Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Club Penguin
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Este un joc on line...unde trebuie sa iti faci un pinguin si sa te joci c el tot felul de jocuri dintr-un "oras"...poti sa vorbesti cu ceilalti...majoritatea is din anglia si america...singurul edzavantaj este ca daca vrei sa ii cumperi la pinguinul tau haine nu poti doar daca iti faci un abonament pe club penguin...in rest de la magazin poti sa iti cumperi o culoare care vrei ca o ai si niste fundaluri....o sa vedeti voi...poti sa iti cumperi 2 animalute...si in fiecare luna apare cate un pin(un obiect care poti sa ti-l pui in coltul profilului) si niste haine ...in functia de tema care este in acea luna....
Daca vreti sa jucati asta este linck-ul(trebuie sa va faceti un pinguin) : http://play.clubpenguin.com/ .....
Sa imi spuneti ce parere aveti despre joc....
Ja ne...
este interesant, desi nu prea se mai incadreaza in sfera varstei mele. Totusi am 10 000 de monezi ^.^, si evident, fratele meu m-a intrecut, el are 18 000. Totusi ideea e interesanta. Dintre puffles, mie imi palce foarte mult cel negru, pacat ca nu pot sa-l am 20. Zbyee!!...
URL de referinta