Animezup - forum manga si anime

Full Version: Rate my pics
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Buna ce mai faceti cred ca ati mai dat de jocul acesta cineva pune o poza iar cel de sus isi spune nota imagini aceasta nota poate fii de la 1-10 sper ca ati inteles [Image: sad.png]
Nota la poza mea
Pai nota mea pentru poza ta este 10.Imi place privirea pe care o are tipa.Si culoarea ochilor!
My pic:
http://i261.photobucket.com/albums/ii67/...nk_guy.jpg
Imi plac culorile, acel tatuaj, si ca sa nu incep a le insira...imi place poza, dar ma deranjeaza marginea aceea: 9->10, adica 10 65.
Acum eu:
[Image: 12095162-1.jpg]
kawai, imi place mult cum arata ayumu Smile e foarte mumos:> 10/10
My photoSmile
cam seaca imaginea dar arata bine dintr-un anumit unghi chiar daca are doar 3 culori si o nonculoare001_tongue.
eu iti dau 9/10

imaginea mea:
[Image: gaara.jpg]
Ideea e interesanta, insa fetele din profil sunt extrem de turtite Sad(. SI trandafirii sunt frumosi, si gaara si naruto de jos arata foarte funny ^.^. 10.

[Image: mediumAnimePaperwallpapers_Erementa.jpg]
[Image: pl-nadeshiko-ruri05.jpg]
Ce kawaii e poza de sus eu una ii dau 10 e super dar a mea?
imi place ^^ e chiar foarte draguta, privirea aceea ratacita.. si coditele sunt tare sweet8

next:
[Image: anime.jpg]
saracutsu kakashi.e ranit??vai...!!!!iti dau un 10 pentru originalitate si pt ca imi place kakashi.

my pic:
[Image: nekos04.jpg]desi baieti sunt bored cateodat astia chiar nu crede ca ar fi.001_tongue
Aw ce sweet e Ken 88 *sper k nu are legatura cu papusa aia de plastic a lui Barbie21*
10 8
[Image: PoC__RunJackRun.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's