Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Merita continuat ficul?
Da, dar mai trebuie lucrat.
44.44%
8 44.44%
Nu, e groaznic ficul!
5.56%
1 5.56%
Da, e superb!
33.33%
6 33.33%
Nu, nu te pricepi deloc. Mai bine o lasi balte.
5.56%
1 5.56%
Asa si asa, oricum poti ajunge departe daca te perfectionezi.
11.11%
2 11.11%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Cronicile Vampirilor

#3
Savarina Ali: Merci frumos pentru comentariu si ma bucur ca iti place ficul meu.Am revenit cu a doua parte din primul capitol si sper ca si aceasta iti va ajunge asteptarile.

Cap 1: Greseala fatala
Partea a doua(2) : Oceanul e singurul care ma intelege


******************************************************************************

Alex: Stau pe scaunul de la biroul meu, gandindu-ma la trecut…la present. As vrea sa o revad, sa vad ce mai face, cum arata, cum se simte…daca ma uraste…sau inca ma mai iubeste. Poate ca am sa o sun…sau am sa ii fac o vizita….

******************************************************************************

Lara: Trebuie sa il vad…sa ii spun despre plan…sa stiu ce mai face…cum se mai simte si cum arata. Oare ma mai iubeste? Oare ma mai stie? Oare ma va recunoaste? ….

******************************************************************************

Stefan: Unde sa o gasesc? Lumea e mare, ea e mica, el e inebunit dupa ea, si relele pandesc dupa fiecare colt. Stau in biroul meu, pe scaunul mare si confortabil al biroului, jaluzelele sunt trase si un aer misterios domina incaperea. Se aude o bataie in usa si aceasta se deschide. O silueta de barbat paseste in incapere. Se apropie de borul meu si observ ca de fapt era fratele meu, Damon. Se aseaza pe scaun din fata biroului, si zambeste in semn de “Buna dimineata!”. Linistea persista in incapere si simt cum nu mai rezist. Deschid gura sa spun ceva dar o inchid repede la loc. Vad cum Damon se uita persistent in ochii mei de parca as fi facut ceva rau, de parca as fi fost malefic. Stiu ca a fost vina mea si ca nu ma va ierta in veci dar e fratele meu si trebuie sa ma inteleaga. Nu trebuia sa ii dau ei acea misiune si gata.
-Hei!...Nu trebuie sa te invinovatesti chiar asa de mult pentru asta.
-Mda…..Asta pana cand o sa ajunga in mana lui si el va face ce vrea cu ea, iar ea nu va reactiona in nici un fel din cauaz ca il iubeste prea mult pentru a vedea ca e un vampir, unul rau si crud care ii vrea doar raul si nimik mai mult. O sa o omoare…
-Stefan! Gata! Nu o sa se intample nimic din toate astea. O vom salva. Si oricum stie si ea sa isi poarte de grija. O sa fie bine……………….…facu o pauza lunga……….………sau nu.
Nu am mai spus nimic. E fratele meu mai mare si nu vreau sa il supar. Ma ridic din scaun si ma indrept spre usa in viteza. O deschid si o trantesc. Cobor scarile rapid si fara sa salut pe nimeni ies din cladire, intru in masina si apas pe acceleratie indreptandu-ma catre casa Elenei.

******************************************************************************

Lara: Ma scol din pat dupa o ora lunga de gandire si imi termin bagajele. Imi iau din dulap cheile de la apartment din Seattle. Cobor scarile cu bagajele si ma urc in masina bagand bagajele in portbagaj. Pornesc Ferrariul meu negru, decapotabil, o masina sport oferita de Stefan de ziua mea si, ma indrept spre aeroport. Ajung si intru in avionul meu privat. Ii spun pilotului sa porneasca si in cateva minute simt cum ma desprind de pamant. Privesc pe geam cerul, norii, noantele de portocaliu ce danseaza pe cerul luminat de soarele serii cu noantele deshise de roz bombon. Norii se imbina unii cu altii, prinzind un nou contur, unul a unui nor mai mare, ce strabate cerul trecand prin fata regelui universului, preluand lumina ce strabate atat cale spre pamantul rece plin de fiinte. Oceanul nesfarsit e nelinistit. Valurile domina pestii mici din strafundurile apei, unde rechini pandesc dupa fiecare stanca. Vantul incepe sa bata cu putere, iar soarele se ascunde fricos dupa pamantul racit de atata amar de vreme. Cerul odata “cald” devine negru iar mici sclipiri apar pe cer, urmate de o sfera imensa alba pur si luminous ce se aseaza pe mijlocul cerului, luminand oceanul. Norii de o noanta rozalie devin fumurii si ceata isi face aparitia predominant intreg cerul si coborand pana deasupra apei. Valurile devin violente si incep a se lovi unele pe altele in speranta ca unu dintre eleva castiga. Adorm uitandu-ma la oceanul nesafarsit………nesfarsit ca dragster mea pentru el……….
Simt cum avionul atinge pamantul si ma trezesc automat din somn. Dupa ce avionul se opreste ma ridic de pe scaun si imi iau bagajele coborand scarile. Dupa ce ies din avion strabat aeorportul pana la iesire. Pasesc afar din imensa cladire si simt cum un aer rece imi plesneste fata. Ma indrept catre cealalta intrare de unde se ridica coletele mari si stau si eu la coada ca toata lumea. Asteptarea nu a durat mult si in cateva minute ajung si eu la ghiseu. Ii dau domnisoarei de acolo actele mele si tot ce ii trebuia ei pentru ma indrepta spre poarta de unde imi voi lua masina. In timo ce asteptam raspunsul ei, o analizez atat cat o vedeam, din cauza ghiseului o vedeam numai pana sub sani. Era o fetiscana de 19 ani, parul blond si cret ii ajungea pana putin sub umeri, iar ochii ei de un gri-albastrui priveau seriosi hartiile pe care le tinea in mana. Avea niste buze frumoase, carnoase si rozalii, date cu un strat subtire de luci. Avea o bluza in dungi maro-roz pe ea, care ii statea mulata, scotandu-i in evidenta sanii mari si rotunzi. La gat purta un medalion de argint in forma de inimioara. Dupa cateva minute im da actele inapoi si ma trimite la poarta H10, culoarul 39. Ma duc in locul indicat de ea si imi ridic masina. Imi pun bagajele in portbagaj si ma urc in masina, pornind catre apartment meu din mijlocul orasului. Ajung in fata caldaria, o cladire mare, cu peretii de sticla, de vreo 40 de etaje. Parchez masina, imi iau bagajele si urc cu liftul pana la etajul 30. Cobor si ma indrept spre apartment meu. Cand dau sa intru inauntru………
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10



Răspunsuri în acest subiect
Cronicile Vampirilor - de Elena. - 16-06-2010, 05:26 PM
RE: Cronicile Vampirilor - de Savarina Ali - 26-07-2010, 07:57 PM
RE: Cronicile Vampirilor - de Elena. - 08-08-2010, 08:49 PM
RE: Cronicile Vampirilor - de Savarina Ali - 08-08-2010, 08:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cronicile adolescentului frustrat ( semiparodie shounen-ai ) Irukandji 0 2.294 12-10-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Mesajele Vampirilor Yuki Kuran 6 3.475 01-09-2011, 07:30 PM
Ultimul răspuns: Fiction
  [ Vampire Knight ] - Academia Vampirilor BloodyInnocence 12 10.525 28-04-2011, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Sasame
  Suflet de sticlă - Cimitirul vampirilor - Little Star 7 3.350 04-09-2010, 01:51 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Cronicile Wiffmont MemoriesOfNobody95 3 2.987 26-02-2010, 06:24 PM
Ultimul răspuns: MemoriesOfNobody95
  Cronicile Trecutului - Cuget in clar de luna [+12] [ mistery / sf ] SethMeth 4 2.780 28-07-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Vampire`Illusion


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)