Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You and me forever [+18]

#3
Minim 3 comenturi si aveti nextul :D

Acul in carul cu fan

Alergam de nebuna pe strazile din Amegakure. Unde dracu s-a dus pustiul asta? Nu a disparut? Nu are cum. Pein ar fi stiut imediat, daca ar fi incercat sa fuga de aici Itachi. Poate s-a sinucis? Nu! Nu cred ca este atat de idiot, incat sa-si ia viata, dar mai sti? M-am oprit in fata unui ponton si il vad pe piticot, cum arunca pietre in apa. Ma duc in spatele lui si imi pun mainile in solduri si imi dres vocea.
- Pampalici, numai ma baga in sperieti in halul asta. Eu raspund cu capul pentru tine. Aici nu este tampitul tau de oras Konoha sau Kokolosca sau cum dracu se cheama. Aici este Amegakure si este plin de criminali. Hai sa mergem la baza, ca ti-am facut pe plac si am iesit la prostia asta de intalnire, fiindca mi-a ordonat Pein, ca astfel nu ieseam, strigam la el, ca in ultimul hal.
Nu-mi pasa ca i-am ranit sentimentele, ca in ochii mei, el era doar un copil mic, care a venit in Akatsuki, doar pentru a fi protejat. Astept sa-mi comenteze si sa tipe la mine, dar brunetul statea si privea apa. Oftez si ma apropi de el si intind mana, pentru al apuca de umar.
- Hai sa mergem, spun si il apuc de umar.
Deodata Itachi deveni corbi, care zburara. La dracu a fost o clona. Unde este cel real? Felicitari Konan, ai dat de belea. Incep sa il caut peste tot, oprind pe orice om pe care il intalneam in cale, il intrebam daca l-a vazut pe Itachi. Toti dadeau negativ din cap. Incepusem sa ma ingrijorez de-a binelea. Daca chiar a patit ceva? Daca este ranit sau s-a ratacit sau mai rau... mort!... Nu! Nu este mort! Incep din nou sa alerg si fara sa-mi dau seama ma lovesc de cineva si pic pe jos. Imi ridic privirea si il vad pe Kakuzu. Un membru ciudat, cu fata acoperita de o masca si doar ochii verzi ii se vedeau. Acesta era sa ii spunem, "cel care ne facea rost de bani". Ma ridic de pe jos si il intreb daca l-a vazut pe Itachi si unde. Kakuzu imi spune -spre stupiefierea mea - ca este la baza si se joaca cu un pui de pisica, care l-a gasit, cand se intorcea.
Imi venea sa il strang de gat, sa-i rup catul de pe umeri si am sa-l folosesc pe post de minge de polo. Ii multumesc printre dinti, ma intorc cu spatele la barbat si pornesc in fuga spre sediu. Aveam niste nervi in mine, de imi venea sa distrug totul in cale. Dupa jumatate de ora, ajung la baza si ma duc val-vartej in sufragerica, care era goala, sau aproape goala. Prin camera erau Kisame - care isi mangaia prostia aia de sabie - Zetsu - iar vorbeste asta cu vreo capcana Venus - si piticotul de... Itachi. Acesta statea bine-mersi pe canapea, shimbat si cu un prosop dupa gat. Mangaia un pui de pisic negru, ca un sobolan. Ma duc in fata si imi pun mainile in sold si imi dres vocea. Toti, cu exceptia brunetului, iti atintira privirea spre mine. Chiar si Pein, care se ducea spre bucatarie, s-a oprit sa asculte ce voi zice.
- Uchiha Itachi, esti un ipocrit si jumatate! Cum iti permiti sa ma lasi de izbeliste in acel magazin de dango si sa dispari, ca o fantoma! Nu asa te-a invatat mata sa te porti cu o fata? Nu cred! Spune ceva! Tip iritata ca nu imi comenta si nici nu ma privea macar.
De ciuda, iau pisicul din bratele lui si il arunc prin camera. Pisicul se lovi de perete si pica jos. Incepu sa mioane de durere si am vazut cum ii curgea sange de la cap. Itachi se ridica in picioare, se duce la pisic si il ia in brate. Vine in fata mea si imi da un dos de palma de imi intoarse fata intr-o parte si ma si deschilibra. Imi pun o mana la obrazul ranit si il privesc pe adolescent. Avea o privirea ucigasa si sharingan-ul ma ingrozea si mai mult la aceea privire. Fata lui ii era rece si calma in acelasi timp. Chiar daca nu parea puternic, avea o forta destul de mare.
- Daca te mai atingi de pisic, o sa ai de furca cu mine. Nu mi-e frica de tine si nu-mi este frica sa lovesc o femeie, mai ales daca aceea femeie este o curva ordinara, fara scrupule, care nu se sfieste sa se tarfaleasca cu toti, fara macar sa aibe constiinta. Sa sti Konan, imi pare rau de pe acum de copii tai, pe care, poate o sa-i ai. Oare vor ajunge ca tine? La fete ma refer, mai spuse acesta cu un ton rece si distant.
Se intoarse pe calcaie si pleca din sufragerie. Trecu pe langa lider si acesta nici macar se sinchisi sa ii spuna ceva. Simteam toate privirile membrilor atintite asupra mea, parca as fi o criminala nu alta. Ce am facut sa merit asta? Ce l-a facut sa spuna acele cuvinte, care m-au jicnit profund. Am oftat zgomotos si m-am ridicat cu greu de pe jos. Vroiam sa trag de timp, sa vina Itachi si sa-mi spuna " ala nu am fost eu. A fost un impostor, care ti-a spus asta, eu nu ti-as spune asa ceva in veci", dar nu s-a intamplat. Am lasat capul in jos, sa-mi ascund lacrimile si am pornit spre dormitoare. Trec pe langa Pein, dar acesta ma opreste si imi sopteste de unde stie, ce fac eu cu el. Am ridicat din umeri si am continuat sa merg spre camera mea. Imi taram picioarele, ca erau grele ca plumbul. Deschid o usa maronie si apoi o inchid. Aprind becul si ma uit la camera mea. Pereti albi, simpli. Aveamun pat de o persoana cu lenjerie alba, o masa si un scaun si un dulap cu oglinda. Imi dau jos hainele ude, ramanand goala-goluta, cum m-a facut mama mea. Ma indrept spre dulap si iau de acolo un halat de baie, si un prosop. Ma sterg cu prosopul pe par, pentru a nu raci si apoi ma imbrac cu halatul.
Iau peria de par si incep sa-mi pieptan parul. Poate era mai bine ca ma ignora. Macar numai se tinea dupa mine, ca un catelus sa-l bag inseama. Daca stiam, puneam acest plan in aplicare, dar oricum e tanc. O sa-i treaca pana maine supararea si o sa vina la mine, batand din coada, ca sa-l bag inseama. Zambesc victorioasa si ma bag in pat, dupa ce sting becul. Maine o sa fie ca inainte, dar de ce aveam sentimentul ca nu v-a fi asa?
La brunet in camera, acesta statea la masa si trata capul pisicutei. Se parea ca nu am lovit-o chiar asa de tare, dar totusi, ea era nevinovata. Ochii negri a lui Itachi, mai cautau posibile rani provocate de mine, dar nu gasi. Oftea bucuros si apoi se sterse pe maini de sange. Lua pisicuta, de fapt pisicutul si dupa ce stinse becul se urca in pat. Motanul se cuibari pe pietul sau gol. Avea obiceiul sa doarma doar in chiloti. Mana lui mangaia micuta faptura.
- Imi pare rau pentru purtarea ei, Yabun(noapte), dar ea nu a cunoscut iubirea adevarata si in plus ce ii pot cere unei curve. De fapt nu-i o curva, este o fata minunata, dar Liderul se foloseste de corpul ei, pentru a se satisface si gata. O iubesc din suflet, dar Konan ma vede ca pe un pusti si gata. Am sa o ignor o vreme, pana cedeaza si face ea primul pas si sa-si ceara scuze. O sa-mi fie greu s-o ignor, dar voi reusi Yabun. Tine-mi labutele sa reusesc, ii spune motanului si adormi rapid.
Se parea chiar daca pare un pusti, stia cum sa joace dur. Oare unde v-a duce incapatanarea mea si a lui?...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
You and me forever [+18] - de Nywa - 20-03-2010, 12:47 PM
RE: You and me forever [Itachi and Konan+18] - de Nywa - 04-04-2010, 10:28 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 06-12-2010, 04:55 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 31-12-2010, 01:58 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 15-01-2011, 02:49 PM
RE: You and me forever [+18] - de Vero - 16-01-2011, 03:22 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 23-01-2011, 07:39 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 28-01-2011, 04:53 PM
RE: You and me forever [+18] - de Vero - 29-01-2011, 01:44 AM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 29-01-2011, 05:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 27.809 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.273 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.128 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.291 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.183 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 47.568 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.618 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 5.699 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) aoixtenshi 10 8.479 19-11-2008, 10:01 PM
Ultimul răspuns: aoixtenshi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)