Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ce cauta lumea pe net si da de Animezup =))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Doamne ce lume cretina exista pe planeta asta "fete pe jumate" - da intregi ce au? "disgrace fete tinere" - rusine young girls >.<
"fericire si iubire sasuke si sakura" - zici ca e titlu de telenovela
"curiozitati porci" - what the... O_o
"dragoste si tristete sasuke si sakura" - asta e continuarea la "Fericire si iubire"... in sezonul asta sasuke si sakura divorteaza
"ce este talentul" - ceva ce tu nu ai
"ceva nou cu yuki eiri" - ceva vechi ce-are?
"fete pe jumate" - da intregi ce au?
"goana dypa sex" - dupa sex cu naruto, desigur... perversilor loool2121 nu mai pot de ras ai talent Flaw
mai am putin si ma dau q capu' de peretii nu mai pot de ras2424...mila2424
24 ... 24

Too funny ... De fiecare data are acelasi efect xD
Mereu funny xD
Si am dat si eu un search [pt misa >.<] ...
Si i-a ghici ce a aparut pe a 3-a pagina? [sau a 2-a >.>]
A aparut avatarul lui Flaw 21
Me is crazy ... Ghici ce am scris 24
"chobits avatare dark" - parca 17
Dar oricum, cum Doamne sa dai de zup aici? O.O
OMG ... Da' nu vroiam sa fac asa ceva >.<
[nu-mi sta in fire sa scriu asa ceva >.<]
[btw, am scuza :> mi-a cerut misa 21]
[si misa, nu comenta ><" ma simt 65]

But anyway ... nice ones ... am mai zis ...
Cu talentul tau ... ma bagi in spital 24
[se poate asa ceva? de la ras? 39]

Anyway ... me wants moooore xD
Abia astept 43
ultimele doua sunt penale ( stiu, politie.... ) 21, sa mai pui, nu am mai putut de ras :24: :24:. Si dai de zup oO ??
Ciudat...
Zbyee!!...
Flaw sunt tari alea puse de tine 001_tongue
Perversi mai sunt oamenii in ziua de azi 24
Preferata mea este asta " fete pe jumate"...cat de banal trebuie sa fii sa scrii asa ceva.
Si acum am gasit inca un fel sa aflii de toate forumurile anime din tara 21
scrie " anime prost " si o sa ajungi la muuuuulte site-uri anime din Romania
.
Banal , stiu dar totusi , nu m-am putut abtine sa nu fac asta 21
Altele... sper ca nu le repet 42
"forum zodia berbec" - asta e doar stupida... cine ar face un forum doar despre zodia berbec? >.>
"tot ce exista cu power rangers" - muuuuuulte! nu cred ca le gasesti pe toate pe animezup
"desene saolin cartoonnetwork" - cineva a chiulit de la orele de limba englis.
"gardianul rosu power rangers filme de filme" - pai da, barosane! un chiparos ca tine nu se incurca decat cu filme de filme! belea de belea, ciumegule!
"nu p" - ba p ce?
"site-ul oficial h2o just add water" - animezup.com ... vezi pe undeva h2o?
"cum se fac filme h2o" - ghici! cu camera de filmat! >.>
"review cainele cartof anime" - vai, Doamne... cine ar cauta review la asa ceva? O_o
"nu pot construi in sims2" - no shit! si care e faza?
"film. spiderman. pe antena.. 1" - punct. punct punct.. pe animezup punct com. .com ..
"ce culoare are coada unei sirene" - galbastra
"jocuri tari cu power rangers forta mistica" - sa te relaxezi dupa ce ai vazut un film de film cu ei, nu?
"videoclipuri cu naruto si sasuke cand sunt fete" - O_o ... ooo... si eu care credeam ca aia care vor sex cu naruto si sakura sunt bolnavi...
"ora oficiala a nasterii" - exact pe google o gasesti!
"anime mania o poveste scrisa de o fata" - ce de detalii!!! sigur stim la ce te referi!
"vreau sa stiu cum il cheama pe fratele lui madara uchiha" - scrie in buletin
"anime cum faci sex" - numai perversi pe netul asta... X_x
"vreau sa asculy muzica" - clicky on the winamp thingy ^^
"intre naruto si hinata va exista ceva" - poate...
"exp de mamifere"- exp... ce?
"ce culoare la par si ce tunsoare se porta sezonul asta" - no comment...
"sasuke se indragosteste de sakura intr-o misiune" - oups, spoiler!
"ceapa mew mew" - eu as zice ca e varza... dar nici tu nu esti departe de adevar... poate amandoi facem de-o ciorba
e plin netul de pervershi 21 sasuke si naruto fete24
vai flaw...speram la o lista lunga sa am ce citi Smile)ca am chef de asemenea chesti
vai vai ,... nu inteleg cum poti sa dai de zup scriind acele ... cuvinte pe google ..
mai vreau...mai vreau 24!!!
"intre naruto si hinata va exista ceva" - poate...>ce amai tare din parcare(si parcarea e goala).Super funny,rad cu lacrimi(tu ai lacrimi intodeauna).Tot ce pui tu e amuzant9in sfarsit suntem de acord).Ja Ne(pa)
Dupa ce m-am tavalit pe jos de ras , ca amicul meu : 2424242424 ...di mi-am recapatat suflarea ...pot spune ca sunt criminale.

Intr-o noapte rece de martie , intr-un apartament din nordul orasului ( nu are importanta orasul), un (o) tanar(o) ...moare misterios. Politia soseste la fata locului si cerceteaza locul faptei...Nu gaseste nimic ...decat un amarat de calculator aprins...

Dupa autopsie medicul legist le da raportul . El/ ea a murit sufocat de atata ras. Cazul se inchide si intra in cartea Recordurilor ...la sectiunea cea mai stranie moarte.
Proaspete pe luna asta 21
"diferenta dintre manga si anime" - mda... o fi si greu sa iti dai seama
"par roz" - no comment...
"poze hinata si sakura prietene" - yuri, nu? tsk,tsk,tsk... perversii din ziua de azi
"ce nu voie sa faca sirenele" - heheheee... nu ai voie tu sa stii ce nu au voie sirenele sa faca 65
"jocuri manga cu dialoguri cum se numesc" - mda... serios... e nevoie sa comentez la asa ceva?
"videclipuri cu sasuke si sakura prieteni" - narutards...
"caut baieti penticostala" - matrimoniale pentru sectanti, noua moda! trebuie sa aiba barba, sa stie Crezul pe de rost, sa posede Biblie si sa fie propietar de crucifix
"fotografii cu bordee din anii 30 inainte de hristos" - riiiite.... fotografii? in anii 30 inainte de hristos? ain't you a smart one, no?
"poveste cu sakura la plaja" - imi place ca astia vor tot felul de povesti cu tipii din naruto... in curand o sa vedem ca lumea cauta povesti cu sasuke prajind cartofi, cu kakashi dand cu matura si tot asa
"povesti anime scrise de fanfiction anime" - cine-i ala?
"psihopatia paranoida" - cred ca pe mine ma cauti...mi se trage de la toate cautarile astea de Naruto stuffs
"animatii tampite cu naruto" - iar incepe... oamenii .... cauta lucruri.....
"picturi manga" - no comment
"o fetita moarta care pare adormita" - astia chiar sunt bolnavi 22
"cum au aparut sirenele" - din mama sirena si tata sirena care au facut ce fac de obicei personajele din Naruto pe animezup >.>
24 cand vreau sa rad sa tin minte sa trec prin threadul asta.
Frate,nici eu nu am cautat lucruri mai stupide pe net 21 Si eu caut destule ...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's