Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Top 5 fete din naruto
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Buna as dori sa aflu care personaj feminin din naruto e preferatul vostru pai al meu este
1Anko
2TenTen
3Sakura
4Kurenai
5Ino al vostru care e?
Cu placere ^^ Deci trebuie sa facem un top cu personajele feminine, preferate de noi din anime..O SA FIE GREU~!!!
I. Temarari
Deoarece mi se pare cel mai puternic personaj feminin din anime. Fiind si singura care trece in partea a doua a examenului gunin, dintre fete 41
II. Ten Ten
Hotarata, increzatoare si puternica ^^
III. Hinata Hyuuga
Desi nu la fel de puternica ca predecesoarele sale de pe locul I si II dar, cu potential..munceste mult si primeste putin. O sa vina si o zi in care va fi rasplatita, poate mai devreme decat crede...
IV. Sakura Haruno
Ocupa doar locul IV. Membra a echipei cu numarul sapte, impreuna cu Sasuke Uchiha si Naruto Uzumaki. Sa-su-ke, aceste trei silabe o inebunesc <.< Ii place Sasuke si aceasta iubire ii impiedca uneori judecata.
V. Matsuri
Cum sa va spun, la inceput m-a lasat cu un gust amar in gura. Sa nu poti tine o arma in mana ^^" si ma rog ce cauta ea langa GAARA AL MEU :62:
Aacestea sunt locurile si daca nu te superi Hikari, voi adauga un loc special pentru Tsunade-sama. In sfarsit o femeie ce spune lucrurilor pe nume, nu ca altii..<.< Sa nu uitam, prima femeie hokage, defapt nici nu ma mira asta :1:
pai ar fi:
1. Hinata- pt. ca imi place cum arata cu ochi aia a ei albi si mari ...este si destul de puternica
2.Sakura-imi place de ea ca personaj...numa ca ma enerveaza paru ala rozzz.....
3.Ten- Ten- este foarte puternica
4.Temarari- pt. ca este singura care trece in partea 4 a examenului
5.-nush ma mai gandesc....
Pai ...

1. Ino
Nu stiu de ce imi place ....>.< pare chiar inganfata dar mie imi place..
2.Temari
E foarte puternica si capabila de multe ..^^
3. Hinata
Chiar daca e timpida imi place ca persevereaza ^^
4. TenTen
Tot ce nu prea imi place la ea este ca nu e ff puternica in rest e ok
5. Sakura
Ma enerveaza ea si opsesia ei ... (sasuke tot timpu >.<)
1. Hinata -> deoarece au fost momente in care a devenit chiar foarte curajoasa, cum spune Ryoko, persevereaza ^^.
2. Temari -> is just... nice 39
3. Ino -> ei hai... se sraduieste si ea ( nu degeaba si-a taiat parul >.> )
4. Sakura -> nice, puternica, este un excelent coechipier
5. Ten Ten -> curajaosa
Zbyee!!...
1.Temari
Smart girl!E foarte puternica si spune lucrurilor pe lume.O ador de prima data cand am vazut`o.Desi era sa si`o ia pe coaja..>.>and i like her fan too..^_^
2.Hinata
Very shy,just like me^^ dar e puternica...
3.Ten Ten
She isn`t too strong..dar imi place de ea..^__________^ e mai baietoasa..just like me..
4.Tsunade
very powrful..si a ajuns Hokage..O.O
5.Sakura
E mai bine decat Ino oricum..si a ajuns puternica...desi o urasc deoarece e innebunita dupa un porc cu numele de Sasuke..65 I`m not..so nu ma prea "incadrez" cu personalitatea ei..
well...cam greu dar am reusit...
1. Tsunade - pt ca e dezvoltata femeia 4
2. Sakura - pt ca merge pe urmele lui Tsunade xD
3. Hinata - sweet 8
4. Tenten - batausha fata...i like her 4
5. Ino - seamana cu deidara 21
umm...nu m-am gandit dar o fac acum
anko-how to say in words...este asa diferita001_tongue
hinata-ar fi o melisa 2 sau eu as fi o hinata 2 001_tongue
temari-poi fiind sora lui gaaara este clar ca trebuia sa fie si ea pe aici 4
ino-asa putintel da nuj dc001_tongue
si intr-un final
sakura-chiar nuj dc.srry dar nuj.cred ca imi plac ochii ei
1 Hinata - e cea mai dulce 8
2 Temari - imi place mult caracterul ei si e foarte puternica
3 Tsunade - la fel ca si Temari Smile
4 Sakura - la inceput nu mi'a placut dar acum s'a maturizat si e ok
5 Anko - imi place cum arata 001_tongue
1.Hinata! Nu cred ca am motive...Pur si simplu imi place acest personaj!
2.Tsnade...E genul de femeie 'perfecta'...Puternica,dar de asemenea frmoasa si inteligenta!
3.Temari,doar pentru faptul ca este sora lui Gaara care este personajul mei preferat din toate timpurile!!
4.Sakura...Hai sa o includ si pe ea in top 5...Desi nu's mare fana...chiar deloc!
5.Anko,sa zic si eu,desi...22
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta