Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cel mai tare d.a Minimax
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Spuneti care credeti voi ca e cel mai tare d.a Minimax

al meu e- Maia si Mighel
In Opinia mea cel mai bun desen este preferatul meu. Acum deocamdata nu se mai difuzeaza sau nu mai sunt eu pe faza? E vb de Flipper & Lopaka. Are o actiune cu adevarat interesanta. mai ales seria a 2-a cand li se alatura si baietelul blond al unei femei-om de stiinta. Cat despre Guss, coechipieru ei, se vede ca este cam nepriceput in domeniu.
Pai, dupa opinia mea, cel mai bun d.a minimax a fost este si va fi "Aventurile din Providence". Este un excelent desen animat francez cu o actiune interesanta si personaje ce au nume splenidide, si episoadele se leaga unele de altele. Mi-a placut foarte mult cand eram mica si inca mai imi place ^^. E de departe cel mai bun ( dupa parerea mea Closedeyes ). Zbyee!!...
pai cel mai mult mi-a placut zambetul lui sharon... cred ca a fost cel mai bun d.a de pe minimax... ii placea actiunea din desen... era super faina.. is niste prosti ca nu il mai difuzeaza....

acum imi place tare mult Arthur... 21 imi place ca dau episoade noi...
pai.. Zambetul lui Sharon
Zambetul lui Sharon urmeaza aventurile lui Sharon Spitz, eleva in clasa a opta, care vrea si ea ca oricare alta fata, niste lucruri simple de la viata : note bune, prieteni de nadejde... nici un iubit nu i-ar strica, intre noi fie vorba ! La o varsta cand prima impresie este hotaratoare, Sharon trebuie sa faca fata incercarilor vietii, cu ajutorul celei mai neatractive dintre necesitati : o proteza dentara !
Ca si cand porecla " Dinti de Fier " nu ar fi fost de ajuns, colac peste pupaza, acum incep sa se petreaca si lucruri care mai de care mai ciudate. Usi incuiate se deschid atunci cand ea paseste pe langa ele si convorbiri telefonice dupa mobile sunt interceptate de dintii ei.
Dar Sharon nu e tipul pesimist, din contra. Nu da ea inapoi chiar asa de usor in fata greutatilor : cu ajutorul noilor ei puteri si cu incredere, Sharon descopera ca zambetul ei metalic, la nevoie se poate transforma intr-o forta tare temuta...

^^ acum insa Misterele din Providence este d.a.-ul meu preferat dp minimax
URL de referinta