Animezup - forum manga si anime

Full Version: Guess the user
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Un user va face o aracterizare cat mai concreta a unui user si urmatorul va spune despre cine este vorba...si asa mai departe.Incep yo.
Este o persoana cu care yo ma inteleg foarte bine,este prietenos,de gasca si i se mai spune Cedik.Ati ghicit??E simplu!!
Raspunsul e simplu! Flaw XD

acuma eu :
Este de treaba ,suntem amandoua moderatori la acelas topic (un topic din cate am observat) si ii place sa i se spuna snow! Ghici ciuperca ce-i!
snowishtiger

un user cu nume de floare care deseneaza destul de frumos,mai ales la varsta ei ..e cu doi ani mai mica decat mine ^^
iris
pentru ca is nou si nu prea stiu toti userii o sa spun doar ca e admin si are ca nik un nume romanesc
the one and only... MARINA!

e de treaba ,o stiu de cand a inceput forumul pe host , uraste Tokio hotel si eu nu stiam -_-''' (gomen about that...) si si-a facut sig dintr-o poza a ei XD likes to call herself Acva seraf ( sorry daca nam scris corect )

Kyo

teea.

hint: don't mess with the adminz
Ufff....cred ca este Flaw!!
Next>un user destul de simpatic,posteaza destul de des la "Pozele userilor"...ce sa mai zic despre el...il are la avatar pe Sasuke(cred...nik el nu stie cine e).Hai ca e simplu!!!

Kyo

tickapa ?
yep ,kyo, e tickapa^^ Acuma pune ghicitoarea Smile

Kyo

mic verde si alearga prin padure Lol
let's see... numele ei este cel al primului site pe care am fost admin si pe care l'am refacut din temelii. [acu a crapat.]ceva cu anime--ul intunecat... and stuff
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's