Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] [+16]Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata

#34
Hello dear.
După cum ţi-am spus, am venit cu un comentariu şi la acest fic,îmi cer scuze că a durat atât de mult, dar mi-a luat ceva până să ajung la zi.
Nu o să stau să comentez fiecare capitol în parte, ci o să îţi spun părerea generală şi după o să fac referire şi la ultimul capitol.
Chiar îmi pare rău că nu am lăsat un comentariu mai devreme, pentru că acest fic este, minunat, genial şi aş putea continua aşa până mâine, apreciez faptul că te-ai axat atât de mult pe descriere, care pot spune că m-a captivat. Tot amalgam de sentimente, trăiri, amintiri le-ai descris atât de frumos şi profund de parcă aş fi fost acolo.
Titlul este foarte bine ales şi atractiv, iar ideea este originală iar asta e un plus. Deci, îmi place acest fic, foarte mult.
So, acum în legătură cu ultimul capitol postat.
Mie mi-a plăcut, mai ales ultima parte ceea ce mă face să aştept cu nerăbdare nextu. Descrierea ar mai fi mers pe ici pe colo, dar a fost bine şi aşa. Ma amuzat foarte mult forma de alint ca să zic aşa pe care ia atribuito mama ei.
Să ştii că am văzut câteva greşeli de exprimare şi de tastare, dar cea care ma deranjat oarecum a fost aceasta ,,Îmi trebuiesc câteva minute...'' ai fi putut spune ,,Mi-au trebuit câteva minute'' sau altfel, dar cred că ar fi arătat mult mai bine, iar pe undeva ai uitat sa scrii pluralul la ,,ochii'' astfel că ai scris doar ochi. Ar mai fi cateva greşeli de genu, dar nu o să stau să ţi le enumăr. Cam atât aştept nextu sper că o să mă anunţi, bye, bye.
P.S. Baftă în sesiune.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata [+16] - de Katniss - 04-05-2011, 11:41 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)