Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

We will still be friends forever despite difficulties

#74
Am adus next-ul, care este din perspectiva lui Sasori`xD. Pai, lectura placuta all^^!

We will still be friends forever despite difficulties

Capitolul X

Sasori:

O vad cum pleaca din acest loc plin de vicii fara a mai zice ceva. Cred ca acum este mai mult decat dezamagita, mai bine ma duc dupa ea. Imi i- au haina de piele de pe scaunul ce acompania o masa mare de billiard, verde cu cateva linii rosii. Si bilele care cad in acele gauri sunt ca…ca zilele noastre pe acest Pamant plin de durere, de suferinta amara, dar nu toata lumea sufera! Altii sunt siguri pe ei, se lauda mereu ca au “spate”, nu le pasa de cei din jur, devin narcisisti si plin de ei, aroganti…Si altii parca au un Inger al Mortii cu ei, care le omoara persoanele iubite, persoanele pentru care traiesc in acesta lume de criminali, drogati si multi altii…Dar cineva trebuie s-o schimbe, si daca o va face pe rozalie fericita, eu voi fi acela! Ies din casa grandioasa a bunei mele prietene si imi arunc privirea in jurul meu, in speranta de a o zari pe rozalie. Dupa cateva secunde de asa zise “cautari” o zaresc, merge incet, deabia atinge asfaltul cu picioru-i fin, micut, ca al unei adevarate doamne gratioase, care a trait pana acum doar in puf. Maresc viteza in speranta de a o ajunge din urma, si se pare ca reusesc s-o prind de mana-i calda. Ah, corpul imi vibreaza la atingerea fina a pielii ei, este asa de, de speciala…Reusesc sa scot cateva sunete, inclinandu-mi capul in jos, nu as putea sa o privesc in ochi dupa cate i-am facut.

- Iarta-ma ...ca m-am distrus, dar…te iubesc!

Imi ridic privirea si-i zaresc ochii de un verde crud, apoi ii vad aparandu-i un mic zambet pe buze. Ce frumoasa este cand zambeste….de ar fi asa mereu. Ii vad buzele carnoase deslipindu-se una de alta, soptindu-mi cuvinte care aveau sa ma marcheze…

-Stii, baieti intalnesc fete…Iar tu erai visul meu, lumea mea. Dar eu am fost oarba, apoi tu m-ai inselat. Si eu insami ma simt singura… Totusi eu stiu ca este adevarat, si inca mai sunt indragostita de tine! Vreau sa fiu a ta…Da-mi o sansa ca sa vad ca tu esti facut pentru mine, dar numai pentru mine! Nu vreaau sa te impart cu alta, dar stii prea bine asta. Zi si noapte sunt mereu de partea ta, pentru ca stiu cu siguranta, dragostea mea este adevarata, sentimentele sunt pure, deci incearca…Nu este nevoie sa ma intrebi de ce, deoarece stiu ca este adevarat si ca inca mai am sentimente fata de tine! Sa stii ca inca imi amintesc senitimentele, imi amintesc ziua, in care inima mea de piatra a fost sfaramata si iubirea mea a fost indepartata, dar in momentul acesta, stiu, o sa fiu altcineva! Dar intelege ca nu am nevoie de tine in viata mea din nou! As prefera sa nu ma mai contactati, cred ca ar fi mai bine pentru mine sa fiu singura o vreme…

Impulsurile inimii nu-mi dadeau pace, acum sunt sigur ca si-a marturisit sincera sentimentele! O trag brusc spre mine si o sarut apasat pe buzele-i moi, carnoase . Aceata imi raspunde bland la sarut, lucru care ma bucura neaspus de mult, dar nu avea sa dureze mult, pentru ca fata isi dezlipi buzele si pleca…Acum am pierdut cea mai draga persoana, ce rost ar mai avea sa o sacai daca ea vrea sa fie singura?

Ma indrept cu pasi marunti spre apartamentul in care locuiesc. In cateva minute ajung si acolo, deoarece nu stateam departe. Descui calm usa si ma indrept spre dormitor, cat de deprimat te poate face o fata! Nu ma schimb ci ma trantesc, imbracat, pe patul moale cu asternuturi rosii. Nu dupa mult timp ajung si pe taramul fictiunii, locul meu preferat! Aici pot fi cu Sakura, iar nimeni nu ne deranjeaza. Totul este sub comanda mea.

Dupa un somn bine meritat imi dezlipesc pleoapele una de alta, privind tavanul alb si rece. Azi este miercuri, deci trebuie sa-mi vizitez comoara, pe Nawaki. Cred ca va intrebati cine este, ei bine este baietelul meu “din flori”. Da, am avut acum trei ani o aventura cu o fata pe nume Hotaru, o fata de treaba, chiar m-am inteles bine cu ea, pana am facut-o prima oara si a aflat ca este insarcinata...Nu a vrut acest copil, asa ca l-a dat la un orfelinat, unde eu il vizitez saptamanal. Este o dulceata de copil, ochisorii aceea mici si verzi, aidoma unui mar din gradina bunicii, iar parul blondin care-i cade usor pe fata…sunt mandru ca este al meu! Ma indrept spre baie unde ma descotorosesc de hainele purtate in ziua anterioara, facandu-mi loc in cabina dusului. Las picaturile fierbinti sa-mi brazdeze trupul bine lucrat, plin de mushi. Stau in cabina cam cincisprezece minute, dupa care ies si imi infasor in jurul taliei un prosop alb imaculat, foarte pufos. Ies din baie si ma indrept spre dormitor pentru a- mi alege tinuta. Imi scot din dulap o pereche de jeansi cu turul jos bleomarini, un tricou negru cu imprimeuri rosii si o vesta tot neagra. Ma incalt cu o pereche de skateri negri si hai la drum. Orfelinatul nu este prea departe, in maxim zece minute sunt acolo si imi pot vedea ingerasul. Merg pe strada pustie insa gandul nu imi este la Nawaki, ci la rozalie, daca ar afla naiba ma ia! Gandurile mi-au fost spulberate cand am vazut sigla orfelinatului. Pasesc usor in curte apoi ma indrept spre sala patru sute doi. In cateva clipe dau buzna pe usa, gata, gata sa-mi i-au micutul monstrulet in brate.Se pare ca se joaca cu cineva, ii vad doar silueta in umbra, corpul bine conturat, formele perfecte. Ma indrept spre acea persoana necunoscuta si catre Nawaki, dar cand ii zaresc privirea amutesc.Reusesc sa spun cu o jumatate de gura:

-Sakura…


Sper ca v.a placut^^. apitolul acesta este special pentru Mamii`: x, Sis`: x [ea a fost cu ideea : "> ] si Sotioarei mele [ Laura]`: x. Si pentru Bro` si Sis` cei adevarati`: x pentru ca le sunt recunoscatoare din multe privinte`: x
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.



Răspunsuri în acest subiect
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 31-12-2010, 01:54 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 02-01-2011, 07:09 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 04-01-2011, 04:32 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 09-01-2011, 06:20 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 13-01-2011, 10:05 AM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 14-01-2011, 09:45 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 22-01-2011, 09:37 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 23-01-2011, 07:56 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 29-01-2011, 07:09 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 30-01-2011, 08:32 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de •нąкü• - 04-02-2011, 02:46 AM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-02-2011, 11:14 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 06-02-2011, 11:42 AM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 11-02-2011, 11:16 PM
RE: We will still be friends forever despite difficulties - de *ILY Yaoi Maniac* - 20-02-2011, 10:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 27.814 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.285 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.130 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.295 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.184 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+] Heartagrama 41 20.030 07-07-2011, 02:58 AM
Ultimul răspuns: Akie
  You and me forever [+18] Nywa 25 24.021 29-01-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.619 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 5.702 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  Lord of the Rings - More than friends? [ Yaoi ] Meal. 1 3.006 29-01-2010, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)