Okey, ma bucur ca nu a fost din obligatie. Dar din modul tau de exprimare asa a parut. Eu sustin critica constructiva, insa (sper ca esti si tu de acord), e bine sa zici si ce ti-a placut, nu numai ce nu ti-a placut. Multe din ce ai spus sunt devaratae (sutn chiar atat de vizibile?

), insa am impresia ca unele sunt doar pareri personale.
Acum am ceva de invatat, insa revin mai tarziu cu detalieri.
Meantime, oricine e binevenit sa mai zica ceva

Nu este adevarat,nu sunt pareri personale,ci greseli...sunt convinsa deoarece am observat ca nu sunt singura care a sesizat greselile mai...evidente

Ti-am spus ceea ce ai gresit...credeam ca restul este evident ca imi place...nu avea rost sa enumar ce nu imi place,iar apoi sa enumar ce imi place...nu ar avea logica ^^
Mi-ar lua mult mai mult sa enumar ce imi place decat ce nu...oricum oricine face greseli...chiar si minore,dar greseli sunt ^^conteaza sa fi pe calea cea buna ^^
Papa!
Oh, extraordnare desene

Imi plac foarte mult, ma linisteste cand le vad. Imi plac mult ultimele desene. Se vede ca ai talent. Nu am vazut greselutze, si asta e bine

Ganbate Kurasai si astept urmatoarele desene

Ce pot sa spun de creatzile lui sis andre,fara cuvinte,kawaii toate.Se vede ca ai talent si rabdare,sa nu uitam de imaginatie.Majoritatea sunt zane,zeite etc,ce tzin de lumea fanteziei.
Dap, pai cam astea imi place. M-am saturat de realitatea asta care ne inconjoara. Imi ajunge toata ziua... vreau macar in desen sa fie altceva ;)
Apropos de asta. Mama are ceva tocmai ipotriva acestui aspect - mai cu seama al urechilor de elf. La un moment dat ma intreaba - "dar de ce le faci urecile astea?", iar eu i-am raspuns: "pentru ca pot". Nu cred ca a inteles, dar macar nu s-a siparat

. Ce vroiam eu sa zic era de fapt cam ce am subliniat mai sus - in realitate nu vezi urechi din astea, deci, daca desenul imi da libertatea asta, de ce nu?

Dupa o lunga absenta mai postez si eu un desen (mai am vre-o 2 dar si mai neterminate

)
Faza e ca m-am apucat (cel putin incerc) de facut bijuterii din margele si deocamdata nu am mai desenat decat pe la facultate si pentru ca le fac in graba iese aiurea anatomia.
La asta de ex am facut (iar) o mana invers. Incep sa ma enervez singura pe mine pe prostiile pe care le fac
http://seandreea.deviantart.com/art/Unco...n-78752688
am si o versiune colorata, insa din cauza formei buzelor si ochilor mari e mult prea cute:
http://seandreea.deviantart.com/art/Stea...y-78752459