Animezup - forum manga si anime
Counter Strike. - Versiune listare

+- Animezup - forum manga si anime (https://www.animezup.com/forum)
+-- Forum: Diverse (https://www.animezup.com/forum/Forum-Diverse)
+--- Forum: Games (https://www.animezup.com/forum/Forum-Games)
+--- Subiect: Counter Strike. (/Thread-Counter-Strike)

Pagini: 1 2


Counter Strike. - Morèna - 12-11-2011

Buun. Azi m-am gândit să scriu și eu despre celebrul Counter-Strike71.
Toată lumea este pasionată, se regăsește până și într-una din melodiile lui Puya. O grămadă de colegi joacă și odată m-am gândit să încerc și eu fiind o fire mai băiețoasă. Nu pot sa spun nici că mi-a placut, dar nici că nu.
Un prieten f. bun joacă de mult acest CS.. El spune că e super, că nu ai cum sa te plictisești de el.Eu vreau să mai aud opinii, să ii demonstrez că nu toți sunt „morți” după Counter Strike și să înțeleg prin ce atrage acest joc.
Spuneți-vă părerile, dacă nu vă place/vă place și de ce Smile.
* Pentru cei care cred acest topic o prostie, să se abțină, poate unii oameni sunt interesați de așa ceva3. *
Aștept dezbateeeri pupic .


RE: Counter Strike. - CyBeR - 12-11-2011

O intrebare buna din partea mea: mai joaca cineva Counter Strike? Cu atatea jocuri multiplayer pe piata, si un nou Counter Strike la orizont pentru la anu, m-ar mira sincer ca cineva sa fie inca interesat de formula asta invechita si prea putin placut de jucat.

Ma rog, fiecare cu ale lor presupun.


RE: Counter Strike. - BlackER - 21-11-2011

Joc counter-strike de aproximativ 9 ani. Am inceput cu versiunea 1.5 apoi am trecut la 1.6 si o perioada am jucat si source pana cand mi-a fost furat contul de steam. Nu pot sa zic ca m-am plictisit pentru ca tot timpul evoluezi ca jucator. Aici conteaza abilitatiile tale ca om, foarte important fiind reflexele ci nu ca la alte jocuri ce fel de armuri ai sau skills etc. Acum mai joc counter-strike 1.6 dar din cauza serviciului nu prea mai am timp asa ca joc aproximativ o ora pe zi.
Server : cs.playsystems.ro (Sibiu)
Nick : BlackER
Steam id: blackersan.



RE: Counter Strike. - Aerith - 22-11-2011

Ehem... :]].
Mă avânt şi eu pe aici. Hm, jucam [ nu mai joc ] CS de vreo nouă ani, tatăl meu era înnebunit după el, aşa ca am fost curioasă, şi aşa am ajuns să fiu obsedată de el, după care a urmat fratele meu, şi după celălalt frate, şi tot aşa.
Îmi omoram timpul cu CS-ul, şi îmi plăcea. Nu jucam cu coduri, de asta de cele mai multe ori, când eram mică, muream, pierdeam şi mă enervam. Jucam pe server normal, dar acum nu-mi mai plac cele normale, ci îmi plac cele Respawn.
Chiar nu este plictisitor. Chiar dacă, pe loc sau pe moment [ cum vreţi s-o luaţi ] este plictisitor, peste câteva ore sau a doua zii vreţi să vă întoarceţi la el. Nu spun că asta se întâmplă MEREU şi la TOŢI. Spun doar ce mi s-a întâmplat mie...
Bine, să nu uităm şi de veşnicile erori care apar la fiecare joc... Sunt enervante T___T. Au apărut şi hărţi noi 15.



RE: Counter Strike. - Sign of hell - 06-12-2011

Prietena mea cea mai buna, cat si colega de banca jucau CS in prostie si m-am hotarat sa incerc si eu, am jucat 2 saptamani in car epot spune ca am fost tinta principala, cum intram in joc nu puteam omora pe nimeni doar eram omorata. Am ajuns la concluzia ca acest joc nu este pentru mine!
Prietenele mele au continuat sa joace si sunt foarte atrase de acest joc. Nu am nimic impotriva dar nu imi place.


RE: Counter Strike. - Rain - 24-12-2011

Jucam, da, jucam, nu mai joc de mult timp, dar îmi plăcea şi pot spune că devenisem dependentă. Yep, jucam singură la început, mă refer cu persoane pe care nu le cunoşteam, asta până am mai învăţat şi eu câte ceva, cum să trag, despre arme şi scuturi şi tot aşa, apoi am început să joc cu prieteni.
Un joc dependent de care m-am despărţit cu greu. Sinceră să fiu, nu m-aş mai apuca de el. Oricum am jucat doar 1.6 şi... atât, apoi am trecut tot pe shootere, cum ar fi Cross Fire.

be special, be you.
Fani forgot her stamp here! ^w^



RE: Counter Strike. - *|Dea|* - 12-02-2012

Joc Counter Strike, m-am apucat doar pentru ca o prietena de a mea de la bunici o facea si dupa aceea am descoperit ca si alti colegi de ai mei jucau. Am inceput sa joc si eram praf la inceput dar cu timpul am inceput sa joc mai bine. Multi nu ma joaca pentru ca se plictisesc repede dar odata ce inveti sa joci mai calumea si iti faci si prieteni pe diferite servere o sa-ti placa mai mult. Nu pot sa zic ca ma joc toata ziua dar atunci cand am chef e bun jocul.


RE: Counter Strike. - tzahranul - 16-03-2012

am jucat cs de cand ma stiu dar nu sunt PGList. evident , asta nu inseamna ca nu am fost prezent prin comunitate. am tinut server de war3 pe freakz , si am fost admin pe stedu. e genul ala de joc pe care nu ai cum sa il uiti indiferent cand te reapuci de el. important e sa dai de oameni ok. pe mine unul ma enerveaza cand dau de cate un admin care se oftica ingrozitor daca imi permit sa ii sparg moaca si imi da ban pe motiv de "coade+arfe :X". astia is genul de oameni care nu au ce cauta in comunitatea de cs si totodata acei oameni care au stricat jocul pentru mine! la momentul actual niciun joc nu este mai provocator decat cs 1.6 pentru ca te pune in situatia in care trebuie sa traiesti odata cu motorul grafic( buguri , strafe-uri , zoomless , teamwork etc) fara ca motorul grafic sa te ajute ( iron sights , real time minimap , perks and shit). adevarul e ca nu as refuza niciodata sa joc un call of duty in detrimentul unei partide de cs sau team fortress 2 in detrimentul csului pentru ca sunt net superioare ca entertainment. in incheiere , tin sa mentionez ca am facut tir din cauza cs-ului , deci pot spune ca si-a lasat o aprenta asupra mea! 4


RE: Counter Strike. - Miss aRT - 28-04-2012

SPER SA CITITI TOT , CHIAR DACA ESTE FOARTE MULT !!

Si eu joc Counter-Strike versiunea 1.6 de aproximativ 2 ani . Prima oara l-am vazut pe prietenul meu jucanduse intr-una din zilele in care veneam la el si am zis sa incerc si eu ( El joaca de 11 ani ) . Usor , usor m-a invatat pasii esentiali , dupa care am inceput sa caut singura pe net sau sa cer ajutorul celor mai experimentati .
Intr-adevar , nu ai cum sa te plictisesti de el , cum a spus cineva mai sus si voi repeta .
Eu ma joc atat moduri normale pe public , cat si mixuri .
Sunt detinatoare de STEAM chiar . Steamul este o comunitate ( un site ) de jocuri . Pe acest site gasesti toate jocurile din lume . Trebuie sa descarci un program de la ei de pe site si sa iti faci un cont . Apoi cu cardul poti cumpara orice joc doresti . Eu pe Counter-Strike am dat 10 Euro Smile . De asemenea programul are si un chat ( un fel de mess ) , unde poti vorbii cu prietenii pe care ii adaugi in lista . Cand iti faci cont ti se aloca un steam id de forma : STEAM_0:0:120331901 . Cu ajutorul lui iti poti face cont pe anumite comunitatii unde este necesar sa detii ca sa poti sa te joci ( gen Playzeek )

Ce sunt mixurile :
Mixurile sunt jucate doar de cei care detin STEAM
In general adunari de echipe ( fiecare echipa avand 5 jucatori , dar se poate si de 4 sau 3 , insa mai rar ) . Intr-un mix o echipa joaca impotriva alteia ( adica 5 jucatori sunt Counter , iar 5 sunt teroristi ) . Totul se bazeaza pe modul clasic defuse( aveti mai jos descrierea moduriilor ) . Dupa 15 runde de joc , playerii fac schimb de echipe , cei de la tero se pun counter si invers . De obicei este indicat ca echipa sa comunice printr-un program ( teamspeack , skipe ) si sa anunte unde pe harta mor ( exista pe mapa diferite puncte de repere create / denumite cu timpul chiar de playeri ) .
Mixurile se bazeaza foarte mult pe tactica ( scheme de atac si pozitie ) , simturi auditive ( sunetul ajuta mult , mai ales este foarte indicat sa joci cu casti ca sa auzi detaliat ) . Trebuie sa urmaresti radarul , sa iti indeplinesti misiunea si sa iti aperi coechipierii .
Exista comunitati si competitii mari de mixuri . Cum ar fi PGL (
Professional Gamers League ) , ESL ( Electronic Sports League ) sau WCG ( World Cyber Games ) . Aici de obicei se gasesc doar jucatori buni , iar castigatorii sunt premiati chiar cu bani frumosi .
De exemplu PGL are 4 divizii : A ( cei mai buni jucatori ) , B , C si D . Ca sa iti inscri echipa in una din divizii ( toti incep de la D ) trebuie ca fiecare membru al echipei sa plateasca o suma de bani pentru crearea unui card de membru ( echipele pot avea si 8 jucatori , 5 de baza si 3 rezerva .. poate ca unu isi rupe mana si nu mai poate juca de expemplu ) .
In strainatate , cei mai buni jucatori de Counter-Strike castiga undeva la 3000 EURO ( sunt oameni batrani , care au copii si familii ) , insa aceasta le este meseria , li se ofera tot , doar sa stea si sa se joace . Datorita acestui joc se face foarte mult comert de tehnologie ( de la mousuri , pana la calculatoare performante ) . Iar prin jucatorii foarte buni , firmele mari de electronice isi sponsorizeaza marfa .
Ehh acum sunt tot soiul de mixuri , chiar si facute de VALVARI ( cei ce nu detin jocul cumparat si unu dupa net ) sau jocuri prin alegeri , se strang toti si unul mai " smecher " te arunca el la ce echipa vrea .


Modurile de Counter-Strike :

Clasic : Modul Clasic in general se imparte in mai multe subcategorii si sunt definite prin diferite tipuri de harti , fiecarui tip atribuindu-se o extensie personala .
Defuse / DE :Teroristii au misiunea de a planta bomba pe unul dintre cele 2 siteuri ( X-uri )
Counter-teroristii au misiunea de a o dezamorsa . Daca un player a murit , el nu mai poate juca pana una dintre echipe nu isi indeplineste misiunea , adica : 1 . Omoara toti adversarii
2. Planteaza / dezamorseaza bomba
3. Expira timpul rundei
Cs : Teroristi au drept ostatici niste civili , counteri trebuie sa salveze ostaticii si sa ii transporte in siguranta in baza lor sau in punctul indicat corespunzator pe mapa .
AWP : Fiecarui player ii se v-a da o singura arma -> AWP ( polar , luneta ) , ne avand posibilitatea sa cumpere absolut nimic . Hartile sunt foarte mari , iar fiecare player trebuie sa nimereasca adversarul facand zoom cu arma ( marind imaginea in jurul sau ) . Nu necesita plantarea bombei , runda se incheie atunci cand toti inamicii au fost doborati. .
FY : Sunt harti de dimensiuni mici , ce obliga playerul sa isi aleaga o arma dintr-o grupa amplasata pe jos in fiecare baza a echipelor . De asemenea nu poti cumpara nimic altceva .
AS : Un player v-a fi pus automat " VIP " cei din echipa vipului au obligatia de al excorta in siguranta spre punctul mentionat pe harta . Playerului VIP i se v-a acorda o viata ( HP ) mult mai mare decat al celorlalti .
Insa mai sunt multe altele : Aim ,Kn , He si multe altele .

Respawn : Iti poti alege absolut orice arma + pistol fara sa iti trebuiasca sa faci o anumita suma de bani ca sa iti cumperi . Ai misiunea de a omora cat mai multi adversari , diferenta este ca de fiecare data cand mori esti reinviat in cateva milisecunde , fata de clasic unde trebuie sa astepti pana la terminarea rundei . Unele servere sunt setate astfel ca poti sa iti omori atat adversarul cat si coechipierul .

Gungame : In primul rand jocul are un meniu cu arme aranjat intr-o anumita ordine ( toate variantele posibile de CS au acelasi meniu de armament ) . Ci asta nu doar la acest mod , ma refer la jocul in sine .
Gungameul este ca si respawn-ul , insa fiecare jucator porneste de la un pistol ( primul pistol din lista jocului , prin urmare toti avand aceeiasi arma ) . La maximul de fraguri ( kill / persoane omorate ) facute cu arma respectiva , se creeaza un up la arma ta ( ti se ofera urmatoarea arma din lista jocului ) . Daca tai pe cineva cu lama ( cutitul ) ti se ofera automat un up la arma ( fara sa incerci sa mai atingi acel punctaj cerut ) , iar daca esti taiat scazi la cea precedenta . Cel care termina primul toata seria de armament castiga . Tot aici mai sunt unele servere unde adopta salvarea steagului . Fiecare jucator poate lua un steag pus in baza adversarilor , iar daca reuseste sa ajunga cu el in baza sa , ii se da automat urmatoarul up .

Zombie : Initial modul zombie este o modificare implementata in Counter-Strike v 1.6 de la o versiunea mai avansata a sa , si anume : Counter Strike Source . El adopta mult setari noi :
Arme noi , meniu special de setari pentru cei ce devin zombie ( iti poti alege clasa de zombie pe care o doresti : clasa zburatoare , clasa rapida , clasa putermina , etc ) , viata foarte mare ( daca in jocul normal avem 100 HP , in acest mod poti ajunge si la cateva mii )
Nu prea m-am jucat asa ca nu prea stiu sa explic .
Exista :
Runde in care este doar un singur zombie foarte puternic ( el se selecteaza automat de catre joc din playerii / jucatorii prezenti in acel moment pe server ) si are misiunea de a extermina toti oamenii .
Runde cand sunt jumate oameni , jumate zombie ( de asemenea alesi de catre joc automat pe moment )
Si mai sunt 21 dar nu le stiu .
Oamenii au posibilitatea de a-si creea camicaze speciale , unde zombie nu pot intra decat foarte greu . Daca ajungi sa fi zgariat ca om de catre un monstru , te vei transforma la randul tau in unul .

HNS : Hide-N-Seek . Este un fel de prinselea . Exista multe harti speciale , cu blocuri inalte , scari puse intortochiat , iar playerii se joaca ori fata ascunselea , ori prinselea .

KZ : Sunt harti foarte mari , unde nimeni nu se omoara cu nimeni . In general sunt pentru a-ti destinde abilitatile in joc. Trebuie sa te cateri pe tot felul de chestii si sa ajungi la sfarsitul hartii sarind dupa o piatra pe alta . Un fel de parkour 21

DR : Deathrun . Ai nevoie de multa indemanare si mult exercitiu pe hartiile de Kz mai intai . Din toti playerii dupa server doar unul este ales si mutat intr-o incapere speciala . Ceilalti au misiunea de al omori si parcurge mapa ocolind tot felu de capcane si obstacole , activate chiar de cel care pe care trebuie sa-l omoare .

Surf : Nu m-am jucat niciodata , nu stiu ce trebuie sa faci , insa stiu ca trebuie sa aluneci pe niste chestii .

Daca vreti sa ne jucam , dati-mi un PM !

Ma gasiti pe serverul :

Server : laleagane.laleagane.ro
Nickname : aNa / aNa <3 bebe
SteamID : bebe_jr93



RE: Counter Strike. - Addeh - 05-06-2012

Chiar cautam un astfel de topic.
Jucasem intr-un timp Counter Strike (acum vreo doi-trei ani) cand fusesem obligata de catre varul meu, el fiind gamer. Nu ma pricepeam ce-i drept, dar cu timpul am inceput sa ma distrez chiar si cand primeam headshots and so on 21 Apoi, am luat o pauza timp de un an si ceva... Si de curand, am reluat cs-ul. Uitasem cat de funny si relaxant este (pentru mine faza cu relaxatul jucand Counter Strike).
Am jucat Source; desi am cont de Steam, nu-l folosesc... Inca nu sunt gata sa dau 10Euro *laughs* am timp anw.
Acum mi-am luat CS 1.6 Merdiso... Ceilalti spun ca nu-i atat de stralucit in ce priveste grafica, armele and so on, dar mie mi se pare ok atata timp cat pot juca de-a binelea + ca aveam ceva probleme cu 1.6 normal -.-
In fine, ma gasiti peste tot cu nickname-ul Addeh (si no, nu-s atat de buna, lol).