Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#6
Ok, Dears... :-?
La insistentele unor persoane pe care le respect si tin la ele voi pune nextul acum... :-?
Va multumesc pentru comentarii :*
Enjoy ^_^


*


- Te rog, poti avea incredere in mine, spuse trista, asezandu-se pe patul. Isi inchisese ochii, iar eu mi-am permis s-o privesc. De ce nu vorbesti? continua dupa un moemnt de tacere. Crezi ca asa vei rezolva ceva? Vreau sa aflu totul.
- Ce anume? intreb nepasator, punandu-ma pe un balansoar si fixand-o cu privirea. Incepusem sa ma port normal, degajat, ca si cand nu ma aflam in compania unei fete, ci a o persoane de care nu-mi pasa. De fapt... Nu-mi pasa de Charlette.
Tacu si ma privi si ea la randul ei. Acum ii vedeam cu adevarat trasaturile frumoase si fine. Era trista, puteam citi asta pe chipul ei, si nu intelegeam de ce.
- Caleb, doar tu poti sti ce s-a intamplat cu adevarat. I-ai fost ata de bun prieten...
De ce totul se invartea in jurul mortii bunului meu prieten?! Stiam ca sunt invitat aici doar pentru ca ceilalti sa afle ce s-a intamplat, dar pastrasera tacerea, purtandu-se degajat. Acum Charlette voia sa stie adevarul si sa-l spuna mai departe, probabil, insa ceva imi spunea ca n-are sa fie asa. Am continuat sa privesc atent, apoi ochii mi-au cazut pe o poza de pe o masa, o poza cu ea si Lucas. M-am uitat lung, nestiind la ce sa ma astept. Ce mister tinea fata asta in ea?
- Caleb, te implor! spuse cu vocea gatuita de lacrimile ce deja incepusera sa-i curga pe chipul palid. Eram confuz si ma simteam prost ca venisem aici, stiind ca asa se va termina, sau macar banuind acest lucru. In ciuda faptului ca imi era mila de ea, nu-l puteam trada pe iubitul meu prieten. Eram intr-o situatie foarte proasta, ma simteam jenat de ceea ce se intampla. As fi preferat sa fiu in fata reginei Victoria decat in fata lui Charlotte acum. Lacrimile nu ma impresionau cu nimic, insa nu suportam sa vad pe cineva plangand langa mine.
M-am ridicat de pe scaun, indreptandu-ma catre fereastra pe care am deschis-o, dupa care m-am asezat pe pervaz, privind atent strada pustie si ascultand linstea serii. Charlette se apropie de mine si se aseza in fata mea, pe pervaz, privindu-ma fix in ochi. Se asternuse o tacere grea intre noi.
- De ce vrei sa aflii? intreb intr-un final oftand. Pur si simplu voiam sa scap. Eram prea sus ca sa pot sari pe geam, insa daca avea sa ma sacaie, asta voi face, voi sari pe geam, fara a-mi pasa ce se mai alege de mine. Nesigur, imi intorc chipul spre frumusetea panoramei, refuzand s-o mai privesc. Privirea ei parca ma mustra.
- Caleb, Lucas a fost logodnicul meu. Am primit aceasta lovitura ca pe o maciuca in cap. Eu cum de nu stiusem niciodata ca prietenul meu e logodit? Insa ceea ce a urmat a clarificat totul: Urma sa afle in curand de la parintii lui asta, casatoria noastra fiind deja aranjata. M-am intors nemultumit catre ea. Stiam ca Lucas nu voia sa se casatoreasca niciodata, iar ea si parintii arajasera asta peste vointa lui. Daca ar fi trait...
M-am ridicat de pe pervaz, indreptandu-ma catre iesire. Fata asta chair credea ca o sa ii spun? Ce fel de prieten as fi fost eu daca mi-as fi tradat apropiatul pentru o femeie? Femei se gaseau peste tot, mai frumoase, mai urate, dar erau femei, iar noi hotarasem ca aceasta veriga necesara vietii sa nu se amestece niciodata intre noi. Am pus mana pe clanta, moment in care am auzit-o pe fata din spatele meu sarind jos si, ajungand langa mine, incerca sa ma retina, mai ales ca usa era inchisa, ceea ce ma deranja ingrozitor. Eram cumva tinut ostatic aici?!
Atingerea ei fina ma facu sa tresar. Nu se purta urat, ci chiar bland. M-a tras inapoi langa ea, punandu-ma pe pat, iar eu am facut intocmai, ascultator. Am fost uimit s-o vad pe tanara asezandu-se langa mine, apoi punandu-si o mana peste abdomenul meu si lipindu-si capul de umarul meu. Nu intelegeam, eram confuz, prost dispus si multe, multe altele. Nu intelegeam nici ce are de gand de face acest lucru. Nu eram chair asa de irezistibil incat sa le fac pe toate femeile sa ma duca in pat, sau cel putin asa credeam. Charlette isi aseza mana pe chipul meu, tragandu-l intr-o parte, apoi isi lipi buzele de buzele mele, lasandu-ma perplex. Eram din ce in ce mai confuz de ce anume face asta, eram iritat ca nu intelegeam si poate nici n-aveam sa inteleg.
'' Ce sa fac... ? '', m-am intrebat in mintea mea, insa corpul mi-a actionat imediat, mana mi se puse pe chipul ei, iar buzele mi se intredeschisera, lingandu-i-le pe ale sale, apoi trecand in lacasul ei umed, am inceput sa ma joc usor cu limba ei, mangaind-o atent si dezmierdand-o. Charlette nu mi se impotrivi, ci chiar mi se alatura cu aceeasi intensitate. Cum... Cum de se lasa asa usor? Ce era cu fata asta?
Intr-o era in care astfel de lucruri sunt considerate greseli si duceau la izolarea de societate, ea le facea fara sa-i pese. Nu-i intelegeam spusele: intai imi dezvaluie ca ii fusese logodnica lui, apoi se pune pe mine. Stiam ca Lucas nu s-ar fi suparat, asa ca am hotarat sa continui, punandu-ma deasupra ei si mangaindu-i trupul. Arata bine fata, iar pielea ei fina ma ademenea. Simteam cum incepusem deja sa doresc mai mult si mai mult si eram sigur ca nu aveam de gand sa am opresc doar daca se va intampla ceva grandios, ceea ce era foarte putin probabil.
Charlette se scula de pe pat, indreptandu-se catre fereastra si trase draperiile, intunecand camera frumos mobilata, apoi intorcandu-se pentru a se pune peste mine. Mainile mele urcara pe umerii ei, mangaind-o atent si dezmierdand-o, pe cand buzele mele se lipira de buzele ei intr-un sarut bland si tandru. I-am dat rochia jos, dezvelindu-i trupul, sanii rotunzi si intariti, talia frumos conturata, pulpele tari si fierbinti si dorinta accentuata de posesiune pe care o cerea doar din priviri. Mainile sale coborara incet pe trupul meu, indreptandu-se catre locul ascuns in pantaloni, pe care il stranse usor in maini, facandu-ma sa scancesc infiorat.
Stia unde sa atinga si cum sa ma faca sa gem. Incepu sa ma sarute pe obraz, coborand spre gat, apoi, desfacandu-mi camasa, cobori din ce in ce mai jos, pe pieptul meu, prinzandu-mi sfarcul stang inter buze, iar pe cel drept intre maini, intre degetele aratator si mare, rasucindu-l atent si facandu-l sa se intareasca. M-am lasat condus in jocul ei pervers, profitand de faptul ca mi se daruieste asa usor. Deja imi schimbasem parerea despre ea, desi era o fiica de nobil, era o femeie usoara.
Nu aveam insa sa ratez o astfel de ocazie, sa am o femeie asa de usor, mai ales dupa tot ceea ce se intamplase cu Lucas... Am schimbat rapid pozitiile, eu ajungand deasupra ei si dezbracandu-ma rapid de haine, aruncandu-le intr-o parte, multumit, entuziasmat. Mi-am coborat buzele pe sanii ei, trasand cercuri de saliva cu limba, iar cu mainile incepand s-o mangai atent, mormaindu-i cuvinte de lauda pentru trupul senzual pe care il avea.
M-am pozitionat intre picioarele ei, patrunzand in ea incet, facand-o sa scanceasca usor, insa nu am incetat, si am inceput sa ma misc din ce in ce mai repede, in ea, facand-o sa geama, sa isi muste buzele si sa ma prinda cu mainile de parul balai si ciufuluit, inchizandu-si ochii suri. Am zambit, stiind ca ii place la nebunie cum ma miscam si tot ceea ce faceam pentru a-i aduce trupul in mrejele placerii. Charlette imi soptea numele printre gemte puternice, oftand de placere cum ma adanceam mai mult in ea si tipand aproape cand am prins-o de par, provocand-o sa ma sarute. Imi placea sa ma comport dur in timpul posesiunii, sa aud tipete de placere si durere cand cea de sub mine era fecioara.
Charlotte nu mai era, imi dadusem seama din prima, din comportamentul ei. Nu-mi pasa insa, chiar eram incantat ca nu trebuie sa astept prea mult si ma puteam misca in voie. Probabil a durat cateva ore in sir ceea ce infaptuisem, dupa care m-am eliberat, gemand multumit, apoi lasandu-ma sa cad in asternturile fine. Charlette ma lua in brate, sarutandu-mi pielea gatului.
- Esti magnific!
Am tresarit la auzul laudei sale, amintindu-mi imediat de Lucas. El imi spunea ca sunt magnific in momomentul in care ii aduceam o noua victima. Mi-a spus ca sunt magnific si cand i-am daruit portretul sau cu ocazia aniversarii, precum si in momentul in care merseseram la lac amandoi, facand baie. Fusese foarte cald in acea zi, iar noi merseseram impreuna, facand baie dezbracati. Ii observasem ochii lui Lucas cum straluceau dupa trupul meu in acea zi, cutremurandu-ma la gandul tuturor orgiilor pe care le infaptuia baiatul cu diferitele fete aduse de mine.
Mi-am inchis ochii, adormind in bratele tinerei fete...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)