Animezup - forum manga si anime

Full Version: H2O Seria 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Anunt pentru toti fanii H2O

Incepand cu luna Martie incepe seria 2 din serialul H2O

Voi reveni cu detalii. Urmariti acest topic sau aflati mai multe detalii la tel postului TV Jetix 031 1000 24 68
Yo stiam ca incepe in august.Si asta din surse sigure.Dar este mult mai tare daca il da in Martie...episoadele noi sunt super tari.Mai ales ultimul.Love!O urasc pe Charllotte!Oops!Ce am spus21.Ja' si poopici.
Nu stiu care sunt acele surse sigure ca eu am cea mai sigura sursa. Chiar pe ei. Le-am dat telefon si mi-a raspuns o secretara. A fost foarte draguta si amabila. Secretara de la departamentul de programe a postului Jetix Smile

Cine a spus ca din august a avut intentii rele ca sa ratam seria 2. In august se termina cu totul. Cu toate reluarile inclusiv de la seria 2.
uuuu....ce fain...seria 2...deabea astept....nu stiam ca mai este o serie....88888888 oare cum o sa fie? sper sa fie fain.....ce veste faina...88X88:8
Pai...te asigur ca seria este super!Chiar mai buna decat sezonul unu.Intrebarea mea este pe ce data.Chiar nu as vrea sa pierd inceputul...Foarte naspa ca se termina in august...Sad(
Va voi anunta cand incepe seria 2. Nu o sa pierdeti nimeni primul episod. Dar pentru cei care din intamplare vor fi prinsi cu diverse treburi sezonul 2 este pe net pe youtube
Eh. multumesc ca ne spui ^___^! Abia astept. Oricum, era si cazul sa dea chestii noi dupa cate ori a dat si a rasdat prima serie >_> . ^^. Zbyee!!...
Ok..chiar acuma m citit ca vor incepe filmarile pentru sezonul 3.Nu e tare?Acesta este paragrafu:
"Cu toate ca serialul fusese planuit sa aiba doar doua sezoane producatorul Jonathan M. Shiff a confirmat faptul ca al treilea sezon va fi realizat in 2008, motivand afirmatia cu potentialul pe care il au acele puteri supranaturale detinute de 3 adolescente obisnuite."
Sper sa fie dat si la noi.
Asa cum am promis revin cu anuntul! MAINE 1 MARTIE ORA 18.30 INCEPE PRIMUL EPISOD DIN SERIA 2!
Ei bine...yo nu am vazut nici-un episod nou!M-am uitat si la 18:30..dar si la 22 si nush cat.Cred ca incepe de weekendu urmator,nu?Ja Ne
Pages: 1 2
Reference URL's