Animezup - forum manga si anime

Full Version: inu game
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Koga moare de invidie, Sesshomaru o rapeste pe Kagome, dar vine Jack si ii zice ca nu mai are bani in portofel ca sa-i cumpere lui Kagome un inel, asa ca o lasa in pace, iar cand sessho isi ia iarasi zborul, Kagome da cu pantoful ei dupa el si il nimereste in cap...

me:Kagome si Koga se saruta in copac, vine Inuyasha si Ayame si...
Kagome si Kouga se saruta in copac vine Inuyasha si Ayame si ii vad.Inuyasha incepe sa scoata copacul din radacini si il arunca... Cei doi aterizeaza pe pana lu Kagura ... si isi contina treaba...
Aceasta ii arunca inapoi... Inuyasha se bate cu Kouga si Kagome sa paruieste cu Ayame...
Dupa 30 de lupta ambele tabere se linistesc si incep isi cearac scuze...

Kagura si Seshamoru fac prostioare, apare Rin dupa ce lipseste 10 ani ii vede si...
Kagura si Seshamoru fac prostioare, apare Rin dupa ce lipseste 10 ani ii vede si... zice:
- Sesshy iubitule, nu pot sa cred!! Lipsesc 10 ani, doar 10 ani, doar niste amarati de 10 ani, si tu deja te duci la alta? Eu special am asteptat atat pentru ca... te iubesc, dar lasa, ma duc in lume, nu mai vreau sa aud niciodata de tine Sad( !!!

Kagome si Sango se cearta pentru Miroku, apare InuYasha...
Cand le vede pe cele doua certandu-se pentru Miroku,Inu se face ca nu le vede si fuge el cu Miroku,lasandu-le pe cele doua cu buza umflata...!

Koga sta pe o creanga de copac,cand apare Ayame destul de ranita....
Koga sta pe o creanga de copac,cand apare Ayame destul de ranita....... iar koga se da jos si o intreaba daca ar putea sa o ajute cu ceva. Si atunci Ayame se enerevaza cum poate intreba ceva atat de super-evident si ii da o palma 001_tongue
------

Inuyasha il vede pe Miroku facandu-i avansuri lui Kagome...
...si ii da cu sabia in cap,dupa care il alearga pe o distanta de douazeci de metri.Intr-un final,isi da seama ca nu are de ce sa se enerveze si se reintoarce la cele dpua fete.
-------------
Kikyo se plimba prin padure si se intalneste cu Inuyasha...
Kikyo se plimba prin padure si se intalneste cu Inuyasha......Curioasa, il intreaba:
"-Inu:5:...
-ce-i grr?
-ce-ai facut aseara?
-nu-am afcut nimic, nu am dormit cu Kagura 13!!
-Nu am zis asta grr...
-da, adica , nu vroiam sa zic, eu.. eu doar..
-OSWARI OSWARI OSWARI OSU.. "

Kagura ii face ochi dulci lui InuYasha cand apare Sango..
...care ii priveste ciudat,dupa care arunca in Kagura cu o piatra.Speriat,Inuyasha incepe sa se scuze,insa privirea demonica a fetei il inspaimanta atat de tare,incat lesina.
Tare as vrea sa vad chestia asta21
----------------
Kikyo se intalneste cu Naraku,iar acesta se apropie de ea...
Kikyo se intalneste cu Naraku,iar acesta se apropie de ea...si o saruta. Ina cel moment Kikyo se sperie si ii targe o palma dupa care incepe sa fuga dupa Naraku. Cand il ajunge il vede stand speriat dupa o stanca si rugandu-se ca Kikyo sa nu dea in el
------
este cea mai buna idee pe are am avut-o T.T
-------------
Shippo se joaca cu Kohaku si vorbesc despre Rin...
Pages: 1 2 3
Reference URL's