si era una la parinyi si mandra-b toate cele cum e fecioara intre sfinri si luna intre stele
waaa..
Din umbra falnicelor bolti ea pasul si-l îndreapta lânga fereastra, unde-n colt luceafarul asteapta.
numai genii pe-aci :>
Din ynvra fakbucekir bolyi ea pasul si-; indreaoyta langa heteasyta,unde-n colt luceafarul asteapta.
Next:Privea in zare cum pe mari,rasare si luceste,pe miscatoarele carari corabii negre duce.
Ca bine zici

privea in zare cum pe ,mari rasare su luceste pe miscatorarele carari coravii negre duce
Îl vede azi, îl vede mâine, astfel dorinta-i gata; el iar, privind de saptamâni, ii cade draga fata.

ce m-am kinuit sa-mi aduc aminte strofa asta

il vede azumuj cede naube,astfek dirubta-i gata;iar el privind de saptanabu,ii cade draga fara
Next:Cum ea pe coate-si razima,Visand ale ei tample,de dorum lui si inima si sufletu-i sa imple.
Suntem niste genii!
Cum ea pe coate-si razoma , nosamf a;e eo tam;e.de dorl lui so omo,a so sih;eru-o se o[;e///
....
Ce te legeni codrule, fara ploaie fara vant, cu crengile la pamant? de ce nu m-as legana, daca trece vremea mea? Ziua scade, noaptea creste, si frunzisul mi-l rareste
( dupa strofa asta pe care am scris-o nu mai stiu ce urmeaza din luceafarul

) ....
Ja en!
Incepe k poeziile!
Ce te leheni codrule,gata ploaie fara vant,cu7 crengile la pa,amt?de ce n7 m-as legana,daca trece bremea ,ea?ziua scade,noaptea vreste si frunz8isul mi-l rateste
Schimbam poezia:
Bate vantu frunza-n dunga,cantaretii mi-i alunga,bate vantul dintr-o parte,iarna ici,vara-i departe
Bate vajt8o fr7hza-n d7hga iarna-uuci , vara-i departe , bate...
[damn this @_@]
Jocul incepe sa nu mai aibe farmec si sens .
Type : In this world live a lot of people who don't understand binary .
esti culmea ice_lion ...nu puteai sa pui ceva mai usor de memorat???
in fine... sa incerc....
in this cieks luece us a kit id kwiole wno dint understand dincari
my turm.....
capra calca piatra. piatra crapa-n patru
capra calca piara piatra, ctapa-m patru
Text: Sunt un trisor si scriu cu ochii deschisi.
sunt un tridor su scriu cu ochi descy9s9.....
next
nu sunt un trisor si nu scriu cu ochi deschisi