Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Telenovele @_@ ?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Bine, desi maoritatea sunt chiar stupide....si in majoritatea este cam aceeasi actiune,adica: O fata saraca si tanara care ba isi cauta de lucru, ba nu poate munci, ba nu-i ajung banii de la serviciu, se indragosteste de un tanar bogat, desi nu doreste sa-l deranjeze din cine stie ce motiv, desi de la inceput e evident ca se vor casatori... Dar sunt si niste exceptii, si acelea imi plac foarte foarte mult ^^ ... mda ... pana acum am intalnit doua. In primul rand, nu inteleg de ce multi considere Rebelde cea mai urata elenovela ever. Poate pur si simplu nu agreeaza telenovelele sau e unica pe care a vazut-o, dar Rebelde dupa parerea mea a fost cea mai buan telenovela vazuta vreodata. Urmeaza..... Patito Feo ^^, imi place muult muult. Si in rest ar mai fi Betty cea urata si S.O.S mi vida, dar restul... mi se par de-a dreptul tampitele, extrem de ~plictisitoare~ deoarece se bazeaza pe acelasi model.
Ce credeti despre telenovelas @_@?
pai..
parerea mea sincera si personala .. nu prea imi placdar nusunt nici impotriva lor
si apropo de rebelde.. ii copiata..pana si scoala Elite Way School si aceeasi poveste cap-coada 22 .. practic amprivit vre-o3 episoade si deja stiam cum vor fi celelalte.. dc?pentru ca e o copie fidela (practic doar personajele difera) ca in Rebelii care intr-adevar mi-a placut 8 care a avut ca scop promovarea trupei Erreway8 iar melodia de lainceput a ajuns foarte cunoscuta, sipe merit8 para cosas buenas Smile

Patito Feo e intr-adevar tare ..
dar era una..cu Mario Cimarro si Lorena Rojas.. care intr-adevar mi-a placut.. subiect foarte intreresant, si ciudat^^ stilul meu ^^
El cuerpo del deseo 8
Jigoku,si mie imi place "El cuerpo del deseo".In rest..ma mai uit la "Acorralada".Numai astea doua le urmaresc.Mi se pare ca merg pe aceiasi tema.Si la un moment dat,incep sa se prosteasca.Vor sa le faca cat mai lungi,si incep sa devina plictisitoare.Deja se stie ca personajele principale vor ramane impreuna..si cele negative ajung in inchisoare sau dau coltu.Aceleasi chestii.
21 Sunt baiat si recunosc ca m-am uitat si eu la telenovele 21 ma uitam la Maria Belem asa ceva , Ingerasi, Ingerasul,Salome si mai vro 10 21 .
Ingerasul mia placut cel mai mult . Imi amintesc ca era pe la ora 6:30 si ma duceam acasa Smile si copii imi spuneau iara te duci la telenovele si chiar am avut si o porecla : Matusa Peruca 21 ..
URL de referinta