01-17-2008, 11:47 PM
01-22-2008, 03:36 PM
Pai imi place cel mai mult de Rikki...imi place cum arata...are o personalitate puternica, a trecut prin multe si stie ce vrea de la viata, si pentru ca ii place foarte mult ca este Sirena....
Ja ne...
Ja ne...
02-23-2008, 10:54 PM
chair nu as stii pe cine sa aleg, relly now, toate ar merita sa fie in topul meu. Rikki este puternica, nu rentnunta usor, Cleo e de treaba si Calmeaza spiritele, Emma este calculata si rezolva usor situtaiile, aceastea fiind niste calitati foarte puternice. De asemenea imi plac toate cele trei puteri. Sincer, nu as putea alege, fiecare este speciala in felul ei. Zbyee!!...
02-25-2008, 03:43 PM
mie cel mai mult imi place...........Lewis.
:D stiu nu e sirena
dintre sirene imi place>.< Cleo e evident nu?
Lewis-Cleo e clar ca sunt un cuplu
abia astept parte a 2a ca sa vad ce se mai intampla....
:D stiu nu e sirena dintre sirene imi place>.< Cleo e evident nu?
Lewis-Cleo e clar ca sunt un cuplu
abia astept parte a 2a ca sa vad ce se mai intampla....
05-04-2008, 01:07 PM
mie cel mai mult imi place de rikki...e rebela( asa k mine)...imi plce cum arata si e cea mai tare dintre cele 3.
05-12-2008, 05:14 PM
Poy...mie imi place cel mai mult de Cleo.Este cea mai simpatica dintre toate trei.Este calma...draguta uneori este destul de naiva.Cred ca e singura fata(inafara de Charllote) care nu e blonda
.Ea e preferata mea.
.Ea e preferata mea.05-17-2008, 09:54 AM
pooiii....Mai mult ca sigur o aleg pe Emma.De ce? Pt. ca este ca mine, o fire calculata si atenta la detalii(si singura mai cu capul pe umeri)
07-01-2008, 06:25 PM
Pai nu prea ma uit la h20 dar am vazut cateva episoade si cred ca cel mai mult mia placut Cleo ........
07-27-2008, 08:46 PM
Rikki->because... are o personalitate mult mai interesanta decat a celorlalte,arata bine,realizeaza mult umor.Si in plus I like her power!
07-28-2008, 10:22 PM
Hmm..cea mai simpatica sirena...grea decizie.
Cred ca votez pentru Rikki.
Este cea mai normala. Nu e toclilara lu' papuc si nici corijenta la bio.
Arata cel mai bine si nu are genul de fite care pe mine ma enerveaza.
Cred ca votez pentru Rikki.
Este cea mai normala. Nu e toclilara lu' papuc si nici corijenta la bio.
Arata cel mai bine si nu are genul de fite care pe mine ma enerveaza.
Pagini: 1 2