Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#45
Bun, am aparut cu nextul... Trebuie sa imi cer scuze, am cam tras chiulul la scris pe-aici, m-am ocupat de celelalte ficuri... Se la vie21
praise Imi cer iertare praise
Continuare:


Capitolul 19

- Tu ce zici, dupa tot ceea ce s-a intamplat intre boi, mie imi plac barbatii?
Obrajii lui Yuki prinsera o culoare rosiatica in momentul in care se gandi pe indelete la tot ceea ce se intampla sub el si isi lasa pleoapele sa-i cada peste ochi, punandu-si in acelasi timp o mana sub cap si pe cealalta pe Jeff, care statea strans la pieptul sau. Nu mai era nevoie de raspus la intrebarea pusa, fusese oricum in van, curiozitatea il rodea, insa mai mult il interesa daca.... Daca lui ii plac.
De cand murise Misa, Yuki nu mai acceptase apropierea de nicio fata, preferase sa stea in banca lui. Unul mai putin la competitia pentru sexul frumos nu era o paguba, mai ales ca el avea mai mult, si anume il avea pe Jeff, care parea ca-l iubeste.
- Uhm... La ce te gandesti? intreba Jeff si Yuki tresari in acel moment, insa zambi de-indata ce-si dadu seama ca se afla intr-o poenita cu iubitul lui.
- La noi doi... La orientarea mea, rosti intr-un final tanarul si se apleca peste iubitul sau, prinzandu-i buzele intr-un sarut copilaresc. Mana stanga ii era acum pe talia lui Jeff si o mangaia usor. Cand dadu drumul buzelor reusi sa spuna: E atat de frumos ce se intampla, Jeff... Insa am presimtirea ca se va intampla ceva rau, ceva nu va merge asa cum vrem noi, rosti pe un ton jos si trist, iar Jeff il privi atent si il stranse in bratele sale.
- Nimic nu poate fi rau intre noi daca ne iubim si ne iertam greselile, rosti intr-un final si zambi bland, insa mintea si sufletul ii tipau de durere stiind ca va veni si ziua cand va trebui sa ii spuna lui Yuki despre ceea ce se intamplase atunci, cu Takashi, plus moartea Misei si alte multe lucruri care, desi nu se legau de el, insemnau mult.
Yuki isi lasa capul inapoi pe paturica, iar Jeff urca la nivelul sau si incepu sa il sarute atent pe buze, coborand apoi pe barbie si pe gat, dupa care pe gat. Incepu sa linga pielea fina, dandu-i fiori celuilalt, iar acesta scoase un oftat de placere cand ii prinse pielea intre buze si incepu sa suga usor, lasand urme rosii.
- Esti al meu, rosti pe o voce perversa si plina de subintelesuri, apoi ii prinse buzele intr-un sarut lung si pasional. Limba ii ajunse in gura celuilalt, cautandu-i-o pe a sa si incepura un joc bland si tandru. Isi duse in acelasi timp mana intre picioarele sale, incepand sa mangaie atent locul dintre picioarele sale, insa cateva sunete infundate ale lui Yuki il facura sa se opreaca.
- Sunt cativa copii pe aici, a rostit niponul incet si si-a lipit pentru scurt timp buzele de obrazul lui Jeff, dupa care aseza mancarea luata de acasa si incepura sa manance ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat pana atunci acolo.
O satra de prichindei ajunsera in poiana, facand galagie. Jeff era nerabdator ca acestia sa plece si il privi pe iubitul sau fix in ochi, cerandu-i clar sa plece de acolo, fiindca nu mai rezista. Se ridica cu mare greutate in picioare, fiind usor obosit, dupa care stransera rapid totul si pornira tinandu-se imbratisati. Cele cateva persoane care ii vazusera se uitau lung, neintelegand ce se intampla, de ce doi baieti se comporta asa apropiati.
In ciuda faptului ca ii era ciudat, se simtea rusinat de ceea facusera si cum se comportau asa in vazul lumii.
- Nu ar trebui sa ne purtam ca atare in societate? intreba Yuki si Jeff incepu sa rada.
- Te-ai sarutat cu mine in fata tuturor colegilor tai si in fata mai multor oameni din oras si aici iti pasa? intreba fixandu-si ochii in ochii sai, iar Yuki incepu sa se roseasca usor, apoi facu abstractie de un cuplu ce se afla in fata lor si isi lipi buzele de buzele celuilalt baiat.
Fata ce vazu chestia asta ramase cu gura cascata si culoarea i se schimb abrusc de la rumeniu la galben pal. Insa celor doi baieti nu le pasa, caci intensificara sarutul. Se apropiara de masina si intrara in aceasta, Yuki punandu-se la volan. O calca la blana, fiindca deja simtea ca il vrea din nou pe Jeff, din nou si din nou.

- Dezbraca-te! spuse niponul pe un ton poruncitor, iar Jeff incepu sa chicoteasca, insa isi desfacu slitul. Se aflau in camera in care se jucasera si aseara. Isi trecu mainile peste talia americanului, apoi ii arunca jos bluza pe jos si il aseza cu grija in pat, punandu-se in acelasi timp deasupra sa si incepand sa se frece de el. Isi arunca si el bluza, iar pe Jeff il uimea dorinta crescuta pe care o arata iubitul sau.
- Nimfomanule! rosti Jeff si isi trecu limba peste buze, insa nu avu timp sa faca altceva, fiindca limba lui Yuki ii patrunse in gura, formand un sarut usor violent, dar si pasional. Dupa cateva minute, Yuki reusi sa intrebe in timp ce respira sacadat:
- Asa... Si?! Te vreau! spuse incet si ii acoperi pentru a doua oara buzele celuilalt, dand nastere unui alt sarut si desfacandu-i in acelasi timp slitul de la pantalaoni. Se lasa el sa ajunga sub Jeff, insa scanci de cum facu o miscare mai brusca.
- Nu poti, rosti Jeff dezlipindu-si buzele de ale sale. Mai bine stai tu sus de data asta, spuse incet, lasandu-l pe Yuki cu gura cascata de-a dreptul.
- Adica sa... Sa fac eu... ? intreba uimit, nestiind ce sa spuna. Jeff dadu din cap in acel moment si zambi. Dar nu stiu ce...
Jeff se ridica si ii puse degetul aratator pe buze, oprindu-l din a mai vorbi. Ii acoperi apoi buzele cu buzele sale si ii dadu pantalonii jos, prizandu-i barbatia in mana prin materialul subtire al boxerilor si incepand sa o mangaie usor, facandu-l pe cel de pe el. Isi continuara sarutul pana ce aerul parea ca nu ii mai satisface, asa ca luara o scurta pauza. Jeff isi duse buzele pe gatul celuilalt, sugand usor si muscand cu placere in timp ce Yuki incepu sa geama usor.
Ii trase pantalonii lui Jeff jos, nemairezistand un moment, apoi se puse deasupra lui din nou. Isi strecura mana in boxerii sai si incepu sa mangaie din ce in ce mai repede locul umflat, provocandu-i gemetele americanului sa isi faca aparitia. Zambi in momentul in care vazu acest lucru si isi lipi buzele de cele ale iubitului sau, impiedicand sunetele sa isi mai faca aparitia, in ciuda faptului ca sunau incantator.
Inghitind in sec, Jeff isi dadu jos boxerii, ramanand gol in fata iubitului sau. Acesta zambi si urma pasii pe care ii invatase atat de bine de la el, dandu-si ultimul articol vestimentar jos. Se pozitiona intre picioarele sale si incepu sa-l sarute pe piept din ce in ce mai apasat si mai doritor.
- Haide, vreau... Sa fii acolo! rosti Jeff si ii prinse buzele intr-un sarut apasat, incolacindu-si mainie in jurul taliei lui Yuki, iar acesta zambi auzind acest lucru. Se pozitiona usor la intrarea in celalalt si inainta cu grija, insa Jeff il prinse nerabdator de talie si il trase in el, insa graba strica treaba, caci scanci puternic si ochii i se umezira.
- Jeff, rosti pe un ton trist Yuki si ramase nemiscat in el, cat timp celalalt stranse puternic ochii si mototoli cearsaful de sub el in maini. Se calma intr-un final, fiindca durerea trecuse, apoi rosti pe un ton jos ca poate continua. Niponul se apleca peste el is ii prinse buzele intr-un sarut tandru, pe cand incepu a se misca incet in el, facandu-l sa inceapa sa geama infundat din cauza buzelor ce il stapaneau.
- Mai tare! rosti si se prinse cu mainile de umerii lui Yuki, ridicandu-se usor in sus, ajungand deasupra sa si incepand sa se miste din ce in ce mai rapid peste el, incepand sa scoata amandoi gemete de placere, inecati in extazul dat de actul in sine.
Continuara pentru o buna bucata de timp, insa la un moment dat Jeff nu mai rezista si se elibera de lichidul albicios pe abdomenul lui Yuki, urmat indeaproape de acesta, care o facu, insa in el. Isi lipi buzele de ale sale si trasera o patura calduroasa peste trupurile transpirate, incepand sa se mangaie usor unul pe celalalt.
- Esti magnific! rosti Jeff si se lasa pe perna moale, sarutandu-l pe iubitul sau pe obraz. Te ador!
- Si eu, rosti Yuki usor rosu in obraji, inca gafaind in urma placerilor intense. Se bucura ca relatia merge asa si se placeau unul pe celalalt la nebunie.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 05-03-2011, 01:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.950 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 136.845 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 71.598 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 102.117 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 60.257 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 129.812 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 116.272 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.980 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.975 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 28.527 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)