Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ohayo gozaimasu:*
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Buna. Eu sunt Madalina Apetroaei, sau cu alt nume, Shu-chan. Am 11 ani, sunt nascuta in zodia scorpionului cu i zi inainte de HalloweenSmile, adica pe 30.10( 1996) in Craiova, dar momentan sunt in Iasi. Imi plac mult animeurile, voleiul, si Lb. Romana. Doresc sa devin avocata. Am parul saten inchis, ochii caprui 1, 40, si 39 de kg. Imi place sa imi fac prieteni noi. Imi plac mult povestile de dragoste. Gravitation este animeul meu preferat.
>>> Vrei sa fii prietenul/prietena mea?Smile<<<
Bine ai venit Madalina. Sedere placuta pe AnimeZup.

a, vreau sa fiu prietenul tau, dar sa mai cresti. 24 (glumesc)
24 ^Shu-chan,reactia lui cicudaf este una mai adversa21
BUUUUUuuuna! ^^ Deja suntem friends cu totii de pe forum... ^^
Si mie imi place Gramatica4
Intrebari..
Care sunt anime-urile tale preferate? *inafara de cele de pe animax,daca ai vazut altele*
Ce gen de muzica asculti?
Ce mai faci?4

Queen of Peace A scris:
24 ^Shu-chan,reactia lui cicudaf este una mai adversa21
BUUUUUuuuna! ^^ Deja suntem friends cu totii de pe forum... ^^
Si mie imi place Gramatica4
Intrebari..
Care sunt anime-urile tale preferate? *inafara de cele de pe animax,daca ai vazut altele*
Ce gen de muzica asculti?
Ce mai faci?4

Pai eu ascult aproape toate genurile de muzica, dar imi place foarte mult rockul. Trupele mele preferate sunt Linkin Park dar mai ascult( mai rar) si Marilyn Manson.
Imi mai plac Utawarerumono si putin Loveless. Sincer nu prea am explorat netul, in cautare de animeuri
Si sunt foarte bineSmilepupic

Laliho shu-chan!Si Welcome pe Animezup.Noi deja am vorbit putin pe shout...si cred ca ne cunoastem cat de cat.Dupa cum bine stii,si mie imi place Gravitation.Adica ce vorbesc..il ador!Mai ales pe Yuki?Tie de cine iti place?Have fun si spor la postat!Ja'si poopici.
Mie imi place mult se Shu, pentru ca semanam: si eu sunt copilaroasa, si mie imi place verdele, portocaliul, si rozul( dar nu foarte mult rozul), imi place sa cant, si mereu am visat la o iubire in care sa ma darui complet, imi plac jocurile, glumele, si sa ies cu prietenii, si am o inima mareSmile
Bine ai venit, Madalina Smile
Ma bucur sa avd o introducere frumoasa, desi unele detalii mie mi se par de prisos (de unde va vin ideile cu inaltime, greutate, oameni buni? 001_tongue )

Sper sa-ti placa aici si sa citim cat mai multe mesaje de la tine Smile
Imi place chiar foarte mult, si sper ca voi fi un membru importantpupic
Esti deja unul important, Madalina.
URL de referinta