Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: AZ-ART (1)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
De astazi puteti vota lucrarea preferata din AZ-ART editia l. Desenele va sunt prezentate mai jos, in ordinea in care au fost postate (perioada):

Dragon Rose
Shiva
BlioodKira
Queen of Peace
Unlucky_girl
MethodKid
ice_lion
silv@
irisim
seandreea
~Dark_Kitsune~
Kiubi
adri_yume
Marius
Neltzu
[Mesmerize]
not.ty
Asadtipu
dark_anime
JavaLeen
snowishtiger
Yume
alecs
Bubbles
Galerie directa a AZ-ART editia l aici: http://www.animezup.com/index.php?ind=ga...ew&idev=53

Rugaminte: Votati lucrarea care va place cel mai mult. Nu votati X desen doar pentru simplu fapt ca sunteti prieten/ruda/vecin... cu autorul.

O lucrare "buna", reprezinta un desen, ce are aspect placut dar si semnificativ. In opinia mea, nu este de ajuns sa ai talent daca creatiile tale nu reprezinta nimic, si nici nu-ti "arati" sentimentele/trairile cu ajutorul lor.

Pentru a vota, bifati numele utilizatorul cu creatia preferata, dupa care apasati butonul de vot.

Note:
* Nu se iau in calcul voturile de la galeria imaginilor (Rate). Votati in acest topic.
* Concurentii nu au drept de vot (putem vizualiza cine voteaza in panoul administratorului).
* Pentru informatii legate de modul in care au fost facute desenele, cat si pentru numele lor, vizionati: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=837
* Este de preferat sa si comentati lucrarea/lucrarile.
* Puteti vota pana pe 15 a lunii (februarie).
* Click pe poza (care apare la fiecare link) pentru zoom-ul imaginii.

Multa bafta!
Cum nimeni nu a si comentat votul dat, o fac eu.

Dupa cum se observa, am votat cu userul Queen of Peace.

Probabil chiar acum va intrebati: "Oare ce poate sa-i placa la acest desen?" Va raspund, probabil ce-i place si userului Pretty girl.

Personajul desenat de Queen of Peace mi se pare inocent dar in acelasi timp puternic (e vorba de zei). Fata de ceilalti zei desenati in aceasta editie a concursului, aceasta zeita pare a controla intreg pamantul, poate chiar universul intr-un stil pe care ceilalti nu o pot face. Pare mai degraba un "Dumnezeu" al universului decat un zeu (pe timpul cand existau zei nu exista Dmunezeu).

Proportiile nu sunt perfecte. Nu este perfect din punct de vedere anatomic, dar inspira incredere, pace si bunastare.
Fiecare din noi percepem realitatea, arta, viata altfel. E clar ca nu putem vota cu acelasi user cu totii.

M-a intrebat cineva de ce nu am votat cu adri_yume. Este simplu (vezi atasamentul)! Am verificat toate desenele, le pot comenta pe toate daca simt nevoia, dar n-o fac.

[edit]S-a descoperit ca userul MethodKid s-a votat de pe alte conturi (ce au acelasi IP). A fost descalificat pana se lamureste situatie (vedeti atasamentul al doilea).
"Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi palce mie Closedeyes"

Eu am ales desenul lui Bubbles. Chiar daca la inceput ma gandeam sa votez cu BlioodKira, oricum, Bubbles s-a inscris chiar la sfarsit, si desenul ei chiar imi palce ^^. Chiar imi inspira siguranta, cineva care nu se da batut, o adevarata razboinica. Si cred ca de vreme ce e facut in creion grafic a fost mai greu de realizat ( chiar mi se pare ca e facut in creion grafic @_@, sa ma corecteze cineva daca gresesc... )
..................................................................

( I know... to much "chiar" >.> )
Mie mi-au placut aproape toate, dar am votat desenul lui not.ty
De ce? E simplu.
1. Este aproape perfect din punct de vedere anatomic si respecta proportiile corpului uman.
2. Are un stil curat de a lucra a.k.a. linii sigure ale conturului. Nu se observa ezitari, stersaturi, tremuraturi.
3. Ceea ce face desenul cu adevarat special, este tehnica de lucru. Nuantarea culorilor, trecere gradata de la o culoare la alta, redarea foarte realista a parului si a fumului... toate astea dau un aer aparte desenului.
multumesc Fleeting ray 4
da e facut in creion grafic. imi pare rau ca nu s'a scanat bine si nu se vad umbrele si nici fundalul Sad dar asta e...mi'am reparat imprimanta azi (prea tarziu) 001_tongue si de acum or sa iasa mai bn 4
Bubbles esti chiar foarte talentata si pe tine te votez. Am cotrobait prin toate desenele si m-a impresionat in mod deosebit desenul tau. Proportiile corpului sunt aproape perfecte iar greionul grafit da o nuanta deosebita desenului. Buna treaba si iti urez succes si tie si celorlalti participanti!!
Yeeey! 4 multumesc mult Dark_Kitsune :6:
Sincer nu ma asteptam sa primesc atatea voturi 4
I'm pretty happy :5: :4:
Ok,guys,se pare ca am ajuns prea tarziu cu lucrarea mea,asta-i viata,anul viitor.Lucrarile sunt partial bune,castigatoarei ii urez felicitarile cuvenite.Votul meu ii apartine lui Yume ce sunt sigura ca s-a straduit sa-si faca frumoasa lucrare in acest domeniu.Pazea,caci,anul viitor vin peste voi n_n.

Lucrarica mea oricum nu prea se incadra in tema.Good day!
Kanneysha, nu anul viitor, poate chiar luna asta sau cealalata.
Hontoni? *happy puppy* *runs in circles*Yoshi,can't wait! *muhahahahaha* Kanneysha will have a drawing too òwó
Pagini: 1 2 3
URL de referinta