Hmm...greu de ales...
1. Tsunade - a zis mai sus Yondaime de ce

2. Kurenai - imi place pur si simplu de ea

3. Sakura -----
4. Temari ----
5. Ten Ten ------
Yo...n-am postat aici?Woow....cha cha!
1)Sakura Haruno-imi e super simpatica...mi se pare cea mai sweet...chiar daca e crazy dupa Sasuke(cine nu ar fi)
2)Hinata-cea mai timida...dar e sweet
3)Ten Ten-imi place atitudinea ei
4)Kurenai-pai....e simpatica.Imi plac ochii ei
5)Temari-hey...doar e sora lu Gaara!
Konan-arata foarte bine pentru varsta ei si...
Anko Mitarashi-imi place felul ei de a fi.
Temari-dura fata.
Kin-Pai nu prea stiu de ce imi place de ea....dar imi place.....
Shizune-e foarte draguta.
Naruto:
1.Temari
2.Tsunade
3.TenTen
4.Hinata
5.Sakura
6.Ino
Naruto Shippuuden:
1.Sakura(a deveni o super luptatoare)
2.Temari
3.TenTen
4.Hinata
5.Ino
Acesta ar fi clasamentul meu

Fara sa stau pe ganduri, Temari e cea mai tare. Mi se pare ca s-a cam inmuiat prin Shippuuden, da`tot ramane cea mai tare pt. mine. E sarcastica, puternica, dura, draguta, isteata.
Apoi cred ca urmeaza Tsunade. Si ea, la fel ca Temari. Ce-mi place cel mai mult e ca bea o groaza XD Faza cu godaime a mai dezmortit-o un pic, ca prea statea toata ziua si pierdea la jocuri de noroc. As a side note, seamana la perfectie cu matusa-mea

Scary as hell!
Dupa ea vine Anko. A supravietuit atata timp cu sigiliul lui Orochimaru, fara sa-i cada in plasa, si acum a ajuns puternica, si cu o personalitate si mai puternica. Sa nu mai spunem ca e glumeata si ea.. XD
In rest, nu mai stiu. Nu mai am fete preferate..

1. Sakura - pt k e fff puternica (in Shippuuden) si p mn nu ma deranjeaza parul ei sau obsesia ei pentru Sasu. Go girl!
2. Temari- pt k e fff tare. Imi plc atitudinea ei si ma identific in ea. Girl power!
3. Tsunade - pt k e ffffffffff puternica si increzatoare, fiind un model demn de urmat. Sakura a facut bn k a ales-o k dascal.
4. TenTen - e draguta. are un stil aparte si acele doua codite sunt asa de dragute. Ma impresioneaza talentul ei in manuirea armelor.
5. Hinata. Poi am pus-o aici pentru ca ea oricum este mai bune decat Ino si altcineva nu imi mai trecea prin minte. Oricum e simpatica dar este prea in love with Naruto. ;)
IAta topul meu

1.Hinata-este draguta si timida..
2.Tsunade-un model demn de urmat
3.Sakura-frumoasa si puternica
4.Temari- a sand Shinobi
5.Ino-draguta....(blonda:>)

1. Hinata imi place cel mai mult dintre fete .
2. Sakura hmm draguta
3. Kurenai
4. Ten Ten
5. Ultima dar nu cea din urama Ino ..
Oky, let's think:
1.Tsunade: o ador pe tipa, temperamentala dar cu capul pe umeri

she is the best!
2.Temari: pur si simplu nu e numai de "decor"
3.TenTen: la fel ca la Temari, stie si ea sa faca cate ceva.
4. Hinata pentru ca e tare simpatica!
Nu am adaugat-o pe Sakura, dar cred ca o pun ttusi pe 5 cu indulgenta, pentru ca in Shippuden e mai "luminata". In seria "Naruto" nu face altceva decat sa boceasca eventual sa se tina dupa Sasuke. E pur si simplu bibelou de portelan pentru decor...