Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#14
Am evoluat ? 9 Multumesc hug

Cand am zis '' zvacnea '' m-am referit la tremurul ala cand esti speriat.:]
Violaceu e o culoare ce bate spre violet.
Iertati-ma pt greseli 9 Scriu repede si mai si scapc cate ceva 4 [ Mai inventez cuvinte 21 ] si scuzati si pentru a doua litera scrisa mare incerc sa ma corectez.

So .. The new Chapter :


Capitolul 6


Era o noapte sumbra. Mandra luna se asunsese de dupa cativa nori cenusii, lasand totul sa cada in ghearele intunericuluil.
In linistea camerei se auzi un scancet. Yuki se intoarse pe cealalta parte, tragandu-i mana lui Jeff peste talia sa, inconstient insa.
Curand, tanarul japonez deschise ochii si privi in jur. Isi aduse aminte de locul unde se afla si zambi, insa il cuprinse teama de indata ce ii simti mana lui Jeff pe el. Se intoarse cu fata la el si il privi. Dormea.
'' Pare un ingeras '' isi spuse in mintea lui. Intinse mana si il mangaie usor pe obraz, dupa care isi lasa capul pe perna evitand sa il trezeasca si clipi de cateva ori.
De ce spusese ca e dulce ? Ce era cu el ? Nu ii venea totusi sa plece din bratele lui Jeff, se simtea in siguranta cu el.

*Flashback*

- Ia uite cine s-a intarit ! In ritmul asta ma obligi sa te fac al meu ! spuse Takashi in timp ce se chinuia sa il desfaca la slit.
- Ce faci ... ? il intreba Yuki speriat pe celalalt.
- Sa stii ca gagica-ta se misca magnific ! spuse Takashi dupa ceva timp.

* End of flashback *

Yuki tresari puternic.
'' Se misca magnific ? De unde stie el asta ? '' se intreba bluversat. Simti cum lacrimile incepura sa ii curga pe fata speriata. '' Cum i-a putut face asta ? '' repeta iar incercand sa isi stearga ploaia de lacrimi de pe chip, insa realiza ca nu e cu putinta.
Tresari in momentul in care Jeff isi cobori mainile in jos, pe abdomenul sau, putin deasupra zonei sensibile.
'' El ce face ... ? '' intreba speriat. Il privi printre perdeaua de lacrimi si realiza ca doarme, dupa care rasufla usurat. Daca nu facea totul cu bunastiinta era bine.
Se ridica incet din pat si se indrepta spre baie. Deschise usa si intra in incaperea ai carei pereti erau imbracati in albastru deschis. Se privi in oglina. Vedea un chip ravasit de lacrimi si durere. un chip inspaimantat. Parul negru ii cadea de-a valma peste ochii mari si caprui. Dadu drumul robinetului sa curga si facu o cupa cu palmele, strangand apa in ea. Se apleca usor si isi lipi mainile de chip. Simtea cum racoarea apei il dezmiarda.
Isi intoarse privirea spre cabina dusului. Incepu sa se dezbrace de haine. Intra sovaind putin, temandu-se ca Jeff sa nu se supere, insa era ceva absurd. De ce sa se fi suparat ?
Se lipi de faianta rece si dadu drumul apei fierbinti, lasand-o sa ii revigoreze trupul stors de vlaga.

Prin minte ii trecura imaginile din cladirea abandonata. Trupul incepu sa aiba un tremur ciudat. Ce era cu el ? Ceea ce voia sa ii faca Takashi era scarbos, ii provoca repulsie, dar de ce trupul raspundea ? De ce ?

Nu isi putea scoate din minte tot ceea ce se intamplase. I se parea ciudat. Se gandi la Misa si isi reaminti a a doua zi trebuia sa fie la inmormantarea iubitei sale. Lacrimile care se rarefiasera oarecum incepura sa se inteteasca iarasi.

Se auzi un sunet scurt, dar tanarul nu il baga in seama. Jeff isi strecura capul dus zambind. Yuki tresari la vederea chipului angelic. Isi duse mainile in jurul zonei intime, acoperindu-si goliciunea cu ele. Obrajii ii ardeau de rusine.
Americanul ii privi chipul, apoi isi fixa ochii in ochii sai. Intra sub dus asa imbracat cum era. Isi duse mainile pe chipul celuilalt si intreba incet :
- S-a intamplat ceva ?
Yuki se rusina si mai tare. Era gol in fata altui baiat, - unul foarte dragut - si acesta ii mai si purta de grija. Isi duse mainile pe chip, atingandu-le usor pe cele ale celuilalt baiat.
Jeff il mangaie bland.
- Imi poti spune, Yuki ! rosti incet stergandu-i o lacrima ce i se prelingea acum pe chip, alaturi de cateva zeci de picaturi de apa.
Japonezul sovai cateva momente, apoi rosti :
- E vorba de ceea ce s-a intamplat... Takashi a vrut sa ... spuse incet, dar lasa fraza in aer. Nu putea pronunta acele cuvinte. Ii era rusine.
- A vrut sa ce ? intreba Jeff sarutandu-i bland pleoapele. Yuki tresari, insa nu spuse nimic.
'' De ce e asa de tandru ? '' se intreba oarecum uimit. Nu era obisnuit cu astfel de purtare din partea altui baiat.
- Ce .. faci ? intreba cu intreruperi in vorbire. Nu putea articula o fraza, era depasit de situatie. Chipul trist il trada. Jeff, maine e inmormantarea Misei, rosti incet.
- Vom merge impreuna, spuse americanul mangaindu-l usor pe umar, dupa care isi dadu tricoul ud jos, aruncandu-l pe gresie.
Yuki incepu sa tremure, fara motiv insa.
'' Ce are sa urmeze ? '' se intreba in mintea sa, dar apoi se inrosi si mai mult. Nu trebuia sa se intample nimic, Jeff doar se dezbraca fiindca erau in dus.
'' Ce vorbesc ? e totul normal ! '' rosti incet. '' Sau poate ... Poate ca asta vreau ! Ce vreau ? '' se reintreba ametit.
Atatea intrebari fara raspuns si un alt tip gol - incredibil de frumos, dupa parerea japonezului - care tocmai il mangaia pe umeri.
'' Ce atingeri tandre ... ''



I hope you like it, friendz pupic
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 13-11-2010, 11:48 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.778 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 136.345 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 71.583 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 102.103 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 60.240 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 129.342 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 116.242 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.965 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.962 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 28.522 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)