Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Top 5 anime
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
hmm...
1) Yu-Gi-Oh (tipic)
2) Bleach - avand in vedere faptul ca imi plac animeurile cu bataie, actiune, dar sa fie si amuzante...
3) Digimon - printre primele vazute
4) Sakura - mi-a placut "firea" personajelor
5) Death Note - idea e interesanta, grafica...
Anvand in vedere ultimele anime vazute....fac o schimbare de top...4
1.Dbz&dbgt-Acest anime mereu va fi pe primul loc...
2.Death Note-fascinant acest anime....wow...grafica excelenta.....mia placut foarte mult Light(un geniu adevarat)
3.Elfen Lied-desi a avut putine episoade,m-a impresionat.....excelent anime....4
4.Busou Renkin-fain si acest anime.....
5.Chobits-mia placut foarte mult povestea...8...
6.Berserk-grafica buna,story la fel,super anime4:D
7.D.N.Angel--
8.Fma-
AM uitat de NARUTO,cam pe locul 2 ar trebui sal pun....fain anime....Shippuden nu prea ma atrage....o lungesc prea mult cu povesti(mai bine citesc manga)
si cam atat cred......
1 . Naruto (logic )Pai povestea e foarte buna , e comedie ,actiune , aventura si drama in acelas timp . Nu poti sa u razi in anumite momente iar apoi se schimba si e foarte trist > E vorba despre prietenie , dragoste .
2. Elfen lied .Chiar s-a incadrat in topul meu , sangeros , drama , actiune . Totusi violenta e dusa la extrem , faze usturator de sangeroase , si are si un pic de romance , iar finalul a fost foarte trist .
3. Jigoku shoujo . Pai e vorba de razbuna , oameni acre au patit lucruri rele din cazua altora si care ar fac orice sa se razbune , chiar sa isi vinda sfletul si sa ajunga in iad pentru asta .
4.Bleach . Pai deabia m-am apucat dar pot sa spun ca m-a placut .Poate inter timp cand o sa vad mai multe epsioade o sa se mai ridice in topul acesta .
5.DEath note
1. Air Tv -> mi-a placut mult personajele, efectele, melodiile, si povestea interesanta, te tine in suspans. Is my fav. ( cel putin pentru moment 39 :1: )
2. Kiddy Grade -> nu stiu ce sa zic, avand in vedere ca are o actiune foarte complicata ( dupa parerea mea ), dar ca ansamblu m-a captivat
3. InuYasha -> a fost primul meu anime, si acum il mai urmaresc cu placere, actiune ce sa mai vorbesc, personajele la fel, melodiile super. Merita din plin locul 3 ^^""" ( nu mi se pare atat de captivant de la un timp.. )
4. Yu Yu Hakusho -> au niste arme grozave, cu mici exceptii, si viata fiecarui personaj in parte m-a captivat.
5. Jigoku Shoujo -> pai, e super inteeresant
6. ghost Stories -> asta e un anime care chiar te marcheaza, unele intamplari sunt cu adevarat de groaza oO...
7. Naruto -> deoarece nu am vazut prea mult nu ma prea pot exprima, dar pana acum este destul de... de... bun animeul
8. Death Note -> nu am vazut prea mult, dar pana acum e super ^^. Melodia e grozava, la fel si personajele, gandirea lui Light, rivalitatea cu L. Dar sa mai vad ce urmeaza 71 .
Zbyee!!...
1. NANA - evident!! my queeny 8
2. Death note - diferit, fascinant, genial!
3. Hellsing - il adoooor!!
4. Naruto - complex, super personaje, imi reda pofta de viata
5. Inuyasha - stiti cum se spune ...prima obsesie nu se uita niciodata 001_tongue
1)Bakusou Kyoudai Let's & Go!
2)Omnyou Taisenki
3)Beyblade
4)Shaman King
5)Pokemon
Well e fff greu sa ma decid cien e pe primul loc... what the heck?

1. Kiddy Grade - eternal life, many past lifes... it's clear what I like about it...
2. Mai-Hime - 13 girls that fight for their loved ones...
3. Kiba - main caracter tries to find himself....
4. DN Angel - I don't know what i like about it, but it always pops in my mind
5. Ouran High School Host Club - comedy, reverse harem... do I need to say more?
6. Rosario + Vampire - vampires....

Pot sa mentionez ca locurile 5,6 sunt in fct de ce anime-uri am vazut in ultima vreme si mi-au placut mult... In rest nu cred ca as schimba ceva...
P.S. Cum luna viitoare (aprilie) apar doua noi anime-uri adaptate dupa manga-uriel mele pref: Spacial A respectiv Vampire Knight, deci Top-ul meu se va schimba...
Uhm...Topul meu se cam schimba mereu dupa ce termin o serie anime...21
Animeurile mele favorite ever ar fii:

1.Naruto....evident...71!Pana in momentul de fata este anime-ul care m-a captivat cel mai mult,foarte complex,diversificat si origilan!
2.Paradise Kiss.Desi am vazut destule serii anime,romance...acesta este singurul care m-a impresionat cu adevarat!A fost printre primele serii vazute de mine si inca imi face placere sa il urmaresc!La sfarsitul seriei,recunosc,ca am varsat o lacrima...4
3.Elfen Lied.Sa fiu sincera,nu sunt mare fana a genului actiune,aventura...sau mai stiu eu! Am urmarit anime-ul asta pentru ca m-a tot "tocat" la creieri Naomi-chan [take a look a little bit above me],insa mi-a placut!
4.Death Note/Jigoku Shoujo.Trebuie sa le pun pe acelasi loc pentru ca seamana foarte mult!Ideea este,in mare,aceeasi! Desi ...sa fiu sincera..prefer Death Note-ul!
5.Shaman King...Ah...a fost anime-ul copilariei mele..Pe la 10 ani stiu ca eram fana infocata!Si inca se pastreaza in topul meu!A fost unul din animeurile care mi-a starnit gustul pentru acest capitol.."anime"
Eto ... Cred ca voi pune top 5 21 prea devreme ... sa ma mai trezesc 24

1. Naruto 43 ~ nu renunt eu la Naruto ...
2. Great Teacher Onizuka ~ gto ... 105
3. Death Note ~ dar ... pana moare L ... apoi devine plictisitor 37 ~ am citit si manga xD
4. Chobits ... no reason ... mi-a placut foarte mult 4
5. Sorry Bleach fans >.< ~ n-am mai vazut de mult si si-a pierdut farmecul ... dar ma voi revansa 71

Eto ... my top 5 ... 37 boring, I know ... prefer muzica >.< [acum, in secunda asta]
ar fii un top 5:
1)InuYasha: --> a fost primul anime pe care l-am vazut si mi-a placut si imi place si acum
2)Death Note: --> chiar e buna tema..ce sa zic..imi place.
3)Blood+: --> un anime fff foarte interesant si mie chiar imi place sa ma uit la el
4)Jigoku Shoujo: --> nu m-am mai uitat de mult dar..imi place
5)Naruto: --> totusi..e destul de bun...

pai..astea-s cele mai bune...zic eu..ca mai imi plac si altele dar astea sunt cel mai bune..cred...sau..macar pana mai gasesc ceva animeuri mai bune
Pagini: 1 2 3 4 5
URL de referinta