Animezup - forum manga si anime

Full Version: Top 5 fete din naruto
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Well sa vedem o.o'
1. TenTen ~ yep o.o' a devenit personajul meu preferat, she's so kawaii n_n si imi place personalitatea ei.
2. Sakura ~ probabil unul dintre cele mai cunoscute personaje anime o.o' e puternica si draguta, chiar daca e cam pinku T_T
3. Hinata ~ uneori poate fi de-a dreptul enervanta z.z dar e draguta si imi place personalitatea ei in mare parte >_>
4. Temari ~ she's sweet o.o and and dunno i just like her n_n'
5. Tsunade ~ chiar daca pare putin mai ciudata, adica o.o' mai mult bea si joaca jocuri de noroc e kawaii si imi place n_n
Cam asta ar fi xDE
1.Sarkura Haruno- favorita tuturor
2.Ino Yamanaka-Eu
3.Hinata Hyuga-km rusinoasa
4.Temari- draqgutza tipa da km se sperie de Garra
5.Ten Ten- km baietzoasa
1.Temari-este puternica si isi iubeste fratii si ii apara.
2.Hinata.-imi place de ea este ambitioasa
3.Ten Ten-este o fata ninja foarte buna de ea imi place.
4.tsunade este puternica si temperamentala.o ador.
5.Ino-fata asa imi place faoarte mult.acum este o nesuferita,maine este linistita si protectoare.
Imi fac si io un top:

Tenten-e mai serioasa si e si frumusica.
Sakura-ma enerveaza obsesia ei cu Sasuke,in rest e cool
Hinata-e prea timida dar e foarte frumoasa si cand vrea puternica
Ino-nu e asa nebuna dupa sasuke,dar nu-mi prea place
Temari-E foarte draguta dar nu prea imi place
Temari-este pref. a mea e ff puternica si frumoasa
Sakura-cteodata ma enerveza chestia cu sasuke dar in rest e ff dragutza
Tsunade-este f dragutza si puernica
Tenten-e dragutza hotarata si destul de puternica
Hinata-poate ca e timida dar e ff dragutza
1 Tsunade-intrun fel femeia ideala ptr orice barbat,maica seamana cu sakura putin si are un temparament mai agresiv putin,un bun medin 4
2 sakura-in prima serie e cam slabuta,dar imi place ca a progresat mult,cred ca ia prins bine ajutorul lui tsunade,and is werry cute with she`s green eyes,pink and short hair 4
3 hinata - la examenele chunnin hinata progreseaza destul incat sasi dea seama cum e viata reala de ninja,cred ca avea nevoie de asa ceva 4
4 tenten-temari-o exceptie-am sa le pun pe amandoua pe locul 4 ptr ca d eamandoua imi place la fel,puternice curajoase,dar totusi pe temari o pun numai ptr ca e sora lui gaara 001_tongue
5 ino-nustiu dc dar imi place foarte mult de ea,are un caracter feminin de invidiat,cred ca sakura ar avea ceva si putin de invatat de la ea Smile
Etoo..let`s see my 5 top naruto girls:

1<Temari No Sabaku> un ninja din satul ascuns in nisip,sora personajului meu favorit gaara.Este pur si simplu extrem de frumoasa,desteapta si puternica.Chiar imi place de ea.
2<Hinata Hyuuga> este foarte frumoasa,si timida..Puternica dar din cauza timiditatii sale nu isi descopera adevarata putere..pacat
3 <Sakura Haruno> rozalia..Imi place de ea in shippuuden.Imi place atitudinea pe care o ia.Fata puternica si matura.Chiar puternica si frumoasa in Shippuuden
4<Tsunade> unul dintre cei 3 sanini.O femeie respectata ji al 5 lea hokage.Frumoasa pentru varsta ei.Foarte puternica si temeramentala..Adorabila
5.<Kurenai Yui>tehnica sa de baza este genjutsu.Este foarte draguta si un sensei foarte cool
kurenai : chiar tare tipa 8
anko : sexy girl
hinata : nam nik cu ea is pretty,timida totusi (prea).
sakura : pai nu prea imi place dar acuma in shippuden ii like it.
ino la fel ca sakura is sexy,forta nustiu daca e egala acuma cu al sakurei.
tsnade : cool body, puternica cat 100 de barbati la un loc4, la 40 sau 50 de ani arata bine.
temari : puternica, eu ii zic zeita vantului, nisip cu vant ii misto chiar se potriveste temari ca sora. lu garra
1. tsunade,imi place ca e puternica,frumoasa,si impunatoare
2. temari, imi place cum e imbracata21)
3. Hinata, e mereu timida,se inroseste la fata cand il vede pe naruto,
4. Kurenai, red eyes,like them
5. Anko,mia placut de la inceput,nush dc,are ceva special
1 Temari pt ca este desteapta, curajoasa , matura, hotarata si gandeste inainte de a actiona001_wub
2 hinata .. imi place de ea si cred ca poate sa devina foarte puternica
3 tsunade . a ajuns al 5-lea hokage, e puternica, frumoasa si amuzanta
4ino este o prietena pe care se poate conta in caz de nevoie

5 sakura impulsiva, posesiva, insistenta …:closedeyes:chiar nu stiu de ce imi place (totusi locul 5)
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's