Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#41
Va multumesc pentru comentarii :* Am venit cu nextul, iertati-ma pentru intarziere @-)
Lecturare placuta ^.^

*

- Te implor, Eric, opreste-te! am rostit speriat, sperand ca va realiza si el ca e o prostie ceea ce face si nu vreau mai mult, mi-e teama, insa acesta continua sa ma sarute usor. Isi dusese mana intre picioarele mele si incepuse sa mangaie usor locul, facandu-ma sa ma incalzesc din ce in ce mai repede, incepand sa gem usor. Mi-am pus mainile la gura de frica sa nu fiu auzit de cineva, dar eram sigur ca tot trebuie sa se intample ceva o data si o data. Eric imi lua mainile si mi le puse pe umerii sai, provocandu-ma sa nu imi mai opresc sunetele in fundate ce le scapam din ce in ce mai des.
Desi mana sa facea miscari blande si pline de tandrete, eu ma temeam de ceea ce ar putea sa urmeze. Mi-am muscat buzele puternic sa nu care cumva sa gem, insa se parea ca nu prea am sanse, fiindca placerea era prea intensa, iar pe mine incepusera deja sa ma strabata fiori puternici. Ma ridica usor de pe pe suprafata tare a pianului si imi dadu camasa jos, sarutandu-mi usor pieptul si facandu-ma sa gem. Nu puteam sa afirm ca ma doare, era chiar placut, insa mstrarile de constiinta ma opreau din a face ceea ce imi facea el.
Imi trase camasa jos de pe mine si o lasa sa alunece pe podea, dupa care ma lasa sa ma intind din nou, in timp ce o mana continuasa ma mangaie intre picioare. Nu intelegeam de ce nu reactionez, parca era ceva care ma oprea, insa nu puteam, nu voiam, nici eu nu stiam ce e cu mine. Mi-am lasat o mana sa cada pe claviatura pianului, apasand usor cate o clapa, in timp ce pe cealalta mi-am asezat-o in parul sau lung si l-am tras spre mine. Aveam pofta sa-l sarut, ceea ce a observat si, zambind, isi presa buzele fine peste cele ale mele, facandu-ma sa scot un geamat infundat.Am tresarit usor cand i-am simtit o mana cum si-o strecoara in pantalonii mei, iar pe cealalta o folosea ca sa imi mangaie trupul, dupa care ma prinse de obraz si ma trase spre el, sarutandu-ma lung iarasi.
Imi trase cu grija si rabdare pantalonii jos de pe mine, dupa care imi saruta gatul si musca usor, sugand pielea fina si trecandu-si apoi limba peste ea. Eram aproape gol in fata sa, insa nu parea sa se sinchiseasca de acest lucru. Pare-mi-se ca se icalzise, pentru ca si-a dat si el camasa jos, aruncand-o peste hainele mele. Am apasat inca o data claviatura pianului, scotand un sunet dulce care imi gadila auzul. Incepuse sa-si treaca insistent limba peste sfarcurile mele, apoi imi prinse cu dintii de fiecare in parte, facandu-ma sa gem extaziat. Zambi usor, apoi imi trase si ultimul articol vestimentar jos de pe mine, incepand sa-si treaca insistent mana peste barbatia mea umflat.
- Iti place, rosti pe un ton pervers, atingand usor capul mandriei cu un deget si apasand incetisor. Am rosit cand am auzit si am si simtit ceea ce facea, insa acum nu mai voiam sa opresc. Daca se ajunsese pana la acest lucru nu mai avea rost sa se opreasca, asa ca dadu afirmativ din cap. In timp ce una din maini imi mangaia organul, a doua se cobori usor intre fesele mele, exact in locul acela ingust. Apasa usor intrand in mine, iar eu deja incepusem sa tremur, tot ceea ce facea incepand sa ma rusineze. M-am prins cu mainile usor de parul sau, iar Eric zambi pervers si incepu sa-si miste acel deget din interiorul meu intr-un mod incantator care ma facu sa gem imediat, uitand si de faptul ca servitorii vor auzi sau orice altceva.
In scurt timp isi duse in locul acela si un al doilea deget, iar eu am scancit imediat, fiindca durea nitel. I-am cerut sa inceteze, insa Eric continua sa se miste in modul ala in mine, adanincu-se mai tare si tot mai tare. Barbatia continua sa mi-o sarute cu grija si miscarile din mine m-au facut la un moment dat sa-mi musc buzele de placere cand s-a impins mai adanc, intr-un mod ciudat de placut. Gemeam de fiecare data cand ii simteam degetele acolo, in interiorul meu, miscandu-se usor, precum si mana de pe barbatia mea care isi marise usor viteza, insa era la fel de placut ca si pana acum. Imi prinse buzele intr-un sarut lung atunci cand mi-am incolacit in jurul sau bratele.
M-am eliberat de presiune in scurt timp, gemand lung si arcuindu-mi spatele, apoi l-am vazut pe brunet cum zambi si isi trecu limba peste buze. Ma prinse din nou intr-un sarut bland si incepu sa se joace usor cu limba mea, pe care a intalnit-o la jumatatea drumului. Nu mai realizam acum ca e gresit, nu mai conta ca eram baieti, fusese al naibii de placut si ma simtisem magnific, nicio femeie nu reusise sa faca asta pentru mine. Ce mi-a provocat insa ingriorarea a fost cand l-am vazut ca isi da toate hainele jos ,ramanand gol in fata mea.Imi lua picioarele si mi le seza pe umerii sai pentru a se afla la intaltime, dupa care ma trase usor spre el. Am simtit in scurt timp cum barbatia lui se afla acolo, la intrarea in trupul meu, si am exclamat repede:
- Stai! Nu... Nu-mi place, ma doare! am spus ingrijorat, insa Eric isi trecu degetele peste pieptul meu si apoi urca spre suvitele blonde de par ciufulit, prinzandu-ma de ele si fortandu-ma sa ajung la nivelul sau.
- Doar stai cuminte, mi-a spus in soapta si apoi mi- sarutat pavilionul urechii, muscand usor de el. M-am intors catre buzele sale si mi le-am apropiat usor pe ale mele, contopindu-le pentru cateva momente. Atunci incerca din nou sa inainteze, doar ca l-am prins de par si am scancit lung. Nu se opri insa, fiindca deja ii placeau la nebunie sunetele pe care le scot, sau cel putin asa parea. Isi incolaci el mainile in jurul gatului meu de data asta si patrunse in mine incetul cu incetul. Ma simteam taiat in bucatele, parca as fi fost ars sau torturat, asa era de rau ceea ce facea si ma provoca la scancete lungi si sonore. Mi-am simtit ochii inundati de lacrimile fierbinti, apoi am strans din dinti cand incepuse sa se afunde in interiorul meu pana ce l-am simtit lipit de pulpele mele abdomenul fierbinte si incordat. Ce-a fost mai rau a trecut, vorbi si imi saruta lacrimile, apoi fruntea.
Daca asta a fost rau inseamna ca ceea ce a urmat a fost tortura in adevaratul sens al cuvantului, fiindca s-a retras usor din mine, apoi a patruns inainte si, putin cate putin, a ajuns sa ma patrunda in intregime, provocandu-ma de fiecare data, facandu-ma sa scancetez sau sa scot cate un tipat pe care mi-l opream cu mare greutate, punandu-mi antebratul peste gura si muscand din acesta pana simteam ca nu mai pot. Durerea insa nu se compraa cu ceea ce simteam in josul trupului. parca m-ar fi taiat o sabie, asa era acum, Ii simteam barbatia ferma in mine, inaintand incet, in ciuda faptului ca eu ceream printre lacrimi sa se termine totul.
Incepuse de curand sa scoata sunete infundate, exact cum facusem si eu cu putin timp in urma, cand imi aplicase acel tratament. Insa acum el parea de-a dreptul in extaz, pe cand eu eram sfasiat de durerile apasatoare. Imi injuram in gand orice idee de a fi venit aici cu el, fiindca trebuia sa ma astept sa faca si una ca asta dupa ce ma saruta asa senin si ma mangaia incet. Incercam sa nu urlu, insa parca era ceva supraomenesc pentru mine in conditiile astea. Parea ca nu se satura, continua sa se miste inainte si inapoi destul de incet, dar tot era rau.
Cand a marit insa viteza am crezut ca acolo mi-a fost sfarsitul. Si pe pian?! Avea un pat urias, insa nu, el alesese pianul tare in defavoarea asternuturilor moi si parfumate. Continua sa faca aceleasi miscari de du-te-vino in mine, acum mult mai ample. facandu-ma sa gem puternic din cauzua durerii si sa plang incontinuu, durerea chinuindu-ma atat de rau incat as fi vrut sa mor acolo, sa scap de tot, insa se parea ca ceea ce voiam eu nu era indeplinit, mai ales ca Eric incepu sa se miste din ce in ce mai repede.
- Te implor, inceteaza! am strigat indurerat, incercand sa-l fac sa ma lase in pae, insa nu parea ca ii pasa de durerea mea. Gemu de cateva ori intr-un mod ce ascundea placera absoluta pe care o simtea, dupa care am simtit cum s-a eliberat de tot lichidul si m-a lasat. Continuam sa plang si sa-mi frec ochii inrositi acum, pe cand Eric imi saruta pieptul incontinuu. M-a prins de talie si m-a tras spre el, iar eu m-am incolacit instinctiv in jurul sau, tinandu-ma strans de teama. Nu voiam sa mai faca ceea ce mi-a facut inca o data, stiam ca n-as mai rezista. Ma durea acum ingrozitor si nu stiam ce sa fac sa nu mai plang, stiam ca sunt, poate, jalnic asa, dar nu-mi puteam opri valul de lacrimi.
Contele ma puse in asternuturile pufoase, invelindu-ma cu acestea. S-a ridicat apoi si a vrut sa se indeparteze, insa am strigat speriat:
- Stai cu mine!
Mi-am inghitit un scancet in acel moment si mi-am sters lacrimile, iar Eric a revenit in pat si a inceput sa ma mangaie usor, sa-mi sarute spatele, ceafa, fiindca ma aflam intors invers. Am scancit usor si m-am intors cu fata la el. In ciuda celor ce-mi facuse, in ciuda faptului ca din cauza lui abia ma miscam si o faceam si cu o durere ingrozitoare, voiam in bratele sale. Mi-am incolacit mainile in jurul pieptului si m-am facut ghem la pieptul sau, inchizandu-mi strans ochii. M-a strans in brate, incalzindu-ma cu fierbinteala sa. I-am soptit numele, dupa care i-am sarutat pieptul cald. Ii auzeam inimioara batand acolo, la urechea mea, si am sarutat si acel loc, dupa care l-am simtit cum ma strange si mai tare in brate si ma saruta pe crestetul capului.Am adormit asa, incercand sa uit ceea ce a fost...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)