Dati punctaj intre 0 si 10 cuplurilor din Inuyasha. Va rog foarte frumos ca acest topic sa nu se transforme in spam deci spuneti in cateva cuvinte motivul pentru care ati dat nota respectiva si nu accept doar niste vorbe aruncate-n vant de genul: "nu se potriveste cu el/ea k e proast/proasta, k e nebun/nebuna, k e mai stiu eu cum."
Va rog.
InuYasha & Kagome -> i feel the love from the air

, dar serios, este destul de deranjant faptul ca nici unul nu recunoaste... Totusi, le sta bine impreuna, asa ca primesc un 9.50 ^^
InuYasha & Kikyo -> InuYasha "omorat" de Kikyo, Kikyo moarta... Pe langa aceste fapte se iubesc, au fost mai demult impreuna, dar dupa 50 de ani, au ales drumuri diferite. Un cuplu frumos daca ar mai fi rezistat 9.
Miroku & Sango -> se potrivesc, atat. Nu am prea multe lucruri in comun, in afara faptului ca nutresc aceeasi ura fata de Naraku, dar faptul ca au stat atat impreuna poate i-a facut sa se simpatizeze reciproc. 8.50
Rin & Kohaku -> amandoi tineri, plini de viata ( o mica exceptie Kohaku ), nepasatori in drumul vietii. Totusi faptul ca s-au vazut doar de vreo 2 ori ( sau amxim trei ) ma face sa le dau nota 8.
Sesshomaru & Kagura -> amandoi comploteaza impotriva lui Naraku, si sunt genul de personaje care nu distingi bine daca sunt de partea binelui sau de partea raului, doar neutri. Insa Sesshomaru nu mi se pare genl de persoana care sa se indragosteasca usor, nici Kagura, So, 8.
Daca mai imi amintesc cupluri o sa dau un edit ^^.
Zbyee!!...
Inu & kagome - singura problema e orgoliul.Niciunul nu vrea sa recunoasca se cearta si foarte des...8 >.< (don't kill me)
Inu &Kikyo - kare inu? cel de acum 50 de ani? pentru ca(,) Kagome l-a schimbat mult. in urma cu 50 de ani ar fi fost draguti,insa acum Inu e mult prea "moale" pentru Kikyo ....8
Miroku&Sango = simpatici si amuzanti

9.50
Kagome+Koga- koga e atent,gentil,stie sa se poarte cu o fata iar ei ii place asta.Daca ar disparea inu din peisaj ar forma un cuplu dragut...9
Koga+Ayame - frumos cuplul asta insa nu ma incanta circumstantele in care a luat nastere... 8.50
Kikyo + Sesshomaru(dream,dream) - cred ca cei 2 se potrivesc de minune:X calmi,distanti, cred ca ar reusi sa se schimbe unul pe altul, frumosi aman2...aww... 20 :X
Note...pai sa incep:
1)Inuyasha & Kagome>pai astia doi se potrivesc super bine...parerea mea e ca lui Inuyasha ii sta mai bine alaturi de Kikyo decat de Kagome.Nota 10
2)Sango & Miroku>alt cuplu care mie imi place.Se completeaza unul pe celalalt...si sunt o pereche frumoasa.10
3)Sesshomaru & Kagura>Oo da...aici dam in chestii serioase.Pai amandoi au acelasi gand...sa il omoare pe Naraku.Insa am vazut niste poze cu ei doi impreuna..si nu arata rau deloc.Nota 9,50
4)Koga & Ayame>cel mai frumos cuplu...sunt atat de kawaii impreuna.Se potrivesc din toate punctele de vedere.NOta 10
kagome-inuyasha : cred ca se potrivesc.inu face aproape tot ce spune kagome iar personalitatile lor sunt diferite un 9
inuyasha-kikyo :nu mi-au placut de la inceput.kykio e prea...blanda -)(-
in plus inuyasha e prea bun pentru ea 6
sesshomaru-kagura 
oate ca s-ar potrivi -)(- au si ei personalitati diferite .shushu e calm iar kagura e

^.> zapacita 9
sango-miroku :mi se par foarte potriviti -)(- sango foarte geloasa

miroku foarte... 10