Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ce cauta lumea pe net si da de Animezup =))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ma uitam si eu pe statistici si am vazut la cautari:
vreau sa scriu love-avatare

http://search.yahoo.com/search;_ylt=A0ge...i=UTF-8&is

AZ normal ca-i pe primul loc, ca doar aici poti scrie love-avatare, nu? 4

Oameni nebuni...
Flaw....numai pot de ras.....mama si tata ziceau ca am patit ceva sormea striga:"salvarea....112...sormea moare de ras...ii omor pe aia de pe anime-zup"sorry...asta era cenzurata >.<....glumeam 001_tongue n-a zis ca va omoara!
Ma rog....eu am dat de a-z pt. ca sambata seara pe la 12 noapte aveam chef de citit un fic cu naruto....si ghiciti era al lui love_yuki_eiri pe care o admir extrem de mult....
ma rog...data viitoare promit ca-i zic lu' sormea s-o lase mai moale cu ambulanta! 4
Mda, daca tot s-au pierdut posturi... sa mai pun niste cautari
"eu sunt kurama" - copilu', vezi ca te cauta niste nenea... ti-au adus o camasa alba cadou! are manecile cam lungi, dar cred ca o sa iti vina bine ;)
"suc nestea ingrasa?" - O_o Acum e la moda anorexia?
"ferastrau de buzunar" - ce vrei sa faci cu el? sa iti tai unghiile?
"poza de la avatarul cuiva" - al cui, geniule? 21
"coade pt gta san andreias" - Coade??? 24 bine ca nu ai zis "cozi" de trisat, ca era mai grav
"cum imi pot da seama in ce zodie chinezeasca sunt" - apesi de 10 ori pe F2, dupa care iei calculatorul in brate, te duci la fereastra, inchizi ochii, iti pui o dorinta si il arunci pe geam. Vei fi injurat de zodia ta chinezeasca ("Boule","Magarule"). Cu putin ghinion, vei afla ca mama ta face parte si ea din zodiacul chinezesc 65
"pe plaja am gasit o sirena" - serios? 21
"profesoare care dau palme grele peste obraji" - elevilor care cauta lucruri stupide pe Google
"cele mai noi avatar" - avem doar cel mai nou avatare Sad
"avatare cu imi bag.." - ce?
"imi place de antonela" - iar ei ii place de Gogu... si uite asa se naste o noua telenovela
"mesaje pentru obsedatii de mass-uri" - pune-ti un avatar cu "imi bag.." ca ala de mai sus
"poate sa pateasca ceva o fata daca o lovesti intre picioare" - incearca si o sa vezi ce o sa patesti tu dupa aia >.<
"sasuke o i-a in brate pe saku" - dup-a care o sarut-a
"jocuri barbi fetei omleta" - ce patisi, maica? ti-a scapat calculatorul in cap ala cu zodia chinezeasca?
"sa imbrac manelisti" - poate asa vor purta si ei haine mai cu stil...
"jocuri foarte vechi" - de pe vremea in care nu existau
"lista cu copii care au intrat la liceu in cls.a 9 a" - sunt cei care au invatat, nu cei care au frecat menta pe net toata ziua
"cum auzi vocea sufletului" - e setata pe mute in mod default
"tube secx cu camere ascunse" - inca unul care nu stie sa scrie corect
"in ce zodie m-am nasut" - daca tu nu stii, stie Google sigur 29
"unde vad animax live" - la televizor
"ciudatenie testicol de 56 cm in diametru" - 242424 fara comentarii... asta e probabil ceea ce patesc baietii cand incearca sa afle daca o fata pateste ceva cand o lovesc intre picioare
"sasuke o impins pe sakura si o saruta intens" - si sakura o plesnit pe sasuke ca fu nesimtit
"jetix ce" - jetix cum?
"difuzare onlain a episoadelor si serialelor cu naruto" - 24
"jocuri cu naruto dar sa fie si cu sasuche" - eventual, sa apara si sacura, ca e superoferta
"cum fur un seif din casa cuiva" - asta deja nu prea mai e de ras... 22

Deocamdata atat! Enjoy!
Omg....in timp ce citeam am facut greseala sa mananc niste fistic.Si pot sa spun ca m-am innnecat(cu multi de "n").Cum frate sa spui ca ai gasit o sirena pe plaja24.Sau ala cu seifu...Smile)Vai de mine...Cedik..esti tare21
Flaw poate ai puta afla cumva IP-ul celui care a dat cautarea "cum fur un seif din casa cuiva" apoi sa spui politiei peste ce ai dat si sa faca ei cercetari sa-l areteze macar pt 30 de zile. Asa provizoriu.
Bloom...fii serioasa!chestia aia putea sa fie si o gluma a unui pusti.Daca eu caut "cum sa comit crima perfecta",inseamna ca sunt criminala?no offence,dar ai luat prea in serios21
I think she was joking ,too 21
Omg,how stupid are they ?O__o And..he/she found a mermaid ..Lol 21 ...Wth,si nici macar sa scrie corect nu stiu ..E clar ca oamenii din Romania sunt cu vre`o 100 de ani in urma ~.~
But,te rooog mai pune 71
"cum fur un seif din casa cuiva" - asta deja nu prea mai e de ras...
foartea dragut...ma gandeam sa caut "cum sa iti faci singur o bomba atomica" sau "curs pentru asasini platiti"(ofer si reduceri21)
de furat seiful e simplu de zis...ca la asta ma pot gandi si eu dar e mai greu de facut...in fine...copii din ziua de azi nu au ce cauta21
dar am o intrebare: nu a cautat nimeni ceva cu Elodia si un anime???incredibil,senzational,mirobolant...etc.
Da din fericire poti afla ip-ul celui care a scris 21
ce zodie e 15 august > bou
legea junglei film > Pe AnimeJungleZup O_O
chidori vs rasengan are este mai puternic > umm ..care estere incult aceast fat/bait
iubire de liceu > xtube.com
jocuri cu naruto facand sex > search to narutoxtube.idiot
Mi se pare mie sa nu mai sunt la fel de funny 39 ? Mi se apre 78...
aia cu sasuche e tare, e prima data cand vad ca cineva i-a pocit numele in asemenea hal faar de.. hal 24. Si aai cu zodia chinezeasca cam la fel 21... < astea mi se par cele mai amuzante..
abia astept sa mai pui ;)...
Zbyee!!...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's