Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#42
Thankz for the coms, ya` sweety girls hug
Next:

Capitolul 18

Dupa alte cateva sarutari si atingeri tandre, cei doi se ridicara de la masa. Jeff avea zambetul pe buze in dimineata asta, semn ca se sculase bine dispus. Intors catre el, Yuki ii lua mana in mana sa si, jucandu-se usor cu degetele sale, intreba pe un ton copilaresc si rugator:
- Vrei sa facem un dus amandoi?
Nici ca ar fi putut gasi o replica mai buna pentru Jeff, care abia astepta. Fata i se insenina si mai tare, parca radiind de fericire, apoi il lua pe iubitul sau de mana, incepand sa alerge prin casa. Yuki insa scanci, neputand face fata efortului astuia si isi trase mana din mana sa, privindu-l atent. Dandu-si seama de gafa facuta, Jeff se apropie incet si il cuprinse in brate.
- Te doare... ? intreba pe un ton trist, inconurandu-i talia iubitului cu bratul sau. Il saruta apoi pe buze, iar Yuki reusi sa-i raspunda, intr-un final, cu un '' Nu '' usor nehotarat, apoi se trezi luat pe sus de iubitul sau, care il purta pe brate ca pe o mireasa.
- Lasa-ma jos, Jeff! striga Yuki iritat la el, insa americanul n-o facu pana ce nu ajunsera in capatul holului, unde era baia. Il lasa pe Yuki jos si, lipindu-l de perete, incepu sa-l sarute pe gat, dupa care isi strecura mana in locul intim, masand zona. E... E prea... Repede! spuse Yuki printre suspine. Ii placea si stia asta prea bine, insa durerea inca persistenta avea sa se mareasca in cazul in care va face greseala sa reinceapa un joc in pat sau in orice alt loc.
Jeff schita un zambet, dupa care, lasandu-l lipit de perete pe iubitul sau, disparu, pentru a se intoarce insa peste cateva minute cu niste prosoape si doua capoade de matase pe brat. Il lua de mana pe nipon si, sarutandu-l pe obraz, ii ceru din priviri sa intre in baie.
Dupa ce se vazura dezbracati amandoi, Yuki se indrepta catre oglinda, privindu-se in ea. Era un dulce asa, abia sculat, cu fata inca obosita si purtatoare a nenumaratelor expresii impuse de placerea din noaptea trecuta. Ce il ingrijora insa era ca a face baie cu Jeff sau a fi in preajma lui pe oriunde nu sunt alti oameni - sau sunt, ca nu-i pasa lui - inseamna o noua partida de amor. Constient ca n-are de ce sa se impotriveasca, tanarul intra in cada plina cu apa fierbinte, pe care Jeff o lasase sa se umple de cand se trezise. Intra si el acolo, sarutandu-si iubitul usor pe gat, apoi se lasa in apa, lasandu-si descoperit doar capul cu par ravasit.
Mana i se indrepta catre locul intim al iubitului sau si, incepand sa maseze locul, rosti usor, de parca i-ar fi putut auzi cineva in acel loc:
- Ador sa te aud cum gemi. Imi dai dependenta, pisoias.
Ii placea sa-l alinte cu diferite astfel de apelative care il faceau pe Yuki sa se roseasca. Nu-i venea sa creada ca era in ipostaze romantice cu alt baiat si era incantat de acest lucru.Isi aducea bine aminte ca nicio alta persoana nu mai reusise sa-l faca sa se simta atat de bine. In astfel de momente, durerea care urma dupa nici macar nu mai conta, facea abstractie de prezenta ei.
Niponul se rosise la auzul acestei afirmatii. Insa nu voia sa se lase mai prejos, asa ca ii prinse organul prietenului sau in mana si, incepand sa mangaie usor, rosti rusinat:
- Nimeni nu m-a facut sa mai scot astfel de sunete.
Zambind, Jeff il ridica in bratele sale, Yuki stand acum peste el, privindu-l in ochi. Fundul lui atingea barbatia celuilalt, fapt care ii provoca o placere deosebita, insa teama ca avea sa-l starneasca nu era prea placuta acum. Americanul insa se parea ca nu are chef de prostii, sau macar se abtinea de la ele momentan, lua un burete si, turnand gel de dus mirosind a trandafiri pe el, incepu sa-i mangaie trupul lui Yuki, facand din cand in cand o miscare ce-l facea pe celalalt sa mai scape un mic geamat.
- Unde vrei sa mergem dupa aceea? intreba Jeff sarutandu-si prietenul, apoi incepu sa-si treaca buretele pe trup. Acesta fu insa preluat de Yuki, vrand sa faca acelasi lucru pe care il facuse si Jeff cu el, asa ca incepu sa i-l plimbe pe trup, dezmierdandu-l. Depuse un sarut pe fruntea celui de sub el, apoi rosti:
- Eu nu stiu nici macar unde ne aflam, dar sa mai stiu si pe unde sa mergem! Cred ca... Doar la o plimbarica, doar tu si cu mine, daca e vreo padure pe aici facem si un picnic, dupa care mai vedem noi.
Chipul lui radiand de fericire il bucura enorm pe Jeff. Cei doi isi dadura rapid spuma gelului de pe trupul lui jos, apoi iesira si, sarutandu-se, ajunsera sa se stearga reciproc, aluecand cateodata intr-o atingere patimasa. Dupa ce s-au imbracat rapid amandoi, Jeff intr-o pereche de blugi spalaciti si cu multe taieturi si un hanorac alb, iar Yuki cu o pereche de pantaloni negrii, stransi pe fund, si o camasa de aceeasi culoare, coborara jos, incepand sa caute mancare pentru picnic.
Gasind tot ce credeau ca le trebuie, au asezat in cos si au ies din casa, tinandu-se de mana si sarutandu-se din cand in cand.
- Ai un loc anume in minte? intreba Yuki si zambi cand Jeff dadu negativ din cap.
- Nu stiu nici pe ce lume traiesc, acum conteaza doar ca tu esti langa mine, ii raspunse si, ducandu-si mana in jurul gatului sau, il trase spre el si il saruta lung, doritor si pasional.

- Hai sa stam aici! spuse Yuki si se aseza pe iarba, intr-o poienita. Jeff intinse o paturica pe jos si il trase pe Yuki langa el, sarutandu-l pe buze. Au scos mancarea si, incepand sa manance, s-au lasat amandoi pe spate, incepand sa priveasca cerul insorit. Era frumos afara, insa ziau era mai frumoasa pentru amandoi fiindca erau impreuna. Cu zambetul pe buze, Yuki isi ciupi iubitul de fund, strecurandu-si mana pe sub el, apoi, urcandu-se deasupra sa, incepu sa-l sarute lung si plin de dorinta.
De-ndata ce buzele i-au fost eliberate de presiunea crescuta, Jeff intreba, privindu-l atent:
- Vrei s-o facem aici?
Yuki incepu sa rada, neasteptandu-se la asta, insa Jeff se parea ca nu glumeste, fiindca isi strecura mainile pe sub camasa lui si incepu sa-i maseze pielea fina in asa fel incat Yuki scoase un geamat de placere. Desfacu fiecare nasture in parte si incepu sa-i sarute pieptul, prinzand sfacurile intre dinti si sugandu-le pe rand, lingandu-le intr-un mod pervers si facandu-l pe baiatul de deasupra lui sa geama de placere.
- Stai, suntem afara...! reusi sa articuleze Yuki, scapand in acelasi timp un geamat care-l facu sa roseasca.
- Si nu ne vede nimeni, puiule. Si daca ne-ar vedea nu ar fi problema, poate chiar ni s-ar alatura si ei.
Niponul tresari si simti o urma de gelozie. Nu voia sa-l imparta pe Jeff cu oricine altcineva.Americanul continua sa sarute sfarcurile intarite, mainile ducandu-i-se pe fundul celuilalt, pe care incepu sa-l maseze usor si sa stranga, facandu-l pe acesta sa geama usor. Incerca sa-i dea pantalonii jos, insa Yuki se impotrivi, devenind dintr-o data de o culoare rosie.
- Nu, nu putem! Jeff il privi intrebator, asa ca acesta continua: Suntem in natura si poate sa vina sa ne vada cineva! Plus ca... Ma doare, spuse si isi feri privirea de cea a americanului, dar care il trase spre el si ii acoperi buzele cu un sarut.
- Asteptam pana la noapte. Atunci nu vine nimeni sa ne vada, spuse cu un ton pervers in glas, iar Yuki isi inchise camasa, ceva mai linistit, si, asezandu-se inapoi pe patura, stand cu mainile sub cap, intreba:
- Iti plac barbatii? Intrebarea il amuza copios pe baiat.
Jeff il privi curios, incercand sa dezvaluie rostul aceste intrebari, dupa care izbuci in ras, nemaiputandu-se abtine. Inocenta lui Yuki il facea sa il adore pe acest baiat si nu regreta nimic din ceea ce se intamplase. Ii acoperi buzele cu un sarut, apoi isi inchise ochii, cuibarindu-se la pieptul celuilalt precum un motan doritor de afectiune.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 23-02-2011, 10:39 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.992 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 137.107 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 71.600 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 102.119 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 60.258 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 129.823 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 116.277 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.982 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.976 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 28.528 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)