Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ce cauta lumea pe net si da de Animezup =))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
niceee...

eu vroiam sa-i arat cuiva un desen pe care il aveam pe deviant si am bagat nick-ul meu la cautare si tot zup a iesit primul pe lista... chiar am ramas surprinsa... stiam ca-mi iese la AnimeXG cam al doilea, dar devul era primul pn acm... am mai patit de cautam informatii despre vreun anime si tot zup-ul a iesit intai...

Congratz to all members: you are now famous! ^^
Bubbles!!! Noooo!!!
De ce a trebuit sa imi spui? Sad(
Cum mai traiesc eu acum cu rusinea asta? Sad(

Btw... noi cautari traznite:

poze mari cu kurama - interesanta... exprimare 21
www.jocuri power rangers mistyc force.com - si asta e criminala, si nu e prima de acest gen. Se pare ca multi copchii cand vor sa caute ceva pe net baga un www in fata 21 gen: www. desene cu copii trazniti.com 21
sunt jocuri cu h2o just add water daca de unde - uite cineva care chiar il intreba pe nenea Google. Oare Google i-a raspuns la intrebare?
ce poti face i - asta cred ca vroia sa caute pe net "ce poti face in cazul in care ai luat din greleseala un bax de somnifere" dar nu a apucat sa scrie mai mult ca a adormit si a picat cu capul pe enter 001_tongue
Vai doamne Flaw24 am ras cred ca nu mai pot. Ce creier pot avea unii, doamne sfinte24 mai ales aia cu biserica-penticostala si cea cu inuyasha cantaret de manele. 24
T_T Inca imi e rusine de faza aia...
Sa cauti pe net Inuyasha cantaret de manele si sa dai de zup?
Cum o sa mai traiesc cu asemenea rusine? Sad(
Flaw sti cum poti sa scapi de aceea rusine , dai edit si stergi unde ai scris , ca dupa nu mai o sa dai de zup 001_tongue .
"sunt jocuri cu h2o just add water daca de unde - uite cineva care chiar il intreba pe nenea Google. Oare Google i-a raspuns la intrebare?
"
aia e preferata mea 21 , e chiar banala , oare chiar Google i-a raspuns sau sa scrie pe yahoo answers in romana 71
ok
dau edit luni , ca eu plec la munte
bye bye
Inca una tare... Jocuri noi de ieri
Bine ca nu cauta jocuri vechi de maine >.>
Flaw Wrote:Btw... noi cautari traznite:

poze mari cu kurama - interesanta... exprimare 21
www.jocuri power rangers mistyc force.com - si asta e criminala, si nu e prima de acest gen. Se pare ca multi copchii cand vor sa caute ceva pe net baga un www in fata 21 gen: www. desene cu copii trazniti.com 21
sunt jocuri cu h2o just add water daca de unde - uite cineva care chiar il intreba pe nenea Google. Oare Google i-a raspuns la intrebare?
ce poti face i - asta cred ca vroia sa caute pe net "ce poti face in cazul in care ai luat din greleseala un bax de somnifere" dar nu a apucat sa scrie mai mult ca a adormit si a picat cu capul pe enter 001_tongue

OMG! Stupid people...24 Inuyasha cantaret de manele..astia au inenbunit..Jocuri noi de ieri..wtf..da` jocuri noi de alaltaieri nu exista..? 24
asta mi-a placut cel mai mult.'Inca una tare... Jocuri noi de ieri
Bine ca nu cauta jocuri vechi de maine 'si bunikumeo o ras cand iam zis-o 2421
flaw ur the best.esti si amuzant pe deasupra 21 ink nu m-am oprit din ras

lol da si aia cu biserica o fost tare.
apoi aia cu kurama >.< tre sa invete ca la poze mari se zik wallpapere 001_tongue
Quote:ce episoade noi h2o sunt pe jetix

Quote:ce este h2o

Quote:vilmulete de pe discovery

Quote:unde gasesc power rangers mystic force

Quote:h2o jetix sezon 2 you tube

Quote:status plecat
24 Fabi, esti mai pe faza ca mine 21
"Vilmulete" nu tinem aici, le punem pe Extra 21
Dar se pare ca multi fani power rangers si h2o ajung la noi pe site... 39
Poate le facem sectiune separata 001_tongue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's