Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ce cauta lumea pe net si da de Animezup =))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Yey,cedik is back mwhahah

Well,nu pot spune ca m`au amuzat ca in zilele trecute..ma refer la cautari..singura care a foat asa si asa
jocuri cu skunk fu panda" - 24 24 Skunk fu panda? mai trebuie sa comentez si eu ceva la cautarea asta?

Nu credeam ca voi apuca si ziua asta O.o
Le pastrai pentru revista 13 ???
No way, pentru revista trebuie sa le pastrezi pe cele de 100 de ori mai amuzante decat astea 68...
Pai... si sa nu fie perverse o_o... funny, but not pervert ^__^

Cel mai mult mi-a palcut..
Quote:"o iubire adevarata sasuke and sakura animezup" - yay, suntem celebrii dance Sasuke si Sakura sunt acum domnul si doamna Animezup :-&
24

o, si aia cu Oficiul Pentru protectia consumatorului Iasi...

Abea astept sa vina revista sa mai vad alte cautari xD

banzaaaipraise
Flaw esti mortal, JUR =))credeam ca explodez aici de la cat am ras, da nici mult nu mai am 24) esti total cu comentariile alea ... Chiar mi-am pierdut respiratia pt un moment 24 Astept(am) si alte ... Cautari 24
bye
24 au fost amuzanhte...O.o unele prostesti dar amuzante,altele si mai prostesti o.O dar aveau totsi umpic de umor.
Umm...sunt destul de ciudate adica -_-" sa recunastem un om normal la cap ar cauta asa ceva?Adica poate un copil de 8,9 ani cu multa imaginatie.Si eu mai fac cautari in voia tastaturi dar ale mele sunt mai cu cap -_-" (ex:suc rosu cu gust de castravete 22)
Macar la mine e de curiozitate.
Oricum e ciudat cum dau de zup 24

Ok pana aici m-am abtinut dar acum e : 2421 21
Mai vreau!!
am citit un post si am luat-o de la inceputul inceputului...21 e genial, am facut toata familia sa rada de rasul meu... se pune 24
chiar te sperii de unele idiotenii care le inventeaza oameni O_o, cateaodata ma intreb daca un gandac de bucatarie are mai multi neuroni decat un om oarecare....
si ce e mai rau ca printre toti obsedatii astia sunt si pusti de varsta lu fratemeu...ikk m-i se face pielea de gaina...bne ca fratemeu are o sora ca mne21 (*nesimtitule.... de ce m-ai zgariat iar???!!! stai ca te prind io... treci incoace... 71 *)

You go flaw...21
A trecut mai mult de o luna si inca nu ai mai postat...vrei sa zici ca nimeni nu a mai facut cautari d`astea haioase..?:[ Stiu ca treci printr-o perioada dificila[se vede de la statusul tau ^ ^"] dar..Nu ai putea sa faci un compromis mic pentru noi..?5
Oh doamne te urasc din tot sufletul Flaw!! 21 Sunt racita moarta si de-a bea mai pot sa vorbesc si numai puteam de ras , ma sufocam si acum ma doare si mai mult gatul ! 24)
Mai vreau ! 24
Vad ca Flaw nu mai pune asa ca voi ma iadauga eu cateva xD [btw,nu am umorul lui...]

Jocuri cu acrobatii la trapeze -Veniti,veniti!Doar la Zup puteti gasi moderatori ce jongleaza cu useri si admini ce imblanzesc spammeri!
ficul cu gask lui sasuke - Sasuke se plimba cu gasca lui de ciutani prin oras dandu-se mare cu telefonu` lui care face pac-tac si are sina d`aia...
ingerul negru sakura -Holy Cow,de cand e Sakura inger?Doamne,a omorat-o Kishimoto?17
phoenixul prinde -ce prinde?
animazup -nope,avem numai animezup.Try in another place.Shu,shu !
jocuri cu matematica si adunari-Mai ,copile...aici e un forum prietenos.Prietenos!Tu te imprietensti cu cineva spunandu-i cat e 6,587(7) x 2,60 ?!
pe aripile vantului rezumat-Inca unu` care vrea google sa ii faca temele
cand sakura fata noua vine la scoala toti baietii se indragostesc d... -Oh,nici google nu te suporta ._. [sau nu suporta ficurile cu Sakura -_-]
youtube sirenele cleo ema si rikki h2o just add water - Copii orfani...cauta videouri de pe youtube pe google
programe de blenduri -programe de ce?
smileyuri- ...Asta e un forum manga si anime,nu?39
chibi chibi chibi chibi chibi chibi chibi ch.. -STOP!ce,ti s-au blocat degetele?!

Sper ca nu s-a suparat daca am pus eu ..65
Jocuri cu acrobatii la trapeze -Veniti,veniti!Doar la Zup puteti gasi moderatori ce jongleaza cu useri si admini ce imblanzesc spammeri! damn it mitzuke that was kind of " 22 "

Ce sa zic 39? nu e amuzamentul lui flaw..dar in fine ..mai pune..71 macar vom rade de cautarile destul de stupide...
Quote:ingerul negru sakura -Holy Cow,de cand e Sakura inger?Doamne,a omorat-o Kishimoto?17

La asta izbucni in ras 24 Sakura=Inger si mai e si negru. Not in a milion years

Quote:cand sakura fata noua vine la scoala toti baietii se indragostesc d... -Oh,nici google nu te suporta ._. [sau nu suporta ficurile cu Sakura -_-]
Deci search-ul asta a mai aparut de cateva ori 21 Nu vad ce e asa grozav intr-un fic cu Sakura de care se indragostesc toti din scoala. Adica nici macar nu arata bine Sakura. Chiar Kishimoto a declarat ca nu i se pare o fata draguta. Dar, in fine ma abtin de la a comenta gusturile altora...ah?don't ask
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's