Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Legenda vie - I Am Legend
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Legenda vie e un flm foarte palpitant, si exceptional, asa ca am hotarat sa va ofer cateva informatii despre el4

In ciuda faptului ca Robert Neville (Will Smith) este un savant stralucit, nu poate sa stavileasca virusul teribil, creat de om, care era imposibil de oprit sau de vindecat. In mod inexplicabil imun la virus, Neville este acum ultimul supravietuitor din ceea ce a mai ramas din orasul New York sau poate din intreaga lume. Timp de trei ani, Neville a trimis zilnic mesaje radio, incercand sa gaseasca alti supravietuitori care s-ar mai putea gasi in lume. El insa nu este singur. Victimele molimei, mutantii – cei infectati de virus - ii pandesc din umbra fiecare miscare...asteptand ca Neville sa faca o greseala fatala. Fiind probabil singura sansa de supravietuire a omenirii, Neville nu mai are decat o singura misiune: sa gaseasca o cale de a inversa efectele virusului folosindu-si propriul sau sange, care este imun. Din pacate el stie ca este in inferioritate... si ca nu mai are mult timp.

Regia
Francis Lawrence

In rolurile principale
Will Smith

Gen
Actiune, Drama, Fantastic, SF, Thriller
Am fost la acest film la cinema, cu prietenele mele, si, cum vazusem Busola de aur, care era in acelasi timp cu acest film, am luat bilete la I am a legend. Sincer a fost putin de groaza, dar a fost frumos. Am plans ( cand a murit catelul )si am ras( cand Robert facea pe Shrek). Este un film palpitand si de aventura. va invit sa il urmariti, pentru ca il recomand cu toata inima
Eu nu m-am obosit sa vad filmul la cinema....Pe comp e mai simplu xD
Nu sunt mare amatoar de sf-uri...In general eu ma am cu romance-uri si alte d-astea,insa filmul asta chiar mi-a placut.Cel mai rau mi-a parut de biata catelusa Sam cand a murit...20
Filmul e inspirat din romanul cu acelasi nume aparut in '54.Dupa acelasi roman s-au facut in decursul anilor i filmele The last man on the earth si inca unul care imi scapa...>.>
Mi-a placut ideea filmului,iar Will Shith a 'animat' intr-adevar admosfera...Adica ma rog,nu chiar animat,insa a reusit sa faca spectatorul sa intre in admosfera aceea tensionata!
Un film extraordinar pe care il recomand amatorilor de sf...

~Side note:Am facut si un comentariu pentru dirigentie [la cererea profei] despre un film....si evident am ales acest sf!
URL de referinta