...cand de dupa un copac apare Sesshoamru.Nervos ca cei doi o barfesc pe fata,ii priveste adanc,dupa care ochii lui se inrosesc,iar aspectul lui se schimba,devenind un demon.Acestia zambesc fortat,dupa care incep sa fuga, tipand de mama focului.
----------------------------
Sango sta pe o stanca,iar dintr-o data apare Sesshomaru,care...
Sango sta pe o stanca,iar dintr-o data apare Sesshomaru,care...se aseaza in genunchi
' - Draga mea, toata aceasta ura pe InuYasha a fost mai ales pentru ca el era mai aproape de tine si eu... eu ... TE IUBESC si nu pot trai FARA TINE!!!"
Sango se uita luuung la el dupa care ii spune:
"-Du-ten frantz

"
-----------
super funny faza cu fluffy si shippo si kohaku

... < and again, asta a fost cea mai buna idee T.T
-------------
Kikyo canta, iar sesshomaru asculta in umbra, si il vede...
....Kikyo se opreste din cantat si il striga.Sesshomaru isi face aparitia si o priveste adanc pe fata,dupa care ii spune sa mai cante.aceasta refuza iar Sesshomaru nervos o strange de gat cu blanita

------------------------
Ayame era langa un rau,cand din neant apare Inuyasha,care cade peste ea...
Ayame era langa un rau,cand din neant apare Inuyasha,care cade peste ea......, fix atunci apare Kagome cu gandul sa ii declare iubirea lui Inu.. vazand ca acesta este "ocupat', se duce la el, ii trage o palma, il ia de urechi pana se ridica, si il face sa se urce inr-un copac si de acolo zice "Oswari!"
--------------------
Koga se cearta cu Kanna cine il iubeste mai tare pe Miroku, cand apare Naraku care...
Koga se cearta cu Kanna cine il iubeste mai tare pe Miroku, cand apare Naraku care se baga in discutie...si vazand ca nu are sansa sa castige...se supara.Insa,isi aminteste ca este foarte puternic,si pune demonii sa ii alerge pe cei doi.
---------------------------------------
Sango statea pe malul unui lac si din spate apare Inuyasha,ce o priveste...