Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ce parere aveti despre AZ Art Contest?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Care este parerea voastra despre concursul de arta organizat de Animezup?
Orice concurs de arta e binevenit. Tuturor le place competitia. Daca exista si un premiu cu atat mai bine pt ca sunt motivati mai mult participantii.
So...la cat mai multe concursuri de genu' si...BAFTA TUTUROR!!
Multumim Bubbles! Sper sa participi si tu daca le ai cu desenul.
Si eu o parere foarte buna.
Mi-a placut tema aleasa, iar de premii nu mai zic. Jos palaria pentru asta Smile
Trebuie sa ii multumiti lui Fabi (Cicudaf) si site-ului Picturaonline.ro pentru premii!
Fabi a cautat sponsori, iar PicturaOnline s-a oferit sa ne ajute! Le multumim pe acesta cale!

Flaw Scris:
Trebuie sa ii multumiti lui Fabi (Cicudaf) si site-ului Picturaonline.ro pentru premii!
Fabi a cautat sponsori, iar PicturaOnline s-a oferit sa ne ajute! Le multumim pe acesta cale!

Gresit! Trebuie sa multumesti echipei AnimeZup. Ne straduim sa facem tot ce putem ca sa va simtiti bine. Fiecare face ce stie mai bine, sau ce poate.

De cord cu Fabi (pot sa ma adresez asa?), dupa cate vad eu aici este vorba de o echipa si eu una va admir. Aveti vointa sa faceti ceva placut, sa faceti o comunitate si sa si ajutati membri acestei comunitati.
Ei bine vreau sa va felicit pentru aceasta idee grozava si pentru efortul pe care l-ati depus.
Le urez tuturor participantilor "BAFTA!".
Multumim... chiar ne simtim mandrii cu totii (ma rusinez si eu pentru prima data in viata). Da Andreea, imi poti spune asa.
URL de referinta