Animezup - forum manga si anime

Full Version: Top 5 anime
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Aici postati 5\8\10 cele mai bune anime pe care leati vazut....
Deci topul meu:
1.Dragon ball\z\gt-prmul anime vazut de mine,si dupa paerea mea cel mai tare...
2.Naruto-imi place foarte mult sotryul si personajele deasemenea
3.Elfen Lied-ahhhh,ce anime k lumea....cu totul k a avut doar 13 episoade.....super
4.Full metal Alchemist-mia placut si acesta foarte mult,o lumea a alchimistilor...
5.Shaman King-si acesta cu o poveste originala.....
iata topul meu va fi cam greu XD voi face top 10 dak nu te superwi TT_TT pt k e greu sa ma deci9d, am multe animeurri pref TT-TT

01. Inuyasha ( cred XD zic inu pt k e primul animeu ce l-am vazut si dat lui sunt si acum fan anime ^^)
02. Yu Yu Hakusho ( asta pt k imi place foarte mult hiei si imi place si povestea ^^ )
03. Gravitation ( un animeu de care sunt indragostita)
04. Elfen Lied ( pur si simplu il ador)
05. Naruto ( cred k mergea mai sus 39 dar e bun si asa ADOR naruto 43)
06. Sola ( ultimul animeu pe care l-am vazut , super cool ^^)
07. Samurai X ( 434343 no cooment super tare ^^ )c
08. Bible black ( :blush: e hentai dar imi place ^^)
09. DN Angel ^^ ( ultimul dar nu cel din urma, si acesta e suuuper 43)
10. aici nu ma pot decide! mai sunt atatea aneimeuri care imi plac Sad((( pot sa mai fac un clasament XD lool ok ok sa zicem...39 Black blood brothers ^^ ( ador vampiriii 43)
Pai...e cam asa:
1) YYH(mor dupa roscovanul ala... 8-> )
2) Naruto(e super tare!!)
3)Inuyasha(cred ca e al doilea anime vizionat dupa Sailor Moon)
4)Spiral(Ayumu e chiar foarte inteligent si am invatat cv din anime-ul ala...)
5)Cubix(sunt moarta dupa tipul asta de tehnologie xD
Un top...39 Va fi greu, dar...
1) Shaman King- sunt obsedata de anime- ul asta! Pur si simplu il adooooor!!!! L- am vazut de cel putin 7 ori... Cam putin.
2) Death Note- nu am ce sa spun. E un anime perfect, de la un capat la celalalt.
3) YuYu Hakusho- anime- ul meu de suflet! O serie de exceptie! YYH 4 ever!
4) Karin, the chibi vampire- am ras, am plans,am crezut ca ma indragostesc... Un anime magnific!!!! De nota.. 11! (pe o scara de la 1 la 10)
5) Saiunkoku Monogatari (The story of Saiunkoku) - ei bine, am vazut aceasta serie si o parte din sezonul II pe internet. Pentru cine nu o stie, voi face o scurta prezentare, in linii mari ( In imperiul Saiunkoku vine la tron un nou imparat. Chipes, inteligent... Insa complet dezinteresat cand vine vorba de conducerea tarii si de politica. Astfel ca cei trei cei mai importanti ministrii apeleaza la ajutorul unei femei: Shuurei Kou, o superba fiica a neamului princiar Kou. Ea trebuie sa il instruiasca pe imparat, si cum se credea despre el ca era gay, sigurata ei e garantata. Iata insa ca zvonurile sunt false si imparatatul se indragosteste de ea... Ce urmeaza va las pe voi sa aflati.)

M- am lungit, scuze.4 Acesta este topul meu deocamdata.
1.inuyasha-este romantic,are aventura ,
2.gakuen alice-a fost cea mai buna serie pe care am vazuto si cea mai scurta
3.chobita-este interesant si romantic
4.kaleido star-desccrie dorinta in cuvinte mari
5.mew mew pawer-destul de bun
hm....haide ca postez si eu pe aici
1. Dragon Ball Z - ador luptele , primul anime vazut de mine , si din cauza acestui anime au ajuns mult mai mult ( Ex. Naruto )
2.Hellsing- imi plac vampirii , imi place story-ul
3. Berserk - on going for me , dar am citit manga , ador sabiile , grafica , story-ul
4. Yu-Gi-Oh - Imi place mult ^^ , sunt un fan Kaiba , imi plac cartile , ma pot denumi un colectionar de carti Yu-Gi-Oh .
5.aici lupta este intre 39 , Hajime no Ippo si Golden Boy- le ador pe amandoua asa ca nu ma pot decide intre ele , inca le urmaresc , nu am reusit sa termin nici unul dintre ele ,dar sunt amuzante si pot spune ca sunt un mare fan al box-ului 4
1)death note-e nul lam viszionat eu pe totdar imi place...4 ^.^
2)naruto a fost al doilea anime vizionat de mine si imi place poveste ^.^
3)gravitation-e imi place de ceva/cineva special din el (MR. K001_tongue001_tongue)
4)fmp-este asa de incredibil si totusi ....pare o lume viitoare
5)hellsing-yap i like alucard desi nam prea URMARIT REGULAT animeul4
Sa fac un top?That's way too hard T_T But I'll try:
1.Death Note-nu prea mai am nimic de spus de anime-ul asta,este pur si simplu superb
2.Bleach-nu mai are nevoie de alte commenturi(Go Rukia,go Rukia,GO GO GO) & PGE(the Wallflower)-well,I'm still laughing
3.Elfen Lied-bloody beautifull Lucy,I luv ya,keep on killing
4.Gintama & Get Backers-pusi pe un loc pentru ca le-am inceput in acelasi timp.Gintama ma ucide cu zile xD,iar GB imi place pur si simplu
5.Rurouni Kenshin-speechless(intr-o zi o sa-l iau din nou cap-coada)

P.S.:Aceasta este o lista mai asa si asa,caci mai am vreo 20 de animeuri care intra aici,cum ar fi:Ergo Proxy,Shounen Onmyouji,Shakugan no Shana,Naruto,FLCL,Black Lagoon,Meine Liebe,siiii multe multe altele.
Topul meu:
1)Gravitation-il ador...pentru mine e cel mai bun
2)Yu Yu Hakusho-chiar mi-a placut
3)Death Note-mi se pare interesant
4)Bleach-a inceput sa imi placa
5)Arc the Lad-foarte tare
6)Naruto-nu am cuvinte...
7)Yu-Gi-Oh GX-e dragut
8)Jigoku Shoujo-imi place
9)Spiral-Eyes...in love
10)Mew Mew Power-destul de nice
Si mai sunt...
1.Death note-cel mai recent anime pe care l-am vazut shi e super,mai ales ideea anime-ului
2.elfen lied-un anime pe care il ador
3.blood+-grafica e reusita shi povestea la fel
4.rozen maiden-foarte bine realizate personajele shi un sound bun
5.Naruto-un anime foarte bun
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's