Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Happy Tree Friends
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Happy Tree Friends deseori abreviat ca HTF este o serie de desene animate Flash create de Mondo Mini Shows. De la debutul său, a devenit un fenomen de pe internet.

După cum se spune şi pe site-ul Happy Tree Friends, nu este recomandat copiiilor. De fapt, recomandarea de pe site este Cartoon Violence. HTF is not recommended for small children or big babies.

În ciuda personajelor sale drăgălaşe (animale personificate), episoadele sunt foarte violente, majoritatea personajelor murind datorită unor evenimente sau accidente tragice, neprevăzute. Sunt foarte sângeroase.

Personajele nu vorbesc foarte mult dar chiar şi când discută, acestea mai mult gânguresc, cuvintele fiind greu de înţeles. De obicei atunci când personajele vorbesc, gesticulează sau fac anumite semne pentru ca spectatorul să poată înţelege ce se discută.

personal, ador acest d.a.:X:X

1. ce parere aveti despre el?
2. care este personajul vostru preferat?
Destul de amuzant dar prea sadic totusi. De la floricele si animalute roz la datul capului prin razatoare sau masina de tocat 21 Nu mi'au placut niciodata cine stie ce dar sunt ok ..depinde de starea mea de spirit 001_tongue
oh god! am vazut toate episoadele si pot sa spun ca-mi plac la nebunie :X cat despre personaje imi plac toate in afara de flippy...si totusi daca trebuie sa-mi aleg un personaj preferat il aleg pe elanu' ala 4 ( nu tin minte cum il cheama..) ador episodul cand isi prinde piciorul sub un copac si ca sa se "salveze" il taie cu o lingurita21 numai ca dup'aia vede ca a taiat celalalt picior24
Deci ce sa spun.....imi place il urmareste pana si fratemiu de 6 ani....tata tipa la noi da tot ne uitam ...pakt k nu mai fac episoade ....mie imi place ala cu acadeaua...ii intra in ochii si knd sa o scoata..isi agata ochiu de o creanga..e prea tare URMARITI-L!!!

Personaju preferat e ala verde imbracat in soldat!!
o da... "fericiti prieteni copac" ...
4:D4
imi place cum suna...
deci fain desenu... chiar imi place... incepe foarte dragut....
si se termina sadic...:X:X:X:X:X
o fost destept ala care o facut desenele astea....
nice desen...
happy tree friends mi se par plictisitori se intampla acelasi lucru de fiecare data adik toti mor prima data cand am auzit adik akuma vreo 2-3 ani erau tari dar akum numai imi plak 001_tongue
mie imi plac la nebunie...nu stiu dak am vazut toate episoadele dar sunt mortale...arata intr-un fel realitatea din punctul meu de vedere...50% din desen21....personajul meu preferat e ala verde care e ca un soldat...mia placut episodul de la cinema cand nu putea sa se uite linistit la film si i-o macelarit pe toti21..mda...nerecomandat persoanelor sub 10 ani...eu l-am vazut la 11 adik akm un an...si mi se pare mai mult amuzant001_tongue
URL de referinta