Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ce cauta lumea pe net si da de Animezup =))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
"full metal alchemist este anime-ul meu preferat" - e atat de entuziasmat incat a vrut sa impartaseasca asta si cu Google... saracul copil, probabil ca nu are prieteni
"da-ti seama ca esti om si adu-ti aminte mereu de asta" - macar a pus cratimele unde trebuie
"poze cu naruto super misto" - avem doar super belea... alea super misto se gasesc pe NMA
"sakura moarta sasuke lupta" - si naruto se inchina
"vitorul terei an mainile noastre" - aoleu... e vai de capul nostru atunci 22
"vreau sa stiu daca exista sirene totul despre sirene" - nu exista Smile
"cum sa iti tragi spider-man 3" - cum sa ti-l tragi? incep sa intru la banuieli...
"cati ani are sasuke?dar itachi?" - Google stie, Animezup nu 4
"stilul de lupta aikido in moldova" -asa se luptau moldovenii pe vremea lui Stefan cel Mare 21
"barbie pleaca la tara si trebuie sa poarte o imbracaminte adecvata" - 242424 si ce daca?
"jocuri cu sirene roz" - de parca nu era de ajuns... trebuiau sa fie si roz >.<
"de unde stie kakashi dragon de apa jutsu?" - a avut o revelatie... i-a aparut in vis Gigi Becali si l-a invatat cum sa o faca
"imagini miscatoare u sex" - si cand credeam ca se terminase... >.>
"kurama este cel mai frumos baiat nu ?" - nu Smile
kurama este cel mai frumos baiat nu ?"
aste is clar intrebari de copii -10 ani.
off lumea asta.macar a terminat cu naruton+18 21
pacat ca sunt asa putine.as fi avut chef de ras mult... Smile
shylie tu de unde le iei? ^.-(nu ma astept la aspuns)
"fic-ul tau e super" - da stiu 21)
"chuu si gambate" - nu prea reusesc
"sasuke statea rezemat de un copac" -bine ca
Lasa, Misa, ca uite... posteaza si ShyLie ca sa ma ajute 4
As fi adaugat mai multe dar era tare mult de cautat 4
O sa incerc sa mai adaug cat mai curand posibil.
Scuze de double-post, dar vine acum marfa proaspata 4 Direct din panoul de admin al myBB 4

"jocuri pentru copii cu naruto sasuce sacura" - de cacasi nu ii place 21
"poze cu sasuke si sakura facand sex" - va era dor de asa ceva, nu?
"poze cu naruto mort" - wasn't me 65
"morandi sakura si sasuke" - asta vrea sa il vada pe Morandi ninja... dar cine va fi Hokage-le? Randi sau Moga?
"jocuri plictisitoare" - O_o asta ori s-a tampit ori vrea sa ii faca un bine unui prieten
"cum gasesc si eu un kigen" - til cauti deja cu lumanarea
"jocuri multe cu femei" - huo, nesatulule! nu-ti ajunge un singur joc cu o singura femeie? vrei sa iti inseli jocul?
"sasuke ii spune sakurei ca o place" - not gonna happen
"shikamaru si temari se potrivesc?" - nu Smile
"avatare cu fete in boxeri" - sigur nu vrei cu boxeri in fete? 65
"sirenele adauga apa" - si isi inunda vecinul de la parter! yeeee
"mi de poze cu naruto" - n-avem
"naruto si colegii sex hentai" - sex in grup, ai?
"ceva nou cu yuki si shuichi" - ce ceva?
"jocuri de preparat mancare" - uite aici un viitor bucatar sef 21
"filme cu fete care dezbraca baieti" - perverts >.>
"haine pentru sakura si sasuke si naruto]" - asta e ala care a cautat si "jocuri de imbracat cu sakura si sasuke" ... a gasit, dar nu aveau indeajuns de multe haine... Oh well, life sucks!
21 i love u Flaw !
hai k-s tari fazele astea...
dar interpretarea(sa-i spun asa) ta e bestiala 8

"jocuri plictisitoare" - O_o asta ori s-a tampit ori vrea sa ii faca un bine unui prieten
ambele variante nu merg? 65

m-ai omorat... 21
dovada clara ca 40% dintre romani sunt perversi si prosti
Te corectez ,draga mea jigoku ,ca sunt mult mai multi romani perversi pe lume , dar se pricep sa ascunda acest lucru 21

OMG , in ce lume ciudata traiesc O.O "naruto si colegii sex hentai" <<< ce cunoscut mi se pare 21 Stiu pe unul care probabil a scris-o 24
"jocuri pentru copii cu naruto sasuce sacura" - de cacasi nu ii place
astai tare 21
flaw mai pune,mai pune,...

i luv ya >:D< pt ca esti funny 21(nu ma lua in serios,sunt dilita)
mai adu marfa ca ai deja cumparatori 4

its not fair.sunt singura care trebe sa astept ?Sad
Sa va spun ceva. Sunt multi romanii prosti, perversi, manelisti, si care nu stiu altceva decat manele, injuraturi ca tiganul la usa cortului, si mai ceva ca birjarii.

Daca nu ma credeti, uitati-va pe glumite.ro la comentariile imaginilor. Numai injuraturi.
Sau pe romania libera, la comentariile articolelor. Sau pe trilulilu, la comentariile imagimnnilor. M-am saturat sa vad numai injuraturi. Si aseara am vazut unoii de-a dreptul de o prostie inimaginabila.
Castigase unul de boboteaza o cruce aurita, nu din aur, doar placata cu aur si destul de mare si se dusese la bulgari la la Varna cred ca era, si acolo un roman de-al nostru ii facuse o poza in care zicea ca e tigan (deci nici nu stie face diferenta intre unul (nu stiu ce nationalitate era numai tigan nu era, poate ca (roman sau grec ori bulgar) si tigan) si ceilalti injurau pe site de mama focului. Ce mai vulgaritati puteau sa scoiata din ei...
Asta era aseara cand ma uitam pe glumite.ro
Heh, mersi pentru link Bogdan Smile, am citit o parte, cînd mai am chef de rîs isteric, ştiu pe unde să trec 4 Or better yet, salvez paginile pentru cînd o să fiu plictisit şi fără net xP Ce mi-a plăcut cel mai mult... aproape tot. Uite nişte mostre:
Flaw Wrote:"fotografii cu bordee din anii 30 inainte de hristos" - riiiite.... fotografii? in anii 30 inainte de hristos? ain't you a smart one?
He sure is 21 Poze mai mergea, da-i cam singurul care s-a găsit să scrie ,,fotografii" pe google, şi-ntr-un context aşa ciudat. PS ai noroc că n-a scris ,,bordele" cred 4

Flaw Wrote:"poveste cu sakura la plaja" - imi place ca astia vor tot felul de povesti cu tipii din naruto... in curand o sa vedem ca lumea cauta povesti cu sasuke prajind cartofi, cu kakashi dand cu matura si tot asa
Well, n-am ficuri, dar la poze, ştii că nu mă întrece nimeni 65
[Image: narutopinkfrillyapronbynl3.jpg]
Enjoy 24
Flaw Wrote:"exp de mamifere"- exp... ce?
Probabil ,,exemple" 39 Deşi e cea mai ciudată prescurtare în sensul ăsta pe care-am văzut-o 21

Şi... ce tot sînt disperaţii ăştia de sirene şi power rangers? 22
Well, cam atît pentru acum, mai citesc cînd îmi amintesc, I already bookmarked the link.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's