Un inginer (Wentworth Miller) se instaleaza intr-o inchisoare la proiectarea careia a participat, pentru a-l ajuta pe fratele sau (Dominic Purcell), un detinut care sustine ca nu a comis crima pentru care a fost condamnat la moarte, sa evadeze.

Prison Break, filmul meu preferat... povestea este reusita si putin cam departe de ce s-ar intampla in tara noastra, pentru ca un frate nu ar fi atat de dornic sa isi pericliteze libertatea pentru fratele lui.
Personal, cred ca personajul Michael Scofield este foarte dragut. Invaluit in mister si cu un caracter foarte interesant.... very cute...
Oricum si dr. Sara Tancredi este un caracter foarte interesant.
Cert este ca Prison break este un film de premiul Nobel, after my opinion!
Prison break este cel mai tare serial ...imi place ca este plin de suspans...fiecare secunda

dar imi pare rau ca s-a terminat sezonul 3 dupa episodul 13

ehh acum mai asteptam inca 2,3 luni pana apare sezonul 4 ...anyway season 3 rocks!!!
prison break a fost un serial bun. de ce spun " a fost" ? pt ca serialu` a luato in jos imediat ce s-a terminat sezonu 1. daca seria se termina cu sezonu` 1 era geniala. dar cum serialu` a avut succes, s-a decis continuarea sa. => 2 sezoane de tot kktu` ! pacat . . .