Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Prea mult h2O cand:
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
m-am gandit sa fac un topic de genul asta. deci incep eu:
-prea mult h2o cand cand ai vrea sa faci o calatorie miraculoasa sa gasesti insula Maco
-incepi sa desenezi peste tot sirene
-iti faci camera exact ca cea a lui Cleo.....

cam atat...
Ja ne.....astept sa vad ce scrieti voi....4:D4:D
Prea mult H2O cand...
-te infasori intr-un material si o faci pe sirena
-te ascunzi de Luna Plina
-incepi sa te uiti la apa,sperand ca o vei putea face sa inghete
-eviti sa te mai uzi
-crezi ca bazinul cu luna este cada ta
Prea mult H2O cand:
-te uzi, astepti 10 secunde, iar te uzi, iar astepti 10 secunde, si in final ajungi la concluzia ca inca nu au trecut cele 12 ore in care nu te mai transformi in sirena dupa ce ai stat in bazinul lunii intr-o noapte cu luna...
-stai in fata ceaiului prea rece incercand sa il faci sa scoata aburi
-il visezi noapte de noapte de noapte pe Luis 71
-speri ca intr-o zi vei ajunge pe insula Maco
-iti vopsesti parul rosu aprins

cam atat ^^

Zbyee!!
Offtopic:Ce cauta topicul asta aici? oO) N`ar trebui sa fie pe la un topic de desene animate sau...ceva?

Ontopic:
OK....hai sa fac si eu aluzie la prietenele mele care parca au 12 ani21 *nici nu zici k au 1521*
Prea mult H2O,atunci cand incepi si iti modelezi pozele si iti pui coada
-Te dai drept un personaj din cele 3 si incepi si spui dupa ce te uzi"peste 10 minute ma fac sirenaa!"
-Te certi cu celalalte prietene pentru simplul fapt k s-au pozat ca si rikki atunci cand se uita intr-o cana
-Incepi si te fortezi sa ai aceleasi gusturi cu personajul preferat
Prea mult H2O cand e prea mult H2O....
Nu cred ca are ce cauta la desena animiate pentru simplul motiv ca nu e desen animat - este un film. Un film pentur copii, dar ramane film.

Scuze de off-topic.
Nu este film,este serial
Si nici macar subiect de discutie nu e,ci un joc...deci mai indicat ar fi sa fie mutat in jocuri...desi nu ar fi un joc prea reusit.
URL de referinta