Un user va face o aracterizare cat mai concreta a unui user si urmatorul va spune despre cine este vorba...si asa mai departe.Incep yo.
Este o persoana cu care yo ma inteleg foarte bine,este prietenos,de gasca si i se mai spune Cedik.Ati ghicit??E simplu!!
Raspunsul e simplu! Flaw XD
acuma eu :
Este de treaba ,suntem amandoua moderatori la acelas topic (un topic din cate am observat) si ii place sa i se spuna snow! Ghici ciuperca ce-i!
snowishtiger
un user cu nume de floare care deseneaza destul de frumos,mai ales la varsta ei ..e cu doi ani mai mica decat mine ^^
iris
pentru ca is nou si nu prea stiu toti userii o sa spun doar ca e admin si are ca nik un nume romanesc
the one and only... MARINA!
e de treaba ,o stiu de cand a inceput forumul pe host , uraste Tokio hotel si eu nu stiam -_-''' (gomen about that...) si si-a facut sig dintr-o poza a ei XD likes to call herself Acva seraf ( sorry daca nam scris corect )
teea.
hint: don't mess with the adminz
Ufff....cred ca este Flaw!!
Next>un user destul de simpatic,posteaza destul de des la "Pozele userilor"...ce sa mai zic despre el...il are la avatar pe Sasuke(cred...nik el nu stie cine e).Hai ca e simplu!!!
yep ,kyo, e tickapa^^ Acuma pune ghicitoarea

mic verde si alearga prin padure
let's see... numele ei este cel al primului site pe care am fost admin si pe care l'am refacut din temelii. [acu a crapat.]ceva cu anime--ul intunecat... and stuff