Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Carti pt Pc
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Woaw pentru cei care sunteti la liceu si aveti c++ va recomand cartea C/C++pentru liceu e foarte buna pentru asa ceva...mia fost de mare ajutor

dak vreti ceva tutoriale
am de exemplu pentru 3dsMax9 e foarte bun pentru facut modele pe calculator si harti pentru jokuri e mijto cartea-3dsmax6 e f buna si pentru max9 ;)

acu pentru ca in viitor flasharii vor fi foarte cautati
va recomand nishte carti de flash,php,etc...ma voi mai documenta si va voi mai da detalii ;) sper sa va foloseasca topicul
Pentru C/C++ eu recomand "biblia" de la Teora (asta daca vorbim de carti in romana) - "Totul despre C si C++" . Este un pic altfel structurata decat un manual, insa daca vrei sa inveti si o iei de la cap la coada, este f buna.

eu de PHP am "PHP si MySQL pentur site-uri web dinamice" de la Teora. Nu am apucat sa o citesc (abia am luat-o), insa dupa rasfoiri pare destul de buna. Mai mult am vazut ca este recomandata "Dezvoltarea aplicatiilor WEB cu PHP si MySQL", insa era aproape de 2 ori mai scumpa si nu stau tocmai bine cu finantele.
URL de referinta