Animezup - forum manga si anime

Full Version: AZ-ART (1)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
uuuu imi plac desenele XD pepole....uhmm ca deobicei am o intrebare21 eu am mereu o intrebare ^ ^.....pana la urma e voie ca cei din concurs sa voteze?? ^ ^"......uhm and Kanneysha...sorry beacause you was late Sad
cicudaf Wrote:* Concurentii nu au drept de vot (putem vizualiza cine voteaza in panoul administratorului).

Nu, nu pot vota participantii.
Observ ca sunt multe lucrari pe aici O.O Iar voi ne puneti sa alegem din 20 si ceva de participant <.<
OMG..imi pare rau sa o spun, dar nu multi merita voturile pe care le au, daca intelegeti ce vreau sa spun ^^" [ asta fiind ca un fel de offtopic~]
Now, am ales-o pe Yume~!! Recunosc ca a mai avut unele greseli pentru care, unii au taxat-o. Dar, dupa acestea vine stradania si mai ales sufletul depus si sentimentele transmise prin intermediul unor simple culori..As vrea sa punctez si faptul ca ea nu l-a facut de mana, ci pe tabla grafica dupa cum bine observati ^^
Voturile urmatorilor useri nu se iau in considerare: Yume, BlioodKira, MethodKid. Asa mic este scris ca nu puteti vota voi? (BlioodKira este scuzata, mi-a trimis pm cu scuze).
Eto ... Ati comentat voi ... Comentez si eu [cu toate ca eu trebuia sa sparg gheta, dar nu-mi place sa fiu prima ... >__<] ... Votez pe Kiubi ... De ce? Ei, hai ca va zic ^^ In primul rand, imi place ideea [mi se pare ca e zeita naturii ... ^^ Si mie imi place natura ...] ... E o zeita facuta bine ... ^^ Si imi place cum a facut umbrele, lumina ... Adica mie mi se pare muncita ... 39 Nu stiu ce credeti voi ... Oricum, pe ea m-am blocat >.> Ce mai vad eu la lucrarea aia ... Let's see, let's see... E facuta fain haina ^^ eh, cam atat acum ... ja ne lume ... Succes la toti ... ^^

[Edit: Mi-am adus aminte ca vroiam sa pun si mainile la + ^^ ~dar ma grabeam oarecum T.T~ ... so ... si mainile imi plac ... un lucru ce nu prea-mi iese xD ... si au iesit chiar fain ^^]
cicudaf Wrote:Voturile urmatorilor useri nu se iau in considerare: Yume, BlioodKira, MethodKid. Asa mic este scris ca nu puteti vota voi? (BlioodKira este scuzata, mi-a trimis pm cu scuze).

Au fost sterse voturile mentionate mai sus.
ehe! arigato k m-ai scuzat :"> si gome again XD dar cum spuneam dupa ce am votat vazusem regulile 40 kira baka des XD orcum la urmatorul concurs care abea astept sa fie ma voi stradui mai mult ^^ abea astept sa vad ce tema va fi ^^ asta cu zeii mi s-a parut super geniala ^^ e primul ZEU care l-am facut XD ja ne si bafta in continuare la ceilalti concurenti ^^
Yuu-chan Wrote:Observ ca sunt multe lucrari pe aici O.O Iar voi ne puneti sa alegem din 20 si ceva de participant <.<
OMG..imi pare rau sa o spun, dar nu multi merita voturile pe care le au, daca intelegeti ce vreau sa spun ^^" [ asta fiind ca un fel de offtopic~]
Now, am ales-o pe Yume~!! Recunosc ca a mai avut unele greseli pentru care, unii au taxat-o. Dar, dupa acestea vine stradania si mai ales sufletul depus si sentimentele transmise prin intermediul unor simple culori..As vrea sa punctez si faptul ca ea nu l-a facut de mana, ci pe tabla grafica dupa cum bine observati ^^

Fiecare are parerea lui in legatura cu voturile.

Cat despre desenul notat de tine - da, se vede ca a incercat, insa, regret sa te dezamagesc, dar am si eu tableta grafica, si nu e atat de diferit fata de creion. In primul rand e mai important mai intai sa manuiesti cum trebuie creionul si apoi sa treci pe tableta, si, cum am zis, tableta nu e asa de bau-bau. Dupa cum vad asta e primul tau mesaj. Sa inteleg ca te-ai inregistrat numai pentru a vota acest desen? Sper sa ma insel...
Eu am votato pe Bubbles. Imi place foarte mult desenul ei mai ales ca e facut in reion si nu e editat pe calculator pt a arata bine.
dupa parerea mea (am folosit si eu tableta intr-un timp) e chiar mai simplu cu tableta pentru ca ai in acelasi timp libertate la mana si poti sa lucrezi pe layers si ai UNDO!! @_____@ )

manierele mele lasa de dorit uneori.., multumesc Flaw pentru aprecieri si pentru vot ^____^"

aah nu am voie sa votez, dar cred ca imi pot spune parerea, cred ca cel mai mult imi place tot desenul lui Kiubi, mi se pare ca are expresivitate. =D>
Pages: 1 2 3
Reference URL's