ***aydutza*** - 02-06-2011, 10:51 AM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 11-06-2011, 07:43 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Daria - 11-06-2011, 09:00 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Kayla. - 13-06-2011, 07:06 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Ymequa - 11-08-2011, 07:02 PM
RE: Cea care trebuie iubită (+18) - de Aylin - 15-08-2011, 06:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Esti iubita mea ! Yuki 10 11.203 24-09-2011, 01:09 AM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  O viata pe care trebuie sa o infrunti Booble Madusy 6 4.120 29-04-2009, 01:36 PM
Ultimul răspuns: Alexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)