Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#12
Ma bucur ca mi le criticati si ca va spuneti parerea hug Altfel nu am cum sa ma corectez ... Am incercat sa remediez situatia si sa nu ma mai grabesc ... SPer ca am reusit cat de cat ... 9



Capitolul 5



- Ia uite cine s-a intarit ! In ritmul asta ma obligi sa te fac al meu ! spuse Takashi desfacandu-i slitul lui Yuki, apoi nasturele de la blugi. Tanarul se zbatea fara pic de putere in stransoarea acestuia. Se temea de ceea ce avea sa urmeze.
'' Ce face ? '' se tot intreba speriat, realizand situatia rusinoasa in care se afla. '' E gresit ! '' isi tot repeta in intimitatea gandurilor. Mintea ii dadea dreptate, nu era bine ceea ce se intampla, insa trupul raspundea atingerilor rivalului sau.
- Ce faci ... ? intreba Yuki uimit simtind cum pantalonii ii sunt dati jos de pe el si mana celuilalt intra pe sub tricoul sau, mangaindu-i abdomenul.
Fara un cuvant, Takashi il intoarse violent pe Yuki cu fata spre el si isi lipi fruntea de a lui.
- Sa stii ca gagica-ta se misca magnific ! spuse cu un ranjet malefic pe chip, amintirile violului revenindu-i iar si iar in mintea bolnava. Isi lipi buzele de ale celuilalt si i le desparti cu limba, provocandu-l la un sarut violent. Il musca de cateva ori de buze, in timp ce se desfacea la slit.
Yuki incepu sa tremure. Trupul ii zvacnea acum. Ii era sila de sine insusi. Nu putea concepe relatia intre doi baieti. Il cuprinse repulsia. Isi inchise strans ochii si il lovi cu pumnul pe celalalt in obraz, apoi cu genunchiul in zona sensibila.
Takashi se facu ghem pe jos, pe podeaua rece de ciment a cladirii in paragina. Yuki isi lua repede pantalonii pe el si incepu sa alerge spre iesirea din cladire, insa celalalt tanar se ridica si incepu sa alerge, strangand din dinti. Il prinse de umar si il trase spre el. Il lipi de perete si il lovi puternic cu pumnalul in abdomen.
- Vrei sa o revezi pe tarfa aia de Misa ? striga Takashi la tanarul ce tocmai luase contactul cu pamantul. Continua sa il loveasca cu pumnii si picioarele, dupa care disparu, lasandu-l aproape lesinat pe Yuki.

Cateva ore mai tarziu, Jeff suna in disperare, insa noul sau prieten nu raspundea la telefon. scoarele incepu sa coboare pe cerul de un rosu violaceu. Americanul se urca pe motocicleta de un negru lucios si porni in viteza spre marginea orasului. Zari de departe aglomeratia de cladiri abandonate, intr-o stare jalnica. Se simtea groaznic ca il lasase acolo pe prietenul sau si era cuprins de remuscari.
'' Daca i s-a intamplat ceva ? '' se intreba speriat si accelera tot mai tare. Evita la mustata un Mustang albastru cu viteza destul de mare. In alte circumstante s-ar fi luat dupa el si l-ar fi luat la bataie, insa acum Yuki avea prioritate.
'' De ce imi pasa ? '' se intreba Jeff oarecum nesigur. Stia ca, desi il cunostea de foarte putin timp, Yuki reprezenta destul de mult pentru el, peste limitele admise de prietenie.
Cateva momente mai tarziu, Jeff sari jos de pe motor si se grabi spre intrarea in cladire. Il observa pe Takashi la cativa pasi departare, insa il ignora si intra alergand. Il observa pe prietenul sau zacand plin de sange pe jos. Dintr-o miscare fu langa el si il lua in brate, incepand sa il mangaie.
Yuki scanci de cateva ori apoi isi deschise ochii. Afisa un zambet slab cand il vazu pe Jeff in fata lui. Acesta il ridica de pe jos si japonezul isi puse capul pe pieptul prietenului sau si inchise ochii, stiind ca de acum e in siguranta.

O ora mai tarziu, Jeff ii aseza trupul adormit al lui Yuki pe patul din camera sa. Il dezbraca de hainele murdare si imbibate in stropide sange si il imbraca intr-una din pijamalele sale. Il mangai usor, apoi aduse o compresa cu apa rece si incepu sa ii tapeze ranile de pe fata, stergand sangele uscat.
'' E asa de firav ... '' isi spuse in mintea sa cuprins de sentimente de compasiune. Se aseza in pat langa el si incepu sa ii indeparteze suvitele rebele ce ii intrau in ochi. Acesta scoase un scancet lung si isi puse o mana peste talia zvelta a tanarului american, apropiindu-si trupul de al sau. Isi lipi inconstient buzele de gatul celuilalt spunand cateva vorbe de neinteles, apoi ramase asa.
SImtindu-i respuratia fierbinte pe pielea sa fina si buzele dezmierdandu-l, Jeff fu cuprins de fiori de placere. Isi lasa mana pe trupul lui Yuki, mangaindu-l usor.
Il saruta lung pe frunte, apoi isi acoperi trupul sau si pe cel al prietenului sau cu o paturica destul de calduroasa, apoi isi inchise ochii.
- Noapte buna, puisor ! spuse incet si curand aluneca in lumea viselor.




I hope you like it, friendz hug
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 07-11-2010, 03:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.856 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 136.689 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 71.597 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 102.111 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 60.251 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 129.702 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 116.270 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.976 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.972 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 28.524 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)