Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Knock-knock! Cookie here^_^
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ce faceti?Ma numesc Beatrice.Am 13 ani, sunt din Bucuresti,sunt o fana anime, in ultimul timp nu prea mare, pentru ca nu prea mai am timp de anime-uri...din pacate.....Pai ce sa mai zic......o mica descriere:

Hair: brown
Eyes: caprui
Size: 1.63
Hobbies : writting( my big pasion), volei, sometimes dancing
What i like: cookies,candies,chocolate,ice-cream,coke,dance,sommer,fire,clothes,boys, toys, travelling and..... Kiss
What i don't like: well....pink, ipocrizia, mincinosii, tradarea, banii...
Gen de anime-uri preferate:yaoi, hentai, yuri ^_~
Anime-uri preferate: Death Note,Paradisse Kiss, Inuyasha, Kaleido Star etc.
Gen de muzica: Rock, hip-hop, havy metal- in special ce e strain.
Formatii/artisti :
- straini: HIM, Gun's n Roses, Within Temptation, Scorpions, Rolling Stones, Metallica, Led Zeppelin, Cradle of Filth, Green Day, Queen, Alice Cooper, Marylin Manson, The Beatles, Panic! At the disco,Nightwish, Iron Maiden, Rammstein, Linkin Park, Apocalyptica.
- de la noi din tara: Vama Veche, Vita-de-vie ,Iris, Phoenix.
-si alte genuri: Justin Timberlake, Timbaland, 50 Cent(doar cateva mel), Avril Lavigne(e nascuta in aceeasi zi cu mine)and Britney Spears.
-de la noi: Simplu,Andreea Balan,etc.
Filme: Distrugatorii de nunti,Harry Potter,Piratii din Caraibe,Familia Smith etc.
Carti: Harry Potter.(TOATE)
Scriitori/Poeti: J.K.Rowling etc...defapt toti imi plac..inafara de Mihail Sadoveanu si Mihai Eminescu(sunt nebuni...)
Culori preferate: black&blue
Actori:Linsday Lohan, Brad Pitt, Angelina Jolie,Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley etc.
Wishes: to fly(with wings), to have the power of fire, and invisibility.
Who i'd like to meet: Daniel Radcliffe (alone001_tongue),Keira Knightley,Britney Spears..mai multi...
Materii: English,Romanian&German
Manga: just Death Note.
Echipa preferata: Rapid

Cam atat......if you have any questions....stiu regulamentul, nu veti avea probleme cu mine....pey...ne mai "vedem" pe forum 71 bye-bye Cool
Welcome!
First of all :
Ai citit unul din topicurile "stickynande Anime zup nu e agentie de matrimoniale ~.~' ,ce e prea mult e prea mult!
I like from your list: Nightwish,Apocalyptica,Metallica and Queen \m/
And what yaoi have you seen? :/..
Depp \m/

Enjoy the forum 001_tongue
Imi pare rau daca am scris prea mult...eu totusi am vrut sa stiti multe despre mine...
Imi pare rau inca o data..si daca e asa mare gresala mea,promit sa nu o mai fac!46
Oh God...it isn't a big error ,just read the teh rules,don't open new threads for nothing!
We can see that you have long hair,brown eyes if you post a pic with yourself at "Pozele membrilor" ,don't you think?
Your welcome here ,sorry for my rudeness *ashamed onion*
Bun venit ingeras. Nu-i nicio problema daca ai dat multe detalii despre tine... daca te simti bine, este ok asa.

Distractie placuta pe AnimeZup!
Ok!
Multumesc pentru urari si sper sa ne intelegem cat se poate de bine!
Sper sa fim prieteni si sa colaboram!
Ja ne!
URL de referinta